Povezane vesti

Bodovi su bitni: Srbija slavila u Rigi – Vlahović heroj! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam razgovarao…

Bodovi su bitni: Srbija slavila u Rigi – Vlahović heroj! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam razgovarao…

Hot sport pre 3 dana
Važna pobeda! Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Letoniji u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Konacan rezultat je 1:0 za Srbiju. Jedini gol na mecu postigao je Dušan Vlahović na asistenciju Aleksandra Kataija… »
Dragan Stojkovic nakon pobede: „Znali smo da će biti teško – Dominirali smo!“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd…

Dragan Stojkovic nakon pobede: „Znali smo da će biti teško – Dominirali smo!“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd…

Hot sport pre 3 dana
Važna tri boda za našu selekciju! Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Letoniji u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Konacan rezultat je 1:0 za Srbiju. Jedini gol na mecu postigao je Dušan Vlahović na asistenciju… »
Bleki Milenković: „Najbinije da smo upisali tri boda!“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam razgovarao sa…

Bleki Milenković: „Najbinije da smo upisali tri boda!“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam razgovarao sa…

Hot sport pre 3 dana
Na kraju dana samo su bodovi važni! Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Letoniji u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Konacan rezultat je 1:0 za Srbiju. Jedini gol na mecu postigao je Dušan Vlahović na… »
Pobeda i briga za Partizan: Crno-beli rutinski savladali Napoli, brine povreda igrača! Vasilije Micić progovorio o povratku u…

Pobeda i briga za Partizan: Crno-beli rutinski savladali Napoli, brine povreda igrača! Vasilije Micić progovorio o povratku u…

Hot sport pre 3 dana
Pobeda Partizana, povreda Pokuševskog! Košarkaši Partizana ostvarili su prvu pobedu na pripremama za novu sezonu. Ekipa Željka Obradovića je na turniru „Karlo Lovari“ u Luki savladala Napoli rezultatom 101:83 i tako rutinski otvorila seriju provera pred… »
Piksi poželeo sreću košarkašima: „Svim srcem smo uz njih!“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Piksi poželeo sreću košarkašima: „Svim srcem smo uz njih!“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Hot sport pre 3 dana
Sjajni odnosi izmedju fudbalera i košarkaša naše zemlje! Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Letoniji u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Konacan rezultat je 1:0 za Srbiju. Jedini gol na mecu postigao je Dušan… »
Zasluženo: Fudbaler Partizana jedan od najboljih u Evropi! Vasilije Micić progovorio o povratku U Beograd: „Prvo sam…

Zasluženo: Fudbaler Partizana jedan od najboljih u Evropi! Vasilije Micić progovorio o povratku U Beograd: „Prvo sam…

Hot sport pre 3 dana
Partizan je ove sezone promovisao veliki broj mladih igrača. Ekipa Srđana Blagojevića deluje kompaktno, a najveći adut trenera upravo su mladi fudbaleri koji su se nametnuli kao nosioci igre. U defanzivi se istakao tinejdžer Nikola Simić, koji je za… »
Branko Radujko zagrmeo: „Nećemo ostati nemi i ravnodušni!“ Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Branko Radujko zagrmeo: „Nećemo ostati nemi i ravnodušni!“ Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Hot sport pre 3 dana
Bruka i sramota! Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Letoniji u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Konacan rezultat je 1:0 za Srbiju. Jedini gol na mecu postigao je Dušan Vlahović na asistenciju Aleksandra… »
Spektakl u Melburnu: Australijan Open sprema veliko iznenađenje za Novaka! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd…

Spektakl u Melburnu: Australijan Open sprema veliko iznenađenje za Novaka! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd…

Hot sport pre 3 dana
Novak Đoković završio je ovogodišnji ciklus Grend slemova nakon što je poražen od Karlosa Alkaraza u polufinalu US Opena. Iako je Novak već godinama na teniskoj sceni, srpski as još uvek ne planira da ode u penziju, pa se njegovo učešće na turniru u… »
Filip Kostić posle letonije: „Ovo su najteže utakmice!“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam razgovarao…

Filip Kostić posle letonije: „Ovo su najteže utakmice!“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam razgovarao…

Hot sport pre 3 dana
Može to i bolje, ali bodovi su važni! Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Letoniji u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Konacan rezultat je 1:0 za Srbiju. Jedini gol na mecu postigao je Dušan Vlahović na… »
Dušan Vlahović već misli o englezima: „Protiv Engleske ćemo morati da budemo na najvišem nivou!“ vasilije Micić progovorio o…

Dušan Vlahović već misli o englezima: „Protiv Engleske ćemo morati da budemo na najvišem nivou!“ vasilije Micić progovorio o…

Hot sport pre 3 dana
Vazan pogodak i velika tri boda! Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Letoniji u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Konacan rezultat je 1:0 za Srbiju. Jedini gol na mecu postigao je Dušan Vlahović na asistenciju… »
Prošlo je trideset godina od čuvenog škorpiona: Na današnji dana Rene Igita je izveo jedan od najlegendarnijih poteza u…

Prošlo je trideset godina od čuvenog škorpiona: Na današnji dana Rene Igita je izveo jedan od najlegendarnijih poteza u…

Hot sport pre 3 dana
Magija! Rene Igita, kolumbijski čuvar mreže koji je fudbalsku istoriju obeležio ne samo bravurama već i ekscentričnim potezima, zauvek je ušao u legendu zahvaljujući čuvenom “škorpionu”. Taj potez, izveden 6. septembra 1995. na stadionu Vembli u… »
Partizan u ligi Evrope: Crno-beli srušili Karvinu i overili plasman! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Partizan u ligi Evrope: Crno-beli srušili Karvinu i overili plasman! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Hot sport pre 3 dana
Rukometaši Partizana obezbedili igranje u Evropi! Rukometni klub Partizan ostvario je veliki uspeh, pošto se plasirao u Ligu Evrope, drugo po snazi takmičenje na Starom kontinentu. Ekipa Đorđa Ćirkovića slavila je i u revanšu protiv Karvine u Češkoj –… »
Vlahović doneo pobedu Srbiji u duelu sa letonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Vlahović doneo pobedu Srbiji u duelu sa letonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Dnevnik pre 3 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Rigi selekciju Letonije rezultatom 1:0 (1:0) u utakmici grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano 2026. godine. Jedini gol za Srbiju postigao je Dušan Vlahović u 12. minutu. Srbija se… »
Srbija bez Bogdana nije sila: Finci poslali očajne Orlove kući! (video)

Srbija bez Bogdana nije sila: Finci poslali očajne Orlove kući! (video)

Sportski žurnal pre 3 dana
Nikola Jokić nije mogao sam, krah Srbije na Evrobasketu. Šok u Rigi: Finska je posle 40 minuta rovovske borbe pobedila Srbiju sa 92:86 (28:24, 16:24, 24:18, 24:20) i plasirala se u četvrtfinale Evrobasketa. Najbolji u nešem timu bio je Nikola Jokić, koji… »
Potop Srbije u Rigi - Finska sasekla "orlovima" krila u osmini finala

Potop Srbije u Rigi - Finska sasekla "orlovima" krila u osmini finala

RTS pre 3 dana
Košarkaši Srbije eliminisani su sa Evropskog prvenstva porazom od Finske u osmini finala 92:86 (28:24, 16:24, 24:18, 24:20). Nisu se naučile lekcije iz meča sa Turskom. Opet isti scenario, ali ovoga puta nema popravnog. Najveća pobeda u istoriji finske… »
Šok i neverica! Košarkaši zanemeli: Igrači utučeni i pognutih glava prošli kroz miks zonu

Šok i neverica! Košarkaši zanemeli: Igrači utučeni i pognutih glava prošli kroz miks zonu

Kurir pre 3 dana
Muška košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala u Rigi izgubila od selekcije Finske 86:92 (24:28, 24:16, 18:24, 20:24). Igrači, predvođeni Nikolom Jokićem nemo su prošli kroz… »
Javio se Bogdan: Evo šta je poručio kapiten posle debakla

Javio se Bogdan: Evo šta je poručio kapiten posle debakla

Sport klub pre 3 dana
Srbija je doživela težak poraz od Finske i drugi Evrobasket zaredom završila već u osmini finala. Mnogi kao ključan razlog ovog debakla vide izostanak kapitena Bogdana Bogdanovića, koji se povredio na drugoj utakmici u šampionatu. Sport Klub vam pruža… »
Dragan Stojković posle pobede nad letonijom: Raduje me što smo pobedili, misija Riga uspešno obavljena, svim srcem uz…

Dragan Stojković posle pobede nad letonijom: Raduje me što smo pobedili, misija Riga uspešno obavljena, svim srcem uz…

Dnevnik pre 3 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Letonije i dodao da je misija koja se zove Riga uspešno obavljena. Fudbaleri Srbije su u Rigi pobedili selekciju Letonije rezultatom 1:0 u utakmici grupe… »
Radujko se oglasio povodom skandala i otimanja srpskih zastava u Rigi: "Došli smo da igramo fudbal, a oni..."

