Povezane vesti
Bijonse, više nisi jedina: Milica Pavlović sinoć u Beogradu sve otkrila!
Kurir pre 6 dana
Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović ne prestaje da iznenađuje i da svaki put nadmaši samu sebe kada su novi projekti u pitanju. Juče su vrata „House of Boginja“ bila otvorena, ne samo za 50 najvatrenijih fanova koji su učestvovali u nagradnoj igri… »
INTERVJU „Glupim ženama sam opasnost“: Milica Pavlović će biti prva zvezda u Srbiji koja ima dokumentarni film o turneji…
Nova pre 6 dana
Jedna od naših najpopularnijih pevačica, Milica Pavlović juče je napravila intimnu proslavu sa 50 svojih najvernijih fanova. Ona je iznajmila vilu u Beogradu, te fanove iz regiona dovela u "House of Boginja" kako bi ih lično upoznala i predstavila novi… »
(Video) "srce hoće da mi iskoči iz grudi": Milica Pavlović istakla dekolte i noge, pa na konferenciji progovorila o velikom…
Blic pre 7 dana
Poznata pevačica Milica Pavlović organizovala je večeras konferenciju i druženje sa fanovima, koji su među prvima mogli da vide njen koncertni film. - Ovde su moji prijatelji, neke od njih znam 15 godina. Fali još jedna osoba, moj muzički producent Vlada… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 78 povezanih

Šlic do kuka i koverta za slavljenicu: Pogledajte u kakvom je izdanju Breskvica došla na Tarin rođendan
Mondo pre 10 minutajoš 29 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 4 satijoš 41 povezana

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Poruka na metku za Čarlija Kirka! Istražitelji navodno našli ove ugravirane fraze, zvaničnici ćute, a ovo su moguća tumačenja
Blic pre 9 minutajoš 18 povezanih