Повезане вести
Трудна водитељка Пинка: Открила и пол бебе "Мислила сам да сам се угојила, нисмо планирали трудноћу"
Телеграф 06.09.2025
Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. Остатак текста можете прочитати на линку СУМЊАЛА ДА ЈЕ ТРУДНА: "Да се беба… »
Водитељка Пинка трудна, а мислила да се угојила: Први пут поменула партнера ког крије од јавности и открила пол бебе
Мондо 06.09.2025
Милица Љеваја ускоро ће се остварити у једној од најлепших животних улога - постаће мама, а иако је признала да она и супруг нису планирали бебу, све се десило спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то… »
Трудна водитељка Пинка! Открила и пол бебе "Мислила сам да сам се угојила''
Ало 06.09.2025
Честитамо! Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то може… »
"Нисмо планирали трудноћу, мислила сам да сам се угојила": Водитељка у другом стању, открила и пол бебе
Блиц 06.09.2025
Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то може да се деси… »
Вести дана »
Мајка и син тешко повређени код Каблара: Познато стање четворочлане породице, у судару погинуо младић
Телеграф пре 49 минутајош 36 повезаних
Њујорк тајмс о Дијани Хрка: Мајка, симбол протеста, штрајкује глађу да освети сина
Бета пре 2 сатајош 19 повезаних
"Једноставно, ми немамо избора": Синиша Мали о санкцијама НИС-у: "Руси нису са нама тражили решење!"
Блиц пре 10 минутајош 106 повезаних
Њујорк тајмс о борби Дијане Хрке: „Мајка која је постала симбол протеста у Србији“
Нова пре 1 сатјош 23 повезане