Povezane vesti
"To mi je slomilo srce" Nakon razvoda od Ane Ivanović oglasio se Švajnštajger i poručio ovo
Večernje novosti 05.09.2025
NEKADAŠNjI suprug Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger izašao je u javnost i otvorio dušu. Foto: Printskrin Proslavljeni nemački fudbaler nedavno se razveo od srpske teniserke, a nakon poraza reprezentacije Nemačke na startu kvalifikacija za Svetsko… »
Švajnštajger se slomio pred kamerama - odlučio da kaže sve što mu leži na duši: To mi je povredilo srce - veoma, veoma mnogo!…
Kurir 05.09.2025
Fudbalska reprezentacija Nemačke propisno se obrukala na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, pošto je na gostovanju poražena od Slovačke rezultatom 2:0. Bio je to prvi neuspeh popularnih "Pancera" u mečevima kvalifikacija za Mundijal na gostujućem… »
Vesti dana »
Uhapšen zbog sumnje na nedozvoljenu trgovinu, oduzeti suplementi vredni oko 4,6 miliona dinara
Jugmedia pre 2 satajoš 38 povezanih
Kriza na Bliskom istoku: Nastavak pregovora SAD i Irana 11. jula, biće uključena i nuklearna pitanja
Euronews pre 1 danjoš 69 povezanih
Tramp na proslavi 250 godina SAD nabrajao nagrade države, pa se požalio da je on nije dobio: "Rešio sam osam ratova a za mene nema Nobela. Zašto?" (foto)
Blic pre 3 satajoš 58 povezanih
Reakcija Ergina Atamana tokom meča u kojem je Srbija ušla u finale SP je blago, kipteo je od besa
Telegraf pre 2 satajoš 38 povezanih
Ovako izgleda put Novaka Đokovića do titule Vimbldona, ovo su svi parovi osmine finala
Telegraf pre 1 danjoš 25 povezanih