Povezane vesti
"Možeš da šmrčeš moj rad, ali ne i da odgovoriš" Mladi par dilera "pao" zbog poruka na telefonu: Mladić se žalio da ga devojka…
Kurir pre 6 dana
Mladi par iz Barija, Južni Vels, pojavio se na sudu nakon što je policija u njihovom domu pronašla kokain i ekstazi vredne više od 15.000 funti. Grejs Mort (25) i njen dečko Džejkob Kenedi (20) uhapšeni su nakon što su istražitelji pronašli poruke na… »
Mladi dileri "pali" zbog poruka na telefonu: Mladić se žalio "možeš da šmrčeš moj rad, ali ne i da mi odgovoriš na poruku"…
Večernje novosti pre 6 dana
MLADI par iz Barija, Južni Vels, pojavio se na sudu nakon što je policija u njihovom domu pronašla kokain i ekstazi vredne više od 15.000 funti. FOTO: Društvene mreže printskrin Grejs Mort (25) i njen dečko Džejkob Kenedi (20) uhapšeni su nakon što su… »
Vesti dana »

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 2 satajoš 41 povezana

"Poveravaju mi se za momke": Ćerke Saše Matića su dugonoge lepotice, a pevač puca od ponosa: "Supruga ih je vaspitala"
Blic pre 15 minutajoš 20 povezanih

Saopštenje Zvezde povodom uvredljivih grafita pred zgradom u kojoj živi Nikola Kalinić
Sportski žurnal pre 15 minutajoš 14 povezanih

Ovo je puška kojom je ubijen Čarli Kirk: Oružje iz uvoza, ima specifičnu svrhu
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih