Повезане вести

Како сам у истом дану гледао фудбалере и кошаркаше Србије - у Летонији

BBC News пре 9 дана
Фудбалери и кошаркаши Србије су у размаку од неколико сати, више од 1.300 километара далеко од куће, у Риги и остварили половичан учинак. Куриозитет. Реч која би можда најприкладније могла да опише дату ситуацију јер, ако… »
Како сам у истом дану гледао фудбалере и кошаркаше Србије – у Летонији

Данас пре 9 дана
Куриозитет. Реч која би можда најприкладније могла да опише дату ситуацију јер, ако изузмемо Олимпијске игре, не дешава се баш често да национални тимови у два, било која спорта, а камоли најпопуларнијим, играју у истом дану, у… »

Радио 021 пре 9 дана
Фудбалери и кошаркаши Србије су 6. септембра, у размаку од неколико сати, више од 1.300 километара далеко од куће, изашли на спортска борилишта у летонској престоници Риги и остварили половичан учинак. Немања Митровић Српски… »

Јужне вести пре 9 дана
Немања Митровић Српски навијачи у кафићу одакле се кретало на кошаркашке мечеве Куриозитет. Реч која би можда најприкладније могла да опише дату ситуацију јер, ако изузмемо Олимпијске игре, не дешава се баш често да национални… »

НИН пре 9 дана
Куриозитет. Реч која би можда најприкладније могла да опише дату ситуацију јер, ако изузмемо Олимпијске игре, не дешава се баш често да национални тимови у два, било која спорта, а камоли најпопуларнијим, играју у истом дану, у… »

Вести дана »