Povezane vesti
Moja muzika spaja ljude: Ana Bekuta emotivnim rečima otvorila drugi koncert u Beogradu (foto)
Večernje novosti 07.09.2025
MUZIČKA diva Ana Bekuta nakon prvog spektakularnog koncerta u Plavoj dvorani Sava centra, večeras nastavlja druženje sa svojim publikom u prestonici, ali i koja je došla iz regiona da slavi svoj veliki uspeh i jubilej - 40 godina trajanja na muzičkoj… »
''Jedva sam preživela prve tri pesme'' Ana Bekuta priznala s čime se borila na sceni, jedna stvar joj je jako teško pala...
Kurir 07.09.2025
Nakon spektakla koji je priredila na prvom koncertu, Ana Bekuta će večeras ponovo zasijati na sceni Sava centra. Na drugi koncert došla je vidno srećna i ushićena, sa širokim osmehom i posebnom energijom kojom je pozdravila vernu publiku. - Zadovoljna… »
''Jedva sam preživela prve tri pesme'' Ana Bekuta se borila sa emocijama sinoć na sceni, a evo kako je pobedila sebe pred…
Alo 07.09.2025
Saopštila je utiske nakon prvog uspešnog koncerta u Sava centru. Nakon spektakla koji je priredila na prvom koncertu, Ana Bekuta će večeras ponovo zasijati na sceni Sava centra. Na drugi koncert došla je vidno srećna i ushićena, sa širokim osmehom i… »
Vesti dana »
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 35 minutajoš 60 povezanih
Raspad Kecmanovića i rana eliminacija sa Rolan Garosa: Srbin uzeo set, pa "nestao" sa terena
Nova pre 25 minutajoš 31 povezana
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 50 minutajoš 22 povezane
Kraljevo: Isti mediji opet dele budžetski novac, i ovaj konkurs obeležio niz neregularnosti, tvrde zaposleni u nezavsnim medijima
Glas Šumadije pre 2 satajoš 20 povezanih
Sud u Crnoj Gori: Objavljivanje Skaj prepiski u kojima se pominje Andrej Vučić od javnog značaja
Mašina pre 1 satjoš 16 povezanih