Povezane vesti
"Sami naleću, lepe se kao buve" Pevačica (97) šokirala izjavom, pa otkrila recept za eliksir mladosti
Alo pre 2 dana
Iako je na pragu stote, pobednica „Nikad nije kasno“ Dobrila Čabrić kaže da joj se muškarci i dalje udvaraju. Pobednica emisije "Nikad nije kasno" Dobrila Čabrić u 97. godini iznova dokazuje da su godine samo broj. Ona je otkrila tajnu svoje vitalnosti i… »
"Muškarci se kao buve lepe za mene" Pevačica u 97. godini šokirala priznanjem, izlazi uveče i obožava kazino, ovo je tajna…
Kurir pre 2 dana
Dobrila Čabrić, pobednica takmičenja " Nikad nije kasno" u 97. godini dokazuje da su u godine samo broj. Nedavno je otkrila tajnu svog mladalačkog duha. Pobednica takmičenja je za medije progovorila o svom životu i muškarcima. - Tajna je što je u meni… »
"Muškarci se kao buve lepe za mene": Pevačica u 97. šokirala, pa otkrila tajnu mladolikosti: Ovo uzima svako jutro
Blic pre 2 dana
Pobednica emisije "Nikad nije