Povezane vesti

Moja muzika spaja ljude: Ana Bekuta emotivnim rečima otvorila drugi koncert u Beogradu (foto)

Moja muzika spaja ljude: Ana Bekuta emotivnim rečima otvorila drugi koncert u Beogradu (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
MUZIČKA diva Ana Bekuta nakon prvog spektakularnog koncerta u Plavoj dvorani Sava centra, večeras nastavlja druženje sa svojim publikom u prestonici, ali i koja je došla iz regiona da slavi svoj veliki uspeh i jubilej - 40 godina trajanja na muzičkoj… »
''Jedva sam preživela prve tri pesme'' Ana Bekuta priznala s čime se borila na sceni, jedna stvar joj je jako teško pala...

''Jedva sam preživela prve tri pesme'' Ana Bekuta priznala s čime se borila na sceni, jedna stvar joj je jako teško pala...

Kurir pre 1 dan
Nakon spektakla koji je priredila na prvom koncertu, Ana Bekuta će večeras ponovo zasijati na sceni Sava centra. Na drugi koncert došla je vidno srećna i ushićena, sa širokim osmehom i posebnom energijom kojom je pozdravila vernu publiku. - Zadovoljna… »
''Jedva sam preživela prve tri pesme'' Ana Bekuta se borila sa emocijama sinoć na sceni, a evo kako je pobedila sebe pred…

''Jedva sam preživela prve tri pesme'' Ana Bekuta se borila sa emocijama sinoć na sceni, a evo kako je pobedila sebe pred…

Alo pre 1 dan
Saopštila je utiske nakon prvog uspešnog koncerta u Sava centru. Nakon spektakla koji je priredila na prvom koncertu, Ana Bekuta će večeras ponovo zasijati na sceni Sava centra. Na drugi koncert došla je vidno srećna i ushićena, sa širokim osmehom i… »

Vesti dana »