Radujko se oglasio povodom skandala i otimanja srpskih zastava u Rigi: "Došli smo da igramo fudbal, a oni..."

Telegraf pre 3 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije porazila je Letoniju u Rigi u trećem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 1:0, a strelac jedinog gola bio je Dušan Vlahović u 12. minutu. Orlovi su mogli da slave i ubedljivije, ali malo je falilo i da ostanu bez celog… »
Engleska iznenadila pred duel sa Srbijom, pobedila samo 2:0 jednu od najgorih reprezentacija sveta

Engleska iznenadila pred duel sa Srbijom, pobedila samo 2:0 jednu od najgorih reprezentacija sveta

Telegraf pre 3 dana
U susret utakmici na stadionu "Rajko Mitić" protiv Srbije, Engleska je na Vembliju srušila slabašnu Andoru sa 2:0 i tako ostala lider na tabeli grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Čini se da je Gordi Albion odigrao sa pola snage i taman koliko je… »
Piksija pitali o košarkašima posle Letonije, pa poslao poruku Pešiću i Orlovima: "Uze mi reč iz usta..."

Piksija pitali o košarkašima posle Letonije, pa poslao poruku Pešiću i Orlovima: "Uze mi reč iz usta..."

Telegraf pre 3 dana
Fudbaleri Srbije uspešno su završili "misiju Riga", a sada je red na košarkaše da se i oni trijumfalno vrate iz Letonije. Fudbaleri se vraćaju iz Rige odmah posle utakmice, tako da nisu u mogućnosti da podrže košarkaše, ali su ih posetili dan ranije i… »
Umalo šok za Srbiju protiv autsajdera, pogledajte kako je Letonija mogla da otme bodove Orlovima u 91. minutu!

Umalo šok za Srbiju protiv autsajdera, pogledajte kako je Letonija mogla da otme bodove Orlovima u 91. minutu!

Telegraf pre 3 dana
Fudbaleri Srbije porazili su Letoniju 1:0 na gostovanju u Rigi u našem trećem meču u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Jedini pogodak na meču delo je Dušana Vlahovića u 12. minutu utakmice. Letonija je ovih dana centar sporta kada je Srbija u… »
Bruka i sramota: Finska raspršila snove Srbije o zlatu

Bruka i sramota: Finska raspršila snove Srbije o zlatu

Sport klub pre 2 dana
Košarkaši Srbije poraženi su u osmini finala Evrobasketa u Rigi od Finske 92:86 Sport Klub vam pruža priliku da se igrate i vi okušate svoje selektorsko i košarkaško znanje i osvojite vredne nagrade u Evropskom košarkaškom fantaziju. Registrujte svoj tim… »
Crno-beli bolji od Napolija, povredio se Pokuševski

Crno-beli bolji od Napolija, povredio se Pokuševski

Sportski žurnal pre 2 dana
Partizan se plasirao u finale turnira u Italiji. Košarkaši Partizana plasirali su se u finale turnira "Karlo Lovari" u Luki pošto su večeras u polufinalu pobedili Napoli rezultatom 101:83. Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Dvejn Vašington, Sterling… »
"Ovo je tragedija" Đurović potkačio Pešića: Mora da prihvati odgovornost! Znam da me ne voli, ne volim ni ja njega!

"Ovo je tragedija" Đurović potkačio Pešića: Mora da prihvati odgovornost! Znam da me ne voli, ne volim ni ja njega!

Kurir pre 2 dana
Muška košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala u Rigi izgubila od selekcije Finske 86:92 (24:28, 24:16, 18:24, 20:24). Meč je analizirao i Vlade Đurović. - Predstoji dublja… »
Ubedljiva pobeda Partizana na debiju Parkera, Miltona i Osetkovskog

Ubedljiva pobeda Partizana na debiju Parkera, Miltona i Osetkovskog

RTS pre 2 dana
Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Napolija rezultatom 101:83 (26:17, 29:20, 29:27, 17:19) na pripremnom turniru "Karlo Lovari" u Italiji. Samo nedelju dana nakon što su se okupili u "Maloj Areni" i započeli pripreme za novu sezonu, košarkaši… »
Pobeda za kraj, odbojkaši Srbije spremni za Svetsko prvenstvo!

Pobeda za kraj, odbojkaši Srbije spremni za Svetsko prvenstvo!

Sportske.net pre 2 dana
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Beogradu selekciju Kanade 3:1 (25:21, 36:34, 22:25, 25:17), u svojoj poslednjoj prijateljskoj utakmici odigranoj u sklopu priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo. Najefikasniji kod… »
Blistaju u Partizan AdmiralBetu: "Kad se u Evropi ovde uđe, više nema nazad"

Blistaju u Partizan AdmiralBetu: "Kad se u Evropi ovde uđe, više nema nazad"

Sportske.net pre 2 dana
Partizan AdmiralBet nastavio je sa velikim uspesima - titulu prvaka Srbije potvrdio je plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope. Crno-beli su i u Češkoj pobedili Karvinu, slavili su u oba meča, a imali su i podršku svojih navijača, tako da su u velikom stilu… »
"Orlovi" ubrali "javorov list": Odbojkaši Srbije u poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo savladali Kanadu

"Orlovi" ubrali "javorov list": Odbojkaši Srbije u poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo savladali Kanadu

Večernje novosti pre 2 dana
KONAČNO pobeda. Odbojkaši Srbije su u poslednjem pripremnom meču za Svetsko prvenstvo, koje se od 12. do 28. septembra održava na Filipinima, savladali Kanadu sa 3:1 (25:21, 36:34, 22:25, 25:17). Naši na šampionat putuju 9. septembra, a dan ranije… »
Odbojkaši Srbije nadigrali Kanadu u poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo

Odbojkaši Srbije nadigrali Kanadu u poslednjoj proveri pred Svetsko prvenstvo

Radio 021 pre 2 dana
Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je trijumf u drugoj utakmici protiv Kanade u okviru priprema za Svetsko prvenstvo na Filipinima, pobedom nad selekcijom Kanade rezultatom 3:1 u setovima. Izabranici Goregea Krecua su večeras, u… »
Piksi: Bitno je da smo pobedili, mislili smo malo i na Engleze

Piksi: Bitno je da smo pobedili, mislili smo malo i na Engleze

RTS pre 2 dana
Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je nakon pobede nad Letonijom u Rigi da je najvažnije da su "orlovi" ostvarili pobedu i dodao da je ekipa znala da je očekuje težak susret. Fudbaleri Srbije pobedili su na gostovanju selekciju… »
Košarkaši Partizana pobedili Napoli i plasirali se u finale prijateljskog turnira u Italiji

Košarkaši Partizana pobedili Napoli i plasirali se u finale prijateljskog turnira u Italiji

Radio sto plus pre 2 dana
Najefikasniji u ekipi Partizana, kojoj je ovo bila prva prijateljska utakmica uoči predstojeće sezone, bili su Dvejn Vašington, Sterling Braun i Džabari Parker sa po 17 poena, dok je Tajrik Džouns dodao 16 poena. U ekipi Napolija najefikasniji je bio… »
Orlovi bolji od Kanade u poslednjoj proveri uoči Svetskog prvenstva

Orlovi bolji od Kanade u poslednjoj proveri uoči Svetskog prvenstva

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Dražen Luburić sa 17 poena. Odbojkaši Srbije pobedili su večeras selekciju Kanade rezultatom 3:1, po setovima 25:21, 36:34, 22:25 i 25:17 u dvorani Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije u Košutnjaku… »
Glavobolja za Partizan i pre početka sezone: Povredio se Aleksej Pokuševski

Glavobolja za Partizan i pre početka sezone: Povredio se Aleksej Pokuševski

Mondo pre 2 dana
Partizan je posle šest treninga priprema krenuo put Italije na turnir, kao što je trener Željko Obradović najavio. Prvi rival klubu iz Beograda bilo je Napoli, Parni valjak je ostvario pobedu 101:83, ali ono što je sve zabrinulo bila je povreda Alekseja… »
Partizan u ligi Evrope: Crno-beli slavili i u Češkoj

Partizan u ligi Evrope: Crno-beli slavili i u Češkoj

Kurir pre 2 dana
Crno-beli su i u prvoj utakmici dvomeča, u Beogradu pobedili 31:27. Najefikasniji u ekipi Partizana u revanš utakmici bio je Sergej Ivanov sa devet golova. U ekipi Karvine najefikasniji je bio Jonas Patzel sa devet pogodaka. Partizan je u prošloj sezoni… »
Partizan trijumfom otvorio pripreme - brine povreda Pokuševskog

Partizan trijumfom otvorio pripreme - brine povreda Pokuševskog

B92 pre 2 dana
Košarkaši Partizana trijumfalno su startovali pripreme za novu sezonu. Crno-beli su u Luki na turniru "Karlo Lovari" savladali Napoli rezultatom 101:83 i tako se plasirali u finale. Najefikasniji su sa po 17 poena bili Sterling Braun i Dvejn Vašington… »
Partizan rutinski do Lige Evrope

Partizan rutinski do Lige Evrope

B92 pre 2 dana
Rukometaši Partizana uspeli su da se plasiraju u Ligu Evrope, jer su i u revanš meču bili bolji od Karvine u Češkoj rezultatom 30:26. Tako su izabranici trenera Đorđa Ćirkovića ostvarili primarni cilja, a to je da se plasiraju u drugo po jačini… »
Odbojkaši Srbije pobedili Kanadu sa 3:1

Odbojkaši Srbije pobedili Kanadu sa 3:1

Politika pre 2 dana
Luburić predvodio tim sa 17 poena, poslednji test pre otputovanja na Filipine. Odbojkaši Srbije pobedili su večeras selekciju Kanade rezultatom 3:1, po setovima 25:21, 36:34, 22:25 i 25:17 u dvorani Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije u… »
Engleska rutinski sa Andorom pred susret sa Srbijom

Engleska rutinski sa Andorom pred susret sa Srbijom

RTS pre 2 dana
Fudbaleri Engleske pobedili su Andoru u četvrtom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo rezultatom 2:0. Engleska je upisala četvrti trijumf u grupi K i posle utakmice sa Andorom još uvek je bez primljenog gola u kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine… »
Misija Riga uspešno obavljena - Piksi: Kad se nisam srušio...

Misija Riga uspešno obavljena - Piksi: Kad se nisam srušio...

”Raduje me što smo pobedili”. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da danas da je zadovoljan pobedom protiv Letonije i dodao da je misija koja se zove Riga uspešno obavljena. Orlovi su danas u Rigi slavili sa 1:0 u utakmici grupe K… »
Milenković: Najvažnije da smo osvojili tri boda

Milenković: Najvažnije da smo osvojili tri boda

Fudbaleri Srbije su danas u Rigi pobedili selekciju Letonije rezultatom 1:0 u utakmici grupe K kvalifikacija za SP 2026. Srpski defanzivac Nikola Milenković izjavio je da je najvažnije da je njegov tim osvojio tri boda na meču protiv Letonije u meču… »
Vlahović: Najbitnije je da smo pobedili

Vlahović: Najbitnije je da smo pobedili

”Sad se spremamo za Englesku”. Srpski napadač Dušan Vlahović izjavio je u Rigi da je njegov tim ostvario važnu pobedu protiv Letonije i dodao da se ekipa sada sprema za naredni duel u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. protiv selekcije Engleske… »
Stojković: Dominacija je bila na našoj strani ubedljivo, ali je falio drugi gol zbog utiska

Stojković: Dominacija je bila na našoj strani ubedljivo, ali je falio drugi gol zbog utiska

”Znali smo da će biti zahtevna i teška utakmica”. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je najvažnije da su Orlovi ostvarili pobedu protiv Letonijei dodao da je ekipa znala da ih očekuje teška utakmica u Rigi. Fudbaleri Srbije su… »
Piksi tražio od Kataija da bude majstor i to je dobio: Objasnio zašto ga je prvog izveo iz igre

Piksi tražio od Kataija da bude majstor i to je dobio: Objasnio zašto ga je prvog izveo iz igre

Mondo pre 2 dana
Srbija je pobedila Letoniju u Rigi 1:0, golom Dušana Vlahovića (25) na asistenciju Aleksandra Kataija (34). Odigravši dupli pas sa iskusnim vezistom, centarfor Srbije je nastavio golgeterski niz ovog leta, iskoristivši odličan Kataijev nastup. Na… »
Partizan pobedio i u Češkoj i plasirao se u Ligu Evrope

Partizan pobedio i u Češkoj i plasirao se u Ligu Evrope

Sport klub pre 2 dana
Rukometaši Partizana plasirali su se u Ligu Evrope, pošto su i u revanšu kvalifikacija pobedili Karvinu u Češkoj 30:26. Sport Klub vam pruža priliku da se igrate i vi okušate svoje selektorsko i košarkaško znanje i osvojite vredne nagrade u Evropskom… »
Partizan rutinski, debitanti solidni, povreda Pokuševskog

Partizan rutinski, debitanti solidni, povreda Pokuševskog

Sport klub pre 2 dana
Košarkaši Partizana ostvarili su prvu pobedu na pripremama za novu sezonu, pošto su na turniru "Karlo Lovari" u Luki pobedili Napoli 101:83. Sport Klub vam pruža priliku da se igrate i vi okušate svoje selektorsko i košarkaško znanje i osvojite vredne… »
Engleska bleda pred dolazak u Srbiju: Gordi albion savladao Andoru, ali navijači zabrinuti

Engleska bleda pred dolazak u Srbiju: Gordi albion savladao Andoru, ali navijači zabrinuti

Kurir pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Engleske zadržala je maksimalan učinak u kvalifikacijama za Mundijal 2026 i posle četiri utakmice. Engleska je drugi put u okviru grupe K savladala Andoru, ovog puta na svom terenu u Birmingemu rezultatom 2:0 (1:0). Domaći tim je… »
Rukometaši Partizana u ligi Evrope: Crno-beli bolji od prvaka Češke i u revanšu

Rukometaši Partizana u ligi Evrope: Crno-beli bolji od prvaka Češke i u revanšu

Dnevnik pre 2 dana
Rukometaši Partizana plasirali su se u Ligu Evrope, pošto u gostima savladali Karvinu rezultatom 30:26 u revanš utakmici specijalnih kvalifikacija za ovo evropsko klupsko takmičenje. Partizan je izborio plasman u Ligu Evrope, pošto je i u prvom meču koji… »
Usmena žalba UEFA zbog oduzimanja zastava i obeležja srpskim navijačima na utakmici sa Letonijom

Usmena žalba UEFA zbog oduzimanja zastava i obeležja srpskim navijačima na utakmici sa Letonijom

Radio 021 pre 2 dana
Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko saopštio je da se Savez usmeno požalio Evropskoj fudbalskoj uniji zbog toga što je navijačima reprezentacije Srbije na utakmici protiv Letonije bilo zabranjeno n. On je dodao da će u ponedeljak… »
Ocene čitalaca B92.sport - Vlahović nije bio najbolji igrač Srbije u Letoniji

Ocene čitalaca B92.sport - Vlahović nije bio najbolji igrač Srbije u Letoniji

B92 pre 2 dana
Fudbaleri Srbije su nam ponovo kidali živce, ali su uspešno prebrodili gostovanje u "srpskoj Rigi" ove subote. U svom trećem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine "Orlovi" su savladali Letoniju u gostima rezultatom 1:0 (1:0) i došli do… »
Crno-beli u ligi Evrope: Rukometaši Partizana izborili grupnu fazu pošto su i u revanšu u Češkoj nadigrali Karvinu

Crno-beli u ligi Evrope: Rukometaši Partizana izborili grupnu fazu pošto su i u revanšu u Češkoj nadigrali Karvinu

EFEKTNO do Lige Evrope. Rukometaši Partizana su u revanšu superkvalifikacija u Karvini - Nove Meste preslišali češkog prvaka (30:26 - 17:14) i plasirali se u grupnu fazu. Beograđani su u prvom meču na svojoj Banjici slavili sa 31:27. Foto: Profimedia… »
Istorijski uspeh Partizana, igraće u Ligi Evrope, dijaspora vodila crno-bele do senzacije!

