Повезане вести
Захарова: Земље ЕУ су на опасном путу самоуништења
Вести онлине 06.09.2025
Земље ЕУ су на опасном путу самоуништења док свакодневно преправљају историју, рекла је портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова. – Чињеница да земље ЕУ нису присутне на парадама говори много о њиховом… »
Захарова: Западне земље спроводе геноцид над украјинским народом рукама Зеленског
Политика 06.09.2025
Портпаролка руског Министарства спољних послова каже да Зеленски само биолошки испуњава карактеристике људског бића. Западне земље спроводе геноцид над украјинским народом рукама Владимира Зеленског, који је доведен на власт… »
"Западне земље спроводе геноцид над украјинским народом рукама Зеленског"
Б92 06.09.2025
Западне земље спроводе геноцид над украјинским народом рукама Владимира Зеленског, који је доведен на власт, док он сам само биолошки испуњава карактеристике људског бића, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних… »
Захарова брутално ударила на Зеленског Само биолошки личи на човека, спроводи геноцид над сопственим народом по наредби запада…
Ало 06.09.2025
Западне земље спроводе геноцид над украјинским народом рукама Володимира Зеленског, који је доведен на власт, док он сам само биолошки испуњава карактеристике људског бића, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних… »
"Тамо се већ одвија уништење" Захарова: Западне земље спроводе геноцид над украјинским народом рукама Зеленског
Вечерње новости 06.09.2025
ЗАПАДНЕ земље спроводе геноцид над украјинским народом рукама Владимира Зеленског, који је доведен на власт, док он сам само биолошки испуњава карактеристике људског бића, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 2 сатајош 1 повезана