Povezane vesti
"Izgubila sam jedinu mušku osobu koja me štitila": Tuga i bol Jovane Jeremić - progovorila o najtežem trenutku
Blic pre 6 dana
Voditeljki Jovani Jeremić je nedavno preminuo otac, a voditeljka je sada progovorila o najtežem trenutku u njenom životu. Naime, Jovana Jeremić je ostala bez oca pre dva meseca, a sada je progovorila o bolnom trenutku kada su joj saopštili tragičnu vest… »
Jovana Jeremić slomljena zbog smrti: "Izgubila sam jedinu osobu koja me je štitila"
Alo pre 6 dana
Ovo joj je bio najteži trenutak u životu. Jovana Jeremić ostala je bez oca pre dva meseca, a sada je progovorila o bolnom trenutku. Voditeljka je tada bila u Rusiji, a ističe da joj je najteže bilo da se oprosti sa ocem i vidi ga poslednji put. - Jedan… »
Videla ga je mrtvog... Suze i bol Jovane Jeremić: "Izgubila sam jedinu osobu koja me štitila u ovom životu"
Telegraf pre 6 dana
Voditeljka Jovana Jeremić podelila je emotivnu ispovest o gubitku oca, kada je otkrila detalje koje do sada nismo znali. Jovana Jeremić je istakla da je momenat kada je ugledala očevo beživotno telo potpuno promenio njen život. - Jedan od najtežih… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 53 povezane

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 42 minutajoš 30 povezanih

Protest roditelja zbog novog direktora škole "Pavle Savić" – Ministarstvo osudilo "upad u školu i nasilničko ponašanje"
RTS pre 2 satajoš 32 povezane