Istorijski uspeh Partizana, igraće u Ligi Evrope, dijaspora vodila crno-bele do senzacije!

Telegraf pre 2 dana
Istorija za Partizan! Prošle godine je Vojvodina igrala u Ligi Evrope, a crno-beli su nakon titule, koju su konačno osvojili, sada uspeli da krenu istim putem i plasirali se u drugo po snazi EHF takmičenje. U Češkoj u revanšu specijalnih kvalifikacija… »
Englezi slave pobedu nad Andorom, ali ima razloga za brigu pred Srbiju

Englezi slave pobedu nad Andorom, ali ima razloga za brigu pred Srbiju

Euronews pre 2 dana
Fale najveće zvezde i najbitniji igrači, ali je učinak protiv Andore trebao biti daleko bolji. Slavila je Engleska sa 2:0 (1:0), ali je to na domaćem terenu, pred svojom publikom, trebalo da izgleda mnogo ubedljivije. Sledi im duel sa Srbijom u K grupi… »
Engleska nije blistala, ali u Beograd stiže sa 4 vezane pobede

Engleska nije blistala, ali u Beograd stiže sa 4 vezane pobede

Sport klub pre 2 dana
Englezi su pred gostovanje u Beogradu upisali četvrtu uzastopnu pobedu i zadržali maksimalan učinak u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Fudbaleri Gordog Albiona ugostili su selekciju Andore i opravdali ulogu apsolutnog favorita. Utakmica u… »
"Morali smo bolje, to se očekuje od nas": Dušan Vlahović opominje šta Srbija ne bi smela posle Letonije

"Morali smo bolje, to se očekuje od nas": Dušan Vlahović opominje šta Srbija ne bi smela posle Letonije

Mondo pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Letoniju sa 1:0 u Rigi, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Jedini gol na meču bio je delo napadača Juventusa Dušana Vlahovića koji nam je doneo pobedu u 12. minutu. U samom finišu nas je pogledala… »
"Kad se nisam srušio... Rekli mi da je bila stativa": Piksiju na klupi objasnili kako se Srbija provukla

"Kad se nisam srušio... Rekli mi da je bila stativa": Piksiju na klupi objasnili kako se Srbija provukla

Mondo pre 2 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi komentarisao je u Rigi šansu Letonije protiv Srbije u 92. minutu, pri vođstvu našeg tima 1:0. Stativa je u toj prilici spasila naš tim. "Pa, kad se nisam srušio dole. Nisam ni video, mislio sam da je Petrović… »
"Svim srcem smo uz košarkaše!" Dragan Stojković Piksi imao poruku koja će oduševiti čitavu Srbiju

"Svim srcem smo uz košarkaše!" Dragan Stojković Piksi imao poruku koja će oduševiti čitavu Srbiju

Fudbaleri Srbije pobedili su u Rigi Letoniju rezultatom 1:0. Nakon meča Dragan Stojković Piksi imao je poruku i za košarkaše. FOTO: M. Vukadinović Košarkaše Srbije od 20.45 očekuje duel protiv Finske u osmini finala Evropskog prvenstva. - Hoću da im… »
Nisu samo zabranili srpske zastave! Evo šta su Letonci još uradili Srbima pred meč u Rigi!

Nisu samo zabranili srpske zastave! Evo šta su Letonci još uradili Srbima pred meč u Rigi!

FUDBALSKA reprezentacija Srbije u Rigi je savladala Letoniju 1:0, a meč nije prošao bez prljavih igrica. FOTO: Tanjug/AP Pred duel Srbi nisu mogli da unose zastave na stadion, niti da na sebi imaju bilo kakvo obeležje naše zemlje, Branko Radujko najavio… »
Englezi izviždani pred dolazak u Beograd

Englezi izviždani pred dolazak u Beograd

B92 pre 2 dana
Fudbaleri Engleske upisali su trijumf protiv Andore (2:0) u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Još jedno bledo izdanje je imala ekipa "Gordog albiona" protiv tima sa Pirineja, nakon što su prethodno u gostima minimalnim rezultatom… »
Počinju borbe „za život ili smrt”

Počinju borbe „za život ili smrt”

Politika pre 2 dana
U osmini finala u Rigi Srbija – Finska (20.5 č). – Duel bez tajni – srpski tim pobedio u svih pet međusobnih mečeva u poslednjih pet godina. – Raniko: Trojke bi mogle da budu ključ. Nije slučajno to što iskusni treneri uoči drugog dela Evropskog… »
Englezi uhvatili "zalet" za piksijevu Srbiju! I to kakav...

Englezi uhvatili "zalet" za piksijevu Srbiju! I to kakav...

Fudbalska reprezentacija Engleske ostvarila je pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pred svoj dolazak u Beograd na megdan "orlovima" selektora Dragana Stojkovića Piksija. Ali, nije zablistala... Još jednom. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, Srbija je… »
Piksi: "Stativa Letonije? Kad se nisam srušio... Nemojte misliti da ćemo ovako i protiv Engleske!"

Piksi: "Stativa Letonije? Kad se nisam srušio... Nemojte misliti da ćemo ovako i protiv Engleske!"

Sportske.net pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je kao gost u Rigi selekciju Letonije rezultatom 1:0 u trećem meču kvalifikacione grupe K za odlazak na na Svetsko prvenstvo 2026. godine. Na konferenciji za medije nakon meča, selektor Srbije Dragan Stojković… »
Stojković: Raduje me što smo pobedili, misija koja se zove Riga uspešno obavljena

Stojković: Raduje me što smo pobedili, misija koja se zove Riga uspešno obavljena

RTV pre 2 dana
RIGA - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da danas da je zadovoljan pobedom protiv Letonije i dodao da je misija koja se zove Riga uspešno obavljena. Fudbaleri Srbije su danas u Rigi pobedili selekciju Letonije… »
Sramni postupci domaćina u Rigi, obratićemo se UEFA i FIFA: Branko Radujko šokiran ponašanjem letonske policije

Sramni postupci domaćina u Rigi, obratićemo se UEFA i FIFA: Branko Radujko šokiran ponašanjem letonske policije

Euronews pre 2 dana
Pre početka dobijene utakmice fudbalske reprezentacije Srbije, sa Letonijom u Rigi (0:1), u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sledeće godine, lokalna policija nije dozvoljavala našim navijačima da uđu na stadion u dresovima svoje zemlje, niti… »
Vlahović: Najbitnije je da smo pobedili Letoniju, protiv Engleske moramo bolje

Vlahović: Najbitnije je da smo pobedili Letoniju, protiv Engleske moramo bolje

“Sigurno nismo bili na našem najvišem nivou. Protiv Engleza ćemo morati da budemo na maksimumu ukoliko želimo pozitivan rezultat. Razmišljamo o pobedi, ali igramo protiv Engleske, treba da izađemo na teren sa ambicijom i željom za nadigravanje. Videćemo… »
Stojković nakon stative Letonije: „Kad se nisam srušio…“

Stojković nakon stative Letonije: „Kad se nisam srušio…“

Nova pre 2 dana
Dragan Stojković, selektor reprezentacije Srbije, na konferenciji za medije nakon meča otkrio je šta mu je prolazilo kroz glavu u trenucima kada je Letonija zatresla okvir gola "orlova" u meču kvalifikacija za plasman na Mundijal 2026. godine (1:0)… »
Piksi poslao poruku Pešiću i košarkašima

Piksi poslao poruku Pešiću i košarkašima

Nova pre 2 dana
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, poslao je poruku košarkašima pred njihov meč sa Finskom. Srbija je pobedila Letoniju na gostovanju rezultatom 1:0 u kvalifikacijama za Mundijal koji će se igrati 2026. godine. Piksi se… »
"Kad se nisam srušio..." Piksi posle Letonije opisao šok koji je preživeo u 91. minutu

