Povezane vesti
Zaharova: Zemlje EU su na opasnom putu samouništenja
Vesti online pre 4 dana
Zemlje EU su na opasnom putu samouništenja dok svakodnevno prepravljaju istoriju, rekla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. – Činjenica da zemlje EU nisu prisutne na paradama govori mnogo o njihovom samorazotkrivanju –… »
Zaharova: Zapadne zemlje sprovode genocid nad ukrajinskim narodom rukama Zelenskog
Politika pre 4 dana
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova kaže da Zelenski samo biološki ispunjava karakteristike ljudskog bića. Zapadne zemlje sprovode genocid nad ukrajinskim narodom rukama Vladimira Zelenskog, koji je doveden na vlast, dok on sam samo biološki… »
Zaharova brutalno udarila na Zelenskog Samo biološki liči na čoveka, sprovodi genocid nad sopstvenim narodom po naredbi zapada…
Alo pre 4 dana
Zapadne zemlje sprovode genocid nad ukrajinskim narodom rukama Volodimira Zelenskog, koji je doveden na vlast, dok on sam samo biološki ispunjava karakteristike ljudskog bića, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova… »
"Zapadne zemlje sprovode genocid nad ukrajinskim narodom rukama Zelenskog"
B92 pre 4 dana
Zapadne zemlje sprovode genocid nad ukrajinskim narodom rukama Vladimira Zelenskog, koji je doveden na vlast, dok on sam samo biološki ispunjava karakteristike ljudskog bića, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova… »
"Tamo se već odvija uništenje" Zaharova: Zapadne zemlje sprovode genocid nad ukrajinskim narodom rukama Zelenskog
Večernje novosti pre 4 dana
ZAPADNE zemlje sprovode genocid nad ukrajinskim narodom rukama Vladimira Zelenskog, koji je doveden na vlast, dok on sam samo biološki ispunjava karakteristike ljudskog bića, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 59 povezanih

Ministarstvo prosvete osudilo ponašanje roditelja u školi “Pavle Savić”
Serbian News Media pre 2 satajoš 30 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 51 povezana

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Radio sto plus pre 1 satjoš 37 povezanih