Повезане вести

Трудна водитељка Пинка: Открила и пол бебе "Мислила сам да сам се угојила, нисмо планирали трудноћу"

Трудна водитељка Пинка: Открила и пол бебе "Мислила сам да сам се угојила, нисмо планирали трудноћу"

Телеграф пре 31 дана
Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. Остатак текста можете прочитати на линку СУМЊАЛА ДА ЈЕ ТРУДНА: "Да се беба… »
Водитељка Пинка трудна, а мислила да се угојила: Први пут поменула партнера ког крије од јавности и открила пол бебе

Водитељка Пинка трудна, а мислила да се угојила: Први пут поменула партнера ког крије од јавности и открила пол бебе

Мондо пре 30 дана
Милица Љеваја ускоро ће се остварити у једној од најлепших животних улога - постаће мама, а иако је признала да она и супруг нису планирали бебу, све се десило спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то… »
Трудна водитељка Пинка! Открила и пол бебе "Мислила сам да сам се угојила''

Трудна водитељка Пинка! Открила и пол бебе "Мислила сам да сам се угојила''

Ало пре 30 дана
Честитамо! Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то може… »
"Нисмо планирали трудноћу, мислила сам да сам се угојила": Водитељка у другом стању, открила и пол бебе

"Нисмо планирали трудноћу, мислила сам да сам се угојила": Водитељка у другом стању, открила и пол бебе

Блиц пре 30 дана
Водитељка Пинка Милица Љеваја открила је да је у другом стању, те је испричала да она и супруг нису планирали сада бебу, већ да им је дошла спонтано. - Нисмо планирали моју трудноћу, али смо били свесни да то може да се деси… »

Вести дана »