Повезане вести
Трудна водитељка Пинка: Открила и пол бебе "Мислила сам да сам се угојила, нисмо планирали трудноћу"
Телеграф 06.09.2025
Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. Остатак текста можете прочитати на линку СУМЊАЛА ДА ЈЕ ТРУДНА: "Да се беба… »
Водитељка Пинка трудна, а мислила да се угојила: Први пут поменула партнера ког крије од јавности и открила пол бебе
Мондо 06.09.2025
Милица Љеваја ускоро ће се остварити у једној од најлепших животних улога - постаће мама, а иако је признала да она и супруг нису планирали бебу, све се десило спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то… »
Трудна водитељка Пинка! Открила и пол бебе "Мислила сам да сам се угојила''
Ало 06.09.2025
Честитамо! Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то може… »
"Нисмо планирали трудноћу, мислила сам да сам се угојила": Водитељка у другом стању, открила и пол бебе
Блиц 06.09.2025
Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то може да се деси… »
Вести дана »
Тањга расположен после велике победе: "Доста је илузорно сад причати о титули"
Спортске.нет пре 4 минутајош 78 повезаних
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 1 сатјош 34 повезане
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних