Povezane vesti
Nemački kancelar priznao: Pogrešio sam u vezi Vladimira Putina
Alo pre 4 dana
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je da su evropski lideri pogrešno procenili rusko-ukrajinski sukob i ruskog lidera Vladimira Putina. "Svi smo pogrešili u vezi sa Vladimirom Putinom. Istina je da sam, što se mene tiče, uvek bio skeptičan. Ali… »
Merc: Pogrešio sam u vezi sa Vladimirom Putinom
B92 pre 4 dana
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je da su evropski lideri pogrešno procenili rusko-ukrajinski sukob i ruskog lidera Vladimira Putina. "Svi smo pogrešili u vezi sa Vladimirom Putinom. Istina je da sam, što se mene tiče, uvek bio skeptičan. Ali… »
Nemački kancelar Fridrih Merc se oglasio o Putinu: "Trebalo je da i sam shvatim..."
Telegraf pre 4 dana
Merc: Svi smo pogrešili u vezi sa Vladimirom Putinom
Vesti online pre 4 dana
Nemački kancelar Fridrih Merc izjavio je da su evropski lideri pogrešno procenili rusko-ukrajinski sukob i ruskog predsednika Vladimira Putina. – Svi smo pogrešili u vezi sa Vladimirom Putinom. Istina je da sam, što se mene tiče, uvek bio skeptičan. Ali… »
"Svi smo pogrešili u vezi sa Putinom" Merc: Trebalo je da shvatim pretnju brže
Večernje novosti pre 4 dana
NEMAČKI kancelar Fridrih Merc izjavio je da su evropski lideri pogrešno procenili rusko-ukrajinski sukob i ruskog lidera Vladimira Putina. Foto Tanjug/AP/Ebrahim Noroozi - Svi smo pogrešili u vezi sa Vladimirom Putinom. Istina je da sam, što se mene… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 40 povezanih

BLOG Da li u Evropskom parlamentu znaju da ćemo za nekoliko meseci na izbore? Ovo je šest zaključaka današnje rasprave o nasilju u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 29 povezanih