Povezane vesti
"Možeš da šmrčeš moj rad, ali ne i da odgovoriš" Mladi par dilera "pao" zbog poruka na telefonu: Mladić se žalio da ga devojka…
Kurir 04.09.2025
Mladi par iz Barija, Južni Vels, pojavio se na sudu nakon što je policija u njihovom domu pronašla kokain i ekstazi vredne više od 15.000 funti. Grejs Mort (25) i njen dečko Džejkob Kenedi (20) uhapšeni su nakon što su istražitelji pronašli poruke na… »
Mladi dileri "pali" zbog poruka na telefonu: Mladić se žalio "možeš da šmrčeš moj rad, ali ne i da mi odgovoriš na poruku"…
Večernje novosti 04.09.2025
MLADI par iz Barija, Južni Vels, pojavio se na sudu nakon što je policija u njihovom domu pronašla kokain i ekstazi vredne više od 15.000 funti. FOTO: Društvene mreže printskrin Grejs Mort (25) i njen dečko Džejkob Kenedi (20) uhapšeni su nakon što su… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Izjava ministarke Paunović suprotna Ustavu, Srbiji potrebni funkcioneri koji štite dostojanstvo svakog čoveka
Insajder pre 19 minutajoš 107 povezanih
Super utorak za proširenje EU: Napredak kandidata i status Srbije
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 66 povezanih
"Nisu ni slutile šta će ih snaći, ogromna je to tragedija": Kum devojke poginule u Crnoj Gori otkrio nove detalje
Mondo pre 3 satajoš 37 povezanih
Indeks učinka u zaštiti životne sredine: Srbija među tri najgore zemlje u Evropi
Vreme pre 10 satijoš 1 povezana
Tramp ponovo blokira iranske luke, 'SAD neće upravljati moreuzom', odgovara Teheran
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih