Povezane vesti

"Ne zanima me ta osoba" Milica Pavlović oštro o prekidu prijateljstva sa Karleušom: "i ne treba da bude tu"

"Ne zanima me ta osoba" Milica Pavlović oštro o prekidu prijateljstva sa Karleušom: "i ne treba da bude tu"

Alo pre 4 dana
Istakla je da pop diva ne postoji više u njenom životu. Milica Pavlović sinoć je u "House of Boginja" promovisala koncertni film “Lav”, a nakon završetka oficijalnog dela programa regionalna zvezda je odgovarala i na pitanja brojnih medijskih ekipa… »
Milica Pavlović otkrila šta se desilo u dvorištu vile Saše popovića Pevačica 6 meseci od njegove smrti obelodanila sve

Milica Pavlović otkrila šta se desilo u dvorištu vile Saše popovića Pevačica 6 meseci od njegove smrti obelodanila sve

Alo pre 4 dana
Milica Popović o Saši Popoviću. Milica Pavlović sinoć je u "House of Boginja" promovisala koncertni film “Lav”, a nakon završetka oficijalnog dela programa, regionalna zvezda je odgovarala i na pitanja brojnih medijskih ekipa. Kako je već poznato, Milica… »
"Sve osobe koje nisu u mom životu i ne treba da budu": Milica Pavlović progovorila o odnosu sa Karleušom

"Sve osobe koje nisu u mom životu i ne treba da budu": Milica Pavlović progovorila o odnosu sa Karleušom

Mondo pre 5 dana
Milica Pavlović sinoć je u “House of Boginja” promovisala koncertni film “Lav”, a nakon završetka oficijalnog dela programa regionalna zvezda je odgovarala i na pitanja brojnih medijskih ekipa. Pogledajte fotografije Milice Pavlović: Milica je govorila o… »
"Mene ta osoba više ne zanima" Milica Pavlović po prvi put o kraju prijateljstva sa jk: I ne treba da bude tu…

"Mene ta osoba više ne zanima" Milica Pavlović po prvi put o kraju prijateljstva sa jk: I ne treba da bude tu…

Kurir pre 5 dana
Milica Pavlović sinoć je u “House of Boginja” promovisala koncertni film “Lav”, a nakon završetka oficijalnog dela programa regionalna zvezda je odgovarala i na pitanja brojnih medijskih ekipa. Milica je govorila o tome kako prekida poslovne i sve druge… »

Vesti dana »