Povezane vesti
Moja muzika spaja ljude: Ana Bekuta emotivnim rečima otvorila drugi koncert u Beogradu (foto)
Večernje novosti 07.09.2025
MUZIČKA diva Ana Bekuta nakon prvog spektakularnog koncerta u Plavoj dvorani Sava centra, večeras nastavlja druženje sa svojim publikom u prestonici, ali i koja je došla iz regiona da slavi svoj veliki uspeh i jubilej - 40 godina trajanja na muzičkoj… »
''Jedva sam preživela prve tri pesme'' Ana Bekuta priznala s čime se borila na sceni, jedna stvar joj je jako teško pala...
Kurir 07.09.2025
Nakon spektakla koji je priredila na prvom koncertu, Ana Bekuta će večeras ponovo zasijati na sceni Sava centra. Na drugi koncert došla je vidno srećna i ushićena, sa širokim osmehom i posebnom energijom kojom je pozdravila vernu publiku. - Zadovoljna… »
''Jedva sam preživela prve tri pesme'' Ana Bekuta se borila sa emocijama sinoć na sceni, a evo kako je pobedila sebe pred…
Alo 07.09.2025
Saopštila je utiske nakon prvog uspešnog koncerta u Sava centru. Nakon spektakla koji je priredila na prvom koncertu, Ana Bekuta će večeras ponovo zasijati na sceni Sava centra. Na drugi koncert došla je vidno srećna i ushićena, sa širokim osmehom i… »
Vesti dana »
Studenti objavili link za dijasporu: Kako da potpišete listić za izbore, a ne možete uživo
Nova pre 56 minutajoš 38 povezanih
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 3 satajoš 18 povezanih