Povezane vesti
Kako sam u istom danu gledao fudbalere i košarkaše Srbije - u Letoniji
BBC News 07.09.2025
Fudbaleri i košarkaši Srbije su u razmaku od nekoliko sati, više od 1.300 kilometara daleko od kuće, u Rigi i ostvarili polovičan učinak. Kuriozitet. Reč koja bi možda najprikladnije mogla da opiše datu situaciju jer, ako izuzmemo Olimpijske igre, ne… »
NIN 07.09.2025
Kuriozitet. Reč koja bi možda najprikladnije mogla da opiše datu situaciju jer, ako izuzmemo Olimpijske igre, ne dešava se baš često da nacionalni timovi u dva, bilo koja sporta, a kamoli najpopularnijim, igraju u istom danu, u istom mestu, u gostima. To… »
Radio 021 07.09.2025
Fudbaleri i košarkaši Srbije su 6. septembra, u razmaku od nekoliko sati, više od 1.300 kilometara daleko od kuće, izašli na sportska borilišta u letonskoj prestonici Rigi i ostvarili polovičan učinak. Nemanja Mitrović Srpski navijači u kafiću odakle se… »
Kako sam u istom danu gledao fudbalere i košarkaše Srbije – u Letoniji
Danas 07.09.2025
Kuriozitet. Reč koja bi možda najprikladnije mogla da opiše datu situaciju jer, ako izuzmemo Olimpijske igre, ne dešava se baš često da nacionalni timovi u dva, bilo koja sporta, a kamoli najpopularnijim, igraju u istom danu, u istom mestu, u gostima. To… »
Kako sam u istom danu gledao fudbalere i košarkaše Srbije – u Letoniji
Južne vesti 07.09.2025
Nemanja Mitrović Srpski navijači u kafiću odakle se kretalo na košarkaške mečeve Kuriozitet. Reč koja bi možda najprikladnije mogla da opiše datu situaciju jer, ako izuzmemo Olimpijske igre, ne dešava se baš često da nacionalni timovi u dva, bilo koja… »
Vesti dana »
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Izbori na Kosovu: 'Politički zemljotres', kriza opozicije i Kurtijev (verovatni) treći mandat
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
Zelenski traži od Trumpa bezbednosne garancije u trajanju do 50 godina
Bloomberg Adria pre 49 minutajoš 61 povezana