Povezane vesti
"Direktno se spucao u mene": Ana Ćurčić trpi bolove nakon udesa: "Ja sam sva sreća, izbegla"
Blic 08.09.2025
Ana Ćurčić se oglasila i otkrila detalje udesa koji je doživela danas u Beogradu. Ana Ćurčić se najpre oglasila na svom Instagram profilu i podelila fotografiju oštećenog automobila s mesta nesreće. Ćurčićeva se sada oglasila za domaće medije i otkrila… »
"Udario mi je celu desnu stranu auta!" Ana Ćurčić o bolovima nakon udesa: "Ja sam, sva sreća, izbegla..."
Telegraf 08.09.2025
Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić doživela je saobraćajnu nezgodu u Beogradu, a odmah se oglasila i otkrila šta se dogodilo. Najpre je na svom Instagram profilu podelila fotografiju oštećenog automobila, a zatim za domaće medije ispričala detalje samog… »
Vesti dana »
Aktivistkinja liste "Glas mladih opštine kula" kaže da je napadnuta grupa njihovih aktivista
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
Uhapšena "WhatsApp" kriminalna grupa: Oštetili narod za osam miliona dinara, privedena i dva ruska državljanina
Euronews pre 20 minutajoš 26 povezanih
(Radarski snimci) U ovim gradovima u Srbiji upravo pljušti, Beograd nek se spremi! Stigao je zverski oblak iz Hrvatske: Nevreme će trajati danima
Blic pre 1 minutjoš 42 povezane
Beograd u pripravnosti: Očekuju se obilne padavine u naredna 72 sata - i do 70 litara po metru kvadratnom
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih