Povezane vesti
Trampov atentator poslao bizarno pismo predsedniku SAD: "Možeš da me pogubiš ako pobediš“
Alo 04.09.2025
Rajan Vesli Rut, optuženi za pokušaj atentata na predsednika SAD, u bizarnom sudskom podnesku poziva Trampa na golf i predlaže razmenu dokaza za lični susret. Rajan Vesli Rut, optuženi za pokušaj atentata na predsednika SAD Donalda Trampa, izneo je… »
Bizarna ponuda atentatora na predsednika SAD: "Tramp može da me pogubi ako me pobedi u golfu, a ako izgubi..."
Telegraf 04.09.2025
Rajan Vesli Rut pozvao je Donalda Trampa na partiju golfa u sudskom podnesku, nekoliko dana pre nego što bi trebalo da se pojavi na suđenju za pokušaj atentata na američkog predsednika. U bizarnom zahtevu podnetom u utorak, Rut je pozvao na "rundu golfa… »
Vesti dana »
Uživo: Kamiondžije blokirale granične prelaze za teretna vozila: Ovo su njihovi zahtevi
Mondo pre 53 minutajoš 56 povezanih
Sneg već danas! Najnovija prognoza RHMZ: Nova tura padavina, ovde će sručiti čak 40 mm kiše, evo kada sve kreće
Blic pre 19 minutajoš 29 povezanih
Zlato na novom istorijskom rekordu od 5.100 dolara za uncu, oprez na evropskim berzama
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane
Rekordna gledanost vaterpola na RTS-u, finale Evropskog prvenstva pratilo čak dva miliona gledalaca
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih
Siner: Podigao sam nivo igre, srećan sam zbog pobede protiv Darderija
RTS pre 49 minutajoš 60 povezanih