"Kad se nisam srušio..." Piksi posle Letonije opisao šok koji je preživeo u 91. minutu

Kurir pre 2 dana
Fudbaleri Srbije pobedili su u Rigi Letoniju 1:0, golom Dušana Vlahovića u 12. minutu, u Grupi K u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi sumirao je utiske posle meča. "Sve… »
"Tražili smo da to urade, odbili su": Kostić otkrio šta je bio problem i priznao da je Srbija imala sreće

"Tražili smo da to urade, odbili su": Kostić otkrio šta je bio problem i priznao da je Srbija imala sreće

Mondo pre 2 dana
Srbija je ostvarila cilj i upisala tri boda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Pobedila je Letoniju u Rigi (1:0) golom Dušana Vlahovića. Posle tog meča je sa srpskim novinarima pričao Filip Kostić koji je otkrio i da su organizatori odbili jedan… »
Stojković: Važni su bodovi, menjao sam koliko je moglo

Stojković: Važni su bodovi, menjao sam koliko je moglo

Sport klub pre 2 dana
Posle trijumfa u Rigi, selektor Dragan Stojković nije bio mnogo pričljiv. Osnovna ideja – o definisanom i ispunjenom planu – obeležila je monolog u analizi meča. „Važni bodovi, momci su se držali plana, da budmo strpljivi i probijemo bedem Letonaca… »
Milenković arhivirao Letoniju: Sada se okrećemo Englezima

Milenković arhivirao Letoniju: Sada se okrećemo Englezima

Euronews pre 2 dana
Defanzivac Srbije Nikola Milenković ističe da je najvažnije da su osvojena tri boda, iako ističe da igra nije bila na nekom zavidnom nivou. "Dobro smo otvorili utakmicu, postigli gol na vreme, kontrolisali prvo poluvreme. Nažalost, nismo iskoristili neke… »
(VIDEO) Kostić: Biće teško i nama i Englezima na punoj Marakani

(VIDEO) Kostić: Biće teško i nama i Englezima na punoj Marakani

Sport klub pre 2 dana
Povratnik u nacionalni tim Srbije Filip Kostić prokomentarisao je igru u Rigi, važnu pobedu protiv selekcije Letonije i naredni derbi grupe protiv Engleza u Beogradu. „Orlovi“ su gostovali u Rigi i savladali domaću selekciju Letonije rezultatom 1:0… »
„Svim srcem smo uz naše košarkaše i Pešića“

„Svim srcem smo uz naše košarkaše i Pešića“

Dragan Stojković Piksi poželeo sreću Orlovima na Evrobasketu. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da je ceo tim uz košarkaše i poželeo je sreću izabranicima Svetislava Pešića u osmini finala Evropskog prvenstva… »
Kostić otkrio nove letonske "igrice": "Tražili smo da nakvase teren, odbili su..."

Kostić otkrio nove letonske "igrice": "Tražili smo da nakvase teren, odbili su..."

Sportske.net pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je kao gost u Rigi selekciju Letonije rezultatom 1:0 u trećem meču kvalifikacione grupe K za odlazak na na Svetsko prvenstvo 2026. godine. Svoje impresije nakon meča u razgovoru sa novinarima izneo je i Filip… »
Milenković o tome šta Srbija mora da promeni

Milenković o tome šta Srbija mora da promeni

Nova pre 2 dana
Fudbaler Srbije, Nikola Milenković, komentarisao je trijumf nad Letonijom u gostima rezultatom 1:0. Srbija je upisala tri boda u kvalifikacijama za Mundijal 2026. ovom pobedom, ali nije sve bilo idealno, pogotovo u drugom poluvremenu. „Teška utakmica… »
Kapiten Srbije: "To je najvažnije" VIDEO

Kapiten Srbije: "To je najvažnije" VIDEO

B92 pre 2 dana
Kapiten Srbije Nikola Milenković sumirao je utiske posle pobede nad Letonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Srbija je u Rigi slavila golom Dušana Vlahovića. "Dobro smo otvorili, kontrolisali meč, pa je protivnik krenuo da preti, imao je… »
Kostić iskren posle Letonije: "Imali smo sreće" VIDEO

Kostić iskren posle Letonije: "Imali smo sreće" VIDEO

B92 pre 2 dana
Filip Kostić, fudbalski reprezentativac Srbije, izneo je svoje utiske posle pobede našeg tima nad Letonijom (1:0) u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Član Juventusa se požalio na uslove u Rigi, te otkrio da je zahtev našeg tima pred meč odbijen… »
Piksi: "Svim srcem uz košarkaše" VIDEO

Piksi: "Svim srcem uz košarkaše" VIDEO

B92 pre 2 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je ceo tim uz košarkaše i poželeo je sreću izabranicima Svetislava Pešića u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Finske. Fudbaleri Srbije pobedili su u Rigi selekciju Letonije… »
Srbija na skeneru B92.sport: Pobedi se u zube (ne) gleda

Srbija na skeneru B92.sport: Pobedi se u zube (ne) gleda

B92 pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Letoniju rezultatom 1:0 u utakmici kvalifikacija za Mundijal 2026. godine. Očekivalo se i tokom meča verovalo da će "Orlovi" lako odraditi svoj posao, ali kada ceo meč vodiš sa 1:0 i nemaš preteranu želju da… »
Kostić presrećan posle Letonije: "Posebna stvar za mene i porodicu, da protiv Engleza bude puna Marakana"

Kostić presrećan posle Letonije: "Posebna stvar za mene i porodicu, da protiv Engleza bude puna Marakana"

Telegraf pre 2 dana
Posle više od godinu dana Filip Kostić se vratio u dres fudbalske reprezentacije Srbije i odmah je doprineo pobedi našeg nacionalnog tima, a nakon utakmice je govorio za prisutne srpske novinare. Govorio je o svom iskustvu na utakmici, o tome kako je… »
Ocenite fudbalere Srbije i Piksija posle pobede nad Letonijom

Ocenite fudbalere Srbije i Piksija posle pobede nad Letonijom

Telegraf pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Letoniju sa 1:0 u Rigi u trećoj utakmici grupne faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Gol odluke postigao je Dušan Vlahović u 12. minutu, a selektor Dragan Stojković Piksi je malo i "izmešao" sastav, kako… »
Vlahović doneo pobedu fudbalerima Srbije protiv Letonije u Rigi

Vlahović doneo pobedu fudbalerima Srbije protiv Letonije u Rigi

RTV pre 2 dana
RIGA - Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Rigi selekciju Letonije rezultatom 1:0 (1:0) u utakmici grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano 2026. godine. Jedini gol za Srbiju postigao je Dušan Vlahović u 12… »
Dragan Stojković: Ostvarili smo cilj pobedom u Rigi

Dragan Stojković: Ostvarili smo cilj pobedom u Rigi

Danas pre 2 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je njegova ekipa ostvarila cilj nakon što je osvojila tri boda u Rigi protiv Letonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. – Najvažnija je pobeda i upisana tri boda… »
Srbija slavi Dušana Vlahovića: „Orlovi“ odneli tri boda sa gostovanja u Letoniji

Srbija slavi Dušana Vlahovića: „Orlovi“ odneli tri boda sa gostovanja u Letoniji

Danas pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedom je nastavila učešće u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. „Orlovi“ su bili bolji od Letonije u gostima rezultatom 1:0 (1:0). Jedini strelac na meču bio je Dušan Vlahović u 12. minutu utakmice. Izabranici… »
Pobeda reprezentacije Srbije u Letoniji: U utorak protiv Engleske

Pobeda reprezentacije Srbije u Letoniji: U utorak protiv Engleske

Nedeljnik pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Rigi domaću Letoniju 1:0, u utakmici Grupe K u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine.Jedini gol postigao je Dušan Vlahović u 12. minutu. Prvu priliku imala je Srbija u šestom minutu kada je… »
Vlahović: Bili smo sprečeni da igramo našu igru

Vlahović: Bili smo sprečeni da igramo našu igru

RTS pre 2 dana
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović rekao je nakon pobede nad Letonijom u Rigi da je protivnik izašao u defanzivnoj formaciji i da je bilo teško probiti njihov niski blok. Fudbaleri Srbije pobedili su na gostovanju selekciju Letonije u trećoj utakmici… »
Piksi zadovoljan, ali i zabrinut: "Četvorica tražila izmenu na poluvremenu, mislili smo i na Engleze!"

Piksi zadovoljan, ali i zabrinut: "Četvorica tražila izmenu na poluvremenu, mislili smo i na Engleze!"

Sportske.net pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je kao gost u Rigi selekciju Letonije rezultatom 1:0 u trećem meču kvalifikacione grupe K za odlazak na na Svetsko prvenstvo 2026. godine. U izjavi za Arenu sport nakon meča, selektor Srbije Dragan Stojković… »
Igru briši, pobedu piši, beli "orlovi" uzeli zlatne bodove u Rigi!

Igru briši, pobedu piši, beli "orlovi" uzeli zlatne bodove u Rigi!

Sportske.net pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je kao gost u Rigi selekciju Letonije rezultatom 1:0 u trećem meču kvalifikacione grupe K za odlazak na na Svetsko prvenstvo 2026. godine. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su uz određeni broj “praznih… »
Srbija pobedila Letoniju

Srbija pobedila Letoniju

Vesti online pre 2 dana
Fudbaleri Srbije danas su u Rigi, u trećem kolu kvalifikacija za prvenstvo sveta, pobedili Letoniju sa 1:0 (1:0) i sa sedam bodova probili su se na drugo mesto u grupi. Jedini pogodak na utakmici postigao je Dušan Vlahović u 12. minutu, posle duplog pasa… »
„Srbija neće ostati nema i ravnodušna!“

„Srbija neće ostati nema i ravnodušna!“

Sputnik pre 2 dana
Tražićemo od UEFA da reaguje na sramno ponašanje domaćina u Rigi, izjavio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branko Radujko posle pobede fudbalera Srbije protiv Letonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Letonska policija… »
Stojković: Ostvarili smo cilj pobedom u Rigi

Stojković: Ostvarili smo cilj pobedom u Rigi

“Najvažnija je pobeda i upisana tri boda, zbog toga smo došli u Rigu. Nismo iznenađeni, znali smo da će biti zahtevna i teška utakmica. Dominirali smo, naravno falio je drugi gol zbog utiska, onda bi se lakše ušlo u završnicu. Cilj je ostvaren i to je… »
Vlahović posle Letonije: Najbitnije da smo uzeli sva tri boda

Vlahović posle Letonije: Najbitnije da smo uzeli sva tri boda

Euronews pre 2 dana
Dušan Vlahović bio je čovek odluke na utakmici sa Letonijom. Postigao je jedini gol u pobedi Srbije na trećoj utakmici K grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i doneo preko potrebna tri boda. Srpski napadač je za TV Arena sport sumirao utiske o prvom… »
Vlahović: "Protiv Engleske ćemo morati da odemo na maksimum"

Vlahović: "Protiv Engleske ćemo morati da odemo na maksimum"

Sportske.net pre 2 dana
Fudbaleri Srbije su pobedili Letoniju u Rigi sa 1:0, učvrstili drugo mesto u grupi K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje vodi u baraž, i ostali u igri za prvo, koje direktno vodi na Mundijal. Za njega će morati dobro da se pomuče i budu ispred… »
Stojković: Ostvarili smo cilj, znali smo da će biti teška utakmica

Stojković: Ostvarili smo cilj, znali smo da će biti teška utakmica

Euronews pre 2 dana
Selektor reprezentacije Srbije bio je sasvim zadovoljan učinkom "orlova" protiv Letonije. Prvo gostovanje ikada u Rigi jeste završeno pobedom od 1:0 ali je rezultat mogao, i trebao, da bude veći. Dragan Stojković je prve utiske nakon trijumfa nad… »
Piksi posle pobede u Letoniji: Mislili smo malo i na Engleze

Piksi posle pobede u Letoniji: Mislili smo malo i na Engleze

Sputnik pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je važnu pobedu u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo. Pala je Letonija u gostima sa 1:0. Selektor Dragan Stojković Piksi nije krio zadovoljstvo posle trijumfa. Jedini gol za Srbiju postigao je Dušan Vlahović u… »
Branko Radujko reagovao pošto letonska policija nije dozvolila ulazak navijačima sa srpskim obeležjima: Tražićemo od UEFA da…

Branko Radujko reagovao pošto letonska policija nije dozvolila ulazak navijačima sa srpskim obeležjima: Tražićemo od UEFA da…

Dnevnik pre 2 dana
Tražićemo od UEFA da reaguje na sramno ponašanje domaćina u Rigi, izjavio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branko Radujko posle pobede fudbalera Srbije protiv Letonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Letonska… »
Fudbaleri Srbije pobedili Letoniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Fudbaleri Srbije pobedili Letoniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Radio 021 pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Rigi domaću Letoniju 1:0, u utakmici Grupe K u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Jedini gol postigao je Dušan Vlahović u 12. minutu. Prvu priliku imala je Srbija u šestom minutu kada je Luka… »
FSS se žali UEFA i FIFA: „Sramni postupci prema navijačima Srbije u Letoniji“

FSS se žali UEFA i FIFA: „Sramni postupci prema navijačima Srbije u Letoniji“

Nova pre 2 dana
Fudbalski savez Srbije odlučio je da se žali UEFA i FIFA zbog ponašanja Letonaca prema srpskim navijačima. Srbija je pobedila Letoniju u gostima sa 1:0 u kvalifikacijama za Mundijal a pred utakmicu se desio skandal. Na manje od sat vremena došlo je do… »
"Nikad nismo čuli za ovo, prijavili smo sramotu UEFA": U FSS-u besni zbog zabrane srpskih zastava u Letoniji

"Nikad nismo čuli za ovo, prijavili smo sramotu UEFA": U FSS-u besni zbog zabrane srpskih zastava u Letoniji

Mondo pre 2 dana
Reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu nad Letonijom (1:0) u Rigi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu. Generalni sekretar Branko Radujko oglasio s posle meča istakavši da je tim Draga Stojkovića Piksija u Letoniju stigao da predstavlja… »
Orasnice za Pešića, 'zlatni bodovi' za Piksija: Srbija pobedila Letoniju

Orasnice za Pešića, 'zlatni bodovi' za Piksija: Srbija pobedila Letoniju

NIN pre 2 dana
"Da se ne lažemo, došli smo po pobedu", bile su reči selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića uoči meča sa Letonijom u Rigi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Bodove protiv Letonije nazvao je " zlatnim" jer se upravo u ovim… »
Kako su iskopana tri boda u Rigi: Vlahović se i rvao i igrao, Kataiju dovoljno poluvreme

Kako su iskopana tri boda u Rigi: Vlahović se i rvao i igrao, Kataiju dovoljno poluvreme

Nova pre 2 dana
Fudbaleri Srbije uspešno su nastavili pohod ka Mundijalu 2026. godine, pošto su u kvalifikacijama kao gosti savladali reprezentaciju Letonije u Rigi sa 1:0. Srbija je igrala u manje-više standardnoj formaciji 3-4-1-2, a trenutak magije Aleksandra Kataija… »
Orasnice za Pešića, ‘zlatni bodovi’ za Piksija: Srbija pobedila Letoniju

Danas pre 2 dana
„Da se ne lažemo, došli smo po pobedu“, bile su reči selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića uoči meča sa Letonijom u Rigi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Bodove protiv Letonije nazvao je „ zlatnim“ jer se upravo u ovim… »

Južne vesti pre 2 dana
TOMS KALNINA/EPA/Shutterstock Dušan Vlahović doneo je bodove Srbiji u Rigi „Da se ne lažemo, došli smo po pobedu“, bile su reči selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića uoči meča sa Letonijom u Rigi u kvalifikacijama za Svetsko… »
Prve reči piksija posle pobede nad letonijom! Selektor Srbije srećan zbog ostvarenog cilja, ali evo zbog čega mu je posebno…

Prve reči piksija posle pobede nad letonijom! Selektor Srbije srećan zbog ostvarenog cilja, ali evo zbog čega mu je posebno…

Kurir pre 2 dana
Fudbaleri Srbije osvojili su nova tri boda u kvaluifikacijama za Svetsko prvenstvo. Oni su danas u Rigi uz dosta muke pobedili Letoniju minimalnim rezultatom 1:0. Nakon utakmice, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je rekao: - Na kraju je najvažnija… »
Vlahović: Težak period iza mene, ako mora gol po meču neka bude tako

Vlahović: Težak period iza mene, ako mora gol po meču neka bude tako

Nova pre 2 dana
Dušan Vlahović, strelac jedinog gola u pobedi Srbije nad Letonijom u okviru kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine, nakon meča je istakao da su i on, ali i ostali reprezentativci, svesni da je moralo bolje. „Znali smo da će ovo biti… »
(VIDEO) Milenković: Trebalo je ranije da zatvorimo utakmicu

(VIDEO) Milenković: Trebalo je ranije da zatvorimo utakmicu

Sport klub pre 2 dana
Kapiten Srbije Nikola Milenković bio je zadovoljan igrom u većem delu meča protiv Letonije, ali smatra da je ranije moralo da se reši pitanje pobednika. Sport Klub vam pruža priliku da se igrate i vi okušate svoje selektorsko i košarkaško znanje i… »
Radujko: Tražićemo od UEFA da reaguje na sramno ponašanje domaćina u Rigi

Radujko: Tražićemo od UEFA da reaguje na sramno ponašanje domaćina u Rigi

Letonska policija uoči meča nije dozvolila ulaz na stadion u Rigi navijačima Srbije koji su nosili srpska obeležja. - Tražićemo od UEFA da reaguje na sramno ponašanje domaćina u Rigi - izjavio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko… »
Strelac pobedonosnog gola Dušan Vlahović: Najbitnije je da smo pobedili u Rigi, sada se spremamo za Englesku

Strelac pobedonosnog gola Dušan Vlahović: Najbitnije je da smo pobedili u Rigi, sada se spremamo za Englesku

Dnevnik pre 2 dana
Srpski fudbaler Dušan Vlahović izjavio je u Rigi da je njegov tim ostvario važnu pobedu protiv Letonije i dodao da se ekipa sada sprema za naredni duel u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. protiv selekcije Engleske. Fudbaleri Srbije pobedili su… »
Vlahović progovorio o Engleskoj posle pobede u Rigi! Heroj Orlova i autor jedinog gola poslao jaku poruku: "Moraćemo da budemo…

Vlahović progovorio o Engleskoj posle pobede u Rigi! Heroj Orlova i autor jedinog gola poslao jaku poruku: "Moraćemo da budemo…

Kurir pre 2 dana
Fudbaleri Srbije pobedili su Letoniju u Rigi minimalnim rezultatom 1:0 u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvu, a autor jedinog gola za Orlove bio je Dušan Vlahović. Naši fudbaleri sjajno su otvorili utakmicu, zaigrali su ofanzivno od samog starta i… »
"Četvorica tražila izmenu, znate o čemu pričam": Piksi se oglasio posle završnice za infarkt

"Četvorica tražila izmenu, znate o čemu pričam": Piksi se oglasio posle završnice za infarkt

Mondo pre 2 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da je očekivao da bude teško protiv Letonije u Rigi. I bilo je, jer su "orlovi" pobedili golom Dušana Vlahovića 1:0, a domaćin je u 92. minutu pogodio stativu i umalo šokirao srpski tim. "Najvažnija je… »
Sreća pogledala Srbiju u Rigi: Milenković izvadio loptu iz gola, umalo sve da prokockamo

Sreća pogledala Srbiju u Rigi: Milenković izvadio loptu iz gola, umalo sve da prokockamo

Mondo pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije je minimalnim rezultatom savladala selekciju Letonije u Rigi, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. Jedini gol na meču je postigao Dušan Vlahović u 12. minutu, dok nas je u 93. minuta pogledala sreća, pošto je… »
Srbija pobedila, ali navijači besni i nezadovoljni: Tviter gori posle Letonije, a uoči Engleske!

Srbija pobedila, ali navijači besni i nezadovoljni: Tviter gori posle Letonije, a uoči Engleske!

Kurir pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u gostima selekciju Letonije rezultatom 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Gol odluke postigao je Dušan Vlahović u 12. minutu meča nakon asistencije Aleksandra Kataija. Navijači Srbije… »
Vlahović: Želeli smo da bude ubedljivije, ali…

Vlahović: Želeli smo da bude ubedljivije, ali…

Sport klub pre 2 dana
Srbija je golom Dušana Vlahovića ostvarila pobedu na gostovanju u Letoniji, ali u finišu umalo nije ispustila trijumf, moglo je skupo da košta izabranike Dragana Stojkovića Piksija to što nisu uspeli da "overe" trijumf. I sam Vlahović priznaje da je… »
Radujko: Sramno ponašanje Letonaca, žalili smo se UEFA

Radujko: Sramno ponašanje Letonaca, žalili smo se UEFA

Sport klub pre 2 dana
Odmah posle meča u Rigi, oglasio se Branko Radujko. Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije regovao je zbog oduzimanja zastava i obeležja navijačima Srbije. „U Letoniju smo došli da igramo fudbal i predstavljamo svoju zemlju, a naši navijači su došli… »
Fudbaleri Srbije pobedili Letoniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026.

Fudbaleri Srbije pobedili Letoniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026.

Jedini gol postigao je Dušan Vlahović u 12. minutu. Prvu priliku imala je Srbija u šestom minutu kada je Luka Jović glavom poslao loptu preko prečke, posle centaršuta Filipa Kostića sa leve strane. Dva minuta kasnije sa druge strane u šansi je bio Renars… »
Kapiten Orlova posle pobede nad letonijom: Najbinije da smo upisali tri boda

Kapiten Orlova posle pobede nad letonijom: Najbinije da smo upisali tri boda

Kurir pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Rigi domaću Letoniju 1:0, u utakmici Grupe K u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine.Jedini gol postigao je Dušan Vlahović u 12. minutu. Nikola Milenković govorio je za srpske medije posle meča… »
''Bleki'' kapiten: ''Ne sme ovo da nam se dešava''

''Bleki'' kapiten: ''Ne sme ovo da nam se dešava''

Sportske.net pre 2 dana
Reprezentacija Srbije je ostvarila cilj na gostovanju protiv Letonije u Rigi. ''Orlovi'' su slavili sa 1:0, ali će u utorak protiv Engleske morati mnogo bolje ako žele do novih bodova. Posle utakmice je i kapiten Srbije u današnjoj utakmici Nikola… »
Stojković posle Letonije: "Kad se nisam srušio!"

Stojković posle Letonije: "Kad se nisam srušio!"

B92 pre 2 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se nakon pobede nad Letonijom. Fudbaleri Srbije nadigrali su Letoniju rezultatom 1:0 na stadionu Daugava u Rigi i došli do važna tri boda u borbi za Mundijal 2026. godine. Nakon trijumfa se novinarima… »
Piksi zadovoljan: "Dominirali smo, misija uspešna"

Piksi zadovoljan: "Dominirali smo, misija uspešna"

B92 pre 2 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan posle pobede nad Letonijom. Srbija je u Rigi slavila golom Dušana Vlahovića. "Najvažnija je pobede i tri boda, zbog toga smo i došli,.Nismo bili iznenađeni, znali smo da će biti teško, dominirali… »
Ko je bio najbolji, a ko je bio ispod proseka - ocenite igrače Srbije ANKETA

Ko je bio najbolji, a ko je bio ispod proseka - ocenite igrače Srbije ANKETA

B92 pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da upiše drugu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Orlovi su slavili rezultatom (1:0), a junak pobede jeste Dušan Vlahović, koji je postigao kako se ispostavilo jedini pogodak na meču. Fudbaler… »
Vlahović se okreće ka Engleskoj: "Uvek razmišljamo o pobedi" VIDEO

Vlahović se okreće ka Engleskoj: "Uvek razmišljamo o pobedi" VIDEO

B92 pre 2 dana
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović svestan je da postoji prostor za napredak u našoj igri uprkos pobedi u Rigi protiv Letonije (1:0) u trećem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Strelac jedinog gola je bio upravo centarfor Juventusa, koji je… »
"Idemo na pobedu protiv Engleske": Dušan Vlahović otvorio dušu nakon meča protiv Letonije

"Idemo na pobedu protiv Engleske": Dušan Vlahović otvorio dušu nakon meča protiv Letonije

FUDBALERI Srbije savladali su Letoniju u Rigi 1:0, a strelac jedinog gola Dušan Vlahović imao je šta da kaže nakon meča. FOTO: EPA Podsetimo, Srbija je kao gost pobedila Letoniju, posle čega je Dušan Vlahović izašao pred kameru TV Arena sport: - Nije… »
„Orlovi“ pobedili Letoniju i nastavljaju put ka Svetskom prvenstvu (video)

„Orlovi“ pobedili Letoniju i nastavljaju put ka Svetskom prvenstvu (video)

Politika pre 2 dana
Fudbaleri Srbije pobedili su Letoniju u Rigi rezultatom 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Rigi selekciju Letonije rezultatom 1:0 (1:0) u utakmici grupe K kvalifikacija za Svetsko… »
Stojković: Najvažnije je da smo osvojili tri boda protiv Letonije

Stojković: Najvažnije je da smo osvojili tri boda protiv Letonije

Politika pre 2 dana
Selekcija Srbije je pobedila 1:0, a Vlahović je postigao gol za tri boda; očekuje se duel sa Engleskom 9. septembra. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je najvažnije da su "orlovi" ostvarili pobedu protiv Letonijei… »
Vlahović: Najbitnije je da smo pobedili u Rigi, sada se spremamo za Englesku

Vlahović: Najbitnije je da smo pobedili u Rigi, sada se spremamo za Englesku

Politika pre 2 dana
Srbija slavila protiv Letonije 1:0, gol postigao Vlahović u 12. minutu. Srpski fudbaler Dušan Vlahović izjavio je danas u Rigi da je njegov tim ostvario važnu pobedu protiv Letonije i dodao da se ekipa sada sprema za naredni duel u kvalifikacijama za… »
Radujko: Tražimo da UEFA reaguje na sramno ponašanje domaćina u Rigi

Radujko: Tražimo da UEFA reaguje na sramno ponašanje domaćina u Rigi

Politika pre 2 dana
RIGA – Tražićemo od UEFA da reaguje na sramno ponašanje domaćina u Rigi, izjavio je danas generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Branko Radujko posle pobede fudbalera Srbije protiv Letonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine… »
Posle Vlahovića, Milenković takođe kritikovao posle pobede: "Da se ne dešavaju ovakve stvari..."

Posle Vlahovića, Milenković takođe kritikovao posle pobede: "Da se ne dešavaju ovakve stvari..."

Telegraf pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije je uspela da slavi protiv Letonije na veoma neugodnom gostovanju u Rigi, gde je rezultat bio "samo" 1:0 u korist naše selekcije nakon pogotka Dušana Vlahovića u ranoj fazi meča. Mogli su Letonci da dođu do poravnanja, ali… »
"Znate, englezi su dobili andoru sa 1:0!" Piksi posle drame na kraju Letonija - Srbija: Ja sam prezadovoljan!

"Znate, englezi su dobili andoru sa 1:0!" Piksi posle drame na kraju Letonija - Srbija: Ja sam prezadovoljan!

Letonija i Srbija sastali su se danas u Rigi u utakmici grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a ishod meča na zanimljiv način prokomentarisao je selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi. FOTO: EPA Podsetimo, Srbija je kao gost pobedila Letoniju… »
Dragan Stojković Piksi zabrinuo navijače: "Četvorica igrača mi tražilo izmenu u drugom poluvremenu"

Dragan Stojković Piksi zabrinuo navijače: "Četvorica igrača mi tražilo izmenu u drugom poluvremenu"

Telegraf pre 2 dana
Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, rekao je posle pobede od 1:0 nad Letonijom u Rigi da je prezadovoljan ishodom i ispunjenim ciljem. Istakao je da je očekivao težak i nezgodan duel, kakvi su svi u kvalifikacijama za Svetsko… »
Vlahović posle Letonije: "Nije bila lako, teren je bio težak za igru... Protiv Engleza idemo na pobedu"

Vlahović posle Letonije: "Nije bila lako, teren je bio težak za igru... Protiv Engleza idemo na pobedu"

Telegraf pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije je uspela da slavi protiv Letonije u meču trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje je na programu iduće godine. Orlovi su u Rigi slavili sa minimalnih 1:0 i to golom Dušana Vlahovića, dok je na kraju moglo sve… »
"To ne sme da nam se dešava" Nikola Milenković oštar nakon meča Letonija - Srbija

"To ne sme da nam se dešava" Nikola Milenković oštar nakon meča Letonija - Srbija

FUDBALERI Srbije savladali su Letoniju u Rigi 1:0, a kapiten "orlova" Dušan Milenković izneo je utiske. FOTO: EPA Podsetimo, Srbija je kao gost pobedila Letoniju, posle čega je as Notingem Foresta izašao pred kameru TV Arena sport: - Dobro smo otvorili… »
Vlahović kritikuje posle pobede nad Letonijom: "Moramo da igramo bolje, ne smemo to sebi da dozvoljavamo"

Vlahović kritikuje posle pobede nad Letonijom: "Moramo da igramo bolje, ne smemo to sebi da dozvoljavamo"

Telegraf pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Letoniju sa 1:0 golom Dušana Vlahovića u trećoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, čime su učvrstili drugo mesto u grupi K. Strelac gola izašao je posle meča pred srpske novinare, gde je izneo utiske… »
Srbija reaguje na skandal! Evo šta će naši da urade jer su Letonci zabranili srpske zastave!

Srbija reaguje na skandal! Evo šta će naši da urade jer su Letonci zabranili srpske zastave!

FUDBALERI Srbije savladali su Letoniju u Rigi 1:0, a meč je obeležio veliki skandal. Navijačima Srbije nije bilo dozvoljeno da unesu zastave i nacionalna obeležja, ali na tome se ovo neće zavšiti. FOTO: FSS Podsetimo, Srbija je kao gost pobedila… »
Ovako izgleda tabela grupe k posle pobede Orlova u Rigi: Srbija pobegla Albaniji

Ovako izgleda tabela grupe k posle pobede Orlova u Rigi: Srbija pobegla Albaniji

Telegraf pre 2 dana
Fudbaleri Srbije savladali su Letoniju sa 1:0 golom Dušana Vlahovića u 12. minutu i tako se sa tri boda vraćaju iz Rige sa nezgodnog gostovanja na kojem su se Albanci već okliznuli. Tako je Srbija došla do sedmog boda posle tri odigrane utakmice i sada… »
Ivović opet nije igrao: Kapiten odbojkaša zbog povrede propustio pretposlednju proveru pred SP na Filipinima sa Kanadom

Ivović opet nije igrao: Kapiten odbojkaša zbog povrede propustio pretposlednju proveru pred SP na Filipinima sa Kanadom

MARKO Ivović još se oporavlja od povrede i male su šanse da predvodi odbojkaše na SP od 12. do 28. septembra na Filipinima. Kapiten "orlova" ni sinoć nije bio u timu protiv Kanade - 2:2 (20:25, 26:24, 23:25, 33:31). Srbi i Kanađani će i danas (16.30) u… »
Dan kada je viđen jedan od najčuvenijih poteza u istoriji fudbala

Dan kada je viđen jedan od najčuvenijih poteza u istoriji fudbala

Telegraf pre 2 dana
Kolumbijski golman Rene Igita ostao je upamćen po legendarnoj „škorpion“ odbrani u prijateljskoj utakmici Engleska – Kolumbija 6. septembra 1995. godine. Ideja mu je pala na pamet dok je snimao reklamu za sok sa decom u Kolumbiji. Dete je odigralo loptu… »
Dalić o Faranima: "Kao da smo igrali sa jednim od najboljih timova sveta"

Dalić o Faranima: "Kao da smo igrali sa jednim od najboljih timova sveta"

B92 pre 2 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić bio je iznenađen što je njegov tim bio na mukama protiv autsajdera Farskih Ostrva u meču kvalifikacija za Mundijal 2026. Hrvati su sa minimalnih 1:0 slavili kao gosti. Od svega viđenog na dalekom… »

Vesti dana »