Povezane vesti
Trudna voditeljka Pinka: Otkrila i pol bebe "Mislila sam da sam se ugojila, nismo planirali trudnoću"
Telegraf 06.09.2025
Voditeljka Pinka Milica Ljevaja otkrila je da je u drugom stanju, te je ispričala da ona i suprug nisu planirali sada bebu, već da im je došla spontano. Ostatak teksta možete pročitati na linku SUMNJALA DA JE TRUDNA: "Da se beba nije ritnula, pomislila… »
Voditeljka Pinka trudna, a mislila da se ugojila: Prvi put pomenula partnera kog krije od javnosti i otkrila pol bebe
Mondo 06.09.2025
Milica Ljevaja uskoro će se ostvariti u jednoj od najlepših životnih uloga - postaće mama, a iako je priznala da ona i suprug nisu planirali bebu, sve se desilo spontano. - Nismo planirali moju trudnoću, ali smo bili svesni da to može da se desi, budući… »
Trudna voditeljka Pinka! Otkrila i pol bebe "Mislila sam da sam se ugojila''
Alo 06.09.2025
Čestitamo! Voditeljka Pinka Milica Ljevaja otkrila je da je u drugom stanju, te je ispričala da ona i suprug nisu planirali sada bebu, već da im je došla spontano. - Nismo planirali moju trudnoću, ali smo bili svesni da to može da se desi, budući da smo… »
"Nismo planirali trudnoću, mislila sam da sam se ugojila": Voditeljka u drugom stanju, otkrila i pol bebe
Blic 06.09.2025
Voditeljka Pinka Milica Ljevaja otkrila je da je u drugom stanju, te je ispričala da ona i suprug nisu planirali sada bebu, već da im je došla spontano. - Nismo planirali moju trudnoću, ali smo bili svesni da to može da se desi, budući da smo već godinu… »
Vesti dana »
Lokalni izbori u 10 opština i gradova, do sada najveća izlaznost u Sevojnu
RTV pre 36 minutajoš 117 povezanih
Vodostaji u porastu širom Srbije, kod Šapca se očekuje redovna odbrana od poplava
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
Menjaju se pravila Formule 1 posle tri trke: Umalo tragedija na "Suzuki" zbog izmišljotina
Mondo pre 6 minutajoš 26 povezanih
Najrizičniji je prvi ponedeljak: Saveti lekara za lakšu adaptaciju na letnje računanje vremena, izaziva sijaset simptom a prilagođavanje traje 4 do 7 dana
Blic pre 3 satajoš 18 povezanih
Ministar Stanković: U nekim neohlađenim glavama tinja ideja da se može ponovo krenuti u blokade
Radio 021 pre 3 satajoš 12 povezanih