Povezane vesti

Već posle male kupovine uštedela sam 300 dinara, a kad se sve sabere... Sugrađanka iz Žitorađe: Mnogo nam znače pojeftinjenja…

Već posle male kupovine uštedela sam 300 dinara, a kad se sve sabere... Sugrađanka iz Žitorađe: Mnogo nam znače pojeftinjenja…

Alo pre 31 dana
Građani Srbije oduševljeni ekonomskim merama predsednika Vučića i Vlade Srbije. Nove ekonomske mere koje je pokrenula Vlada Srbije pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića naišle su na izuzetno pozitivan odziv građana širom zemlje. Smanjenje cena… »
Kao student, mislim da će mi uticati na budžet Građani iz Bečeja o novim merama: "Uštedeće mi pare"

Kao student, mislim da će mi uticati na budžet Građani iz Bečeja o novim merama: "Uštedeće mi pare"

Alo pre 31 dana
Građani Bečeja oduševljeni su ekonomskim merama predsednika Vučića i Vlade Srbije. Studenti i penzioneri ističu da smanjenje cena već olakšava svakodnevne troškove, povećava kupovnu moć i poboljšava životni standard. Nove ekonomske mere predsednika… »
Pogledajte koliko danas koštaju jabuke, banane i povrće: Nova ekonomska mera Vučića oduševljava građane!

Pogledajte koliko danas koštaju jabuke, banane i povrće: Nova ekonomska mera Vučića oduševljava građane!

Alo pre 31 dana
Od ponedeljka, voće i povrće širom Srbije beleže znatno sniženje cena. Pogledajte koliko danas koštaju luk, paradajz, krompir, jabuke i banane i uverite se u efekat novih ekonomskih mera predsednika Vučića. Od ponedeljka širom Srbije primećuje se pad… »
Vučićeve mere već daju rezultate! Račun u marketima manji za skoro 700 dinara! (video)

Vučićeve mere već daju rezultate! Račun u marketima manji za skoro 700 dinara! (video)

Alo pre 31 dana
Nove ekonomske mere predsednika Vučića već daju rezultate – cene osnovnih proizvoda u marketima su znatno niže. Pink je uporedio iste artikle pre i posle mera, a razlika na kasi iznosi skoro 700 dinara. Nove ekonomske mere predsednika Aleksandra Vučića… »

Vesti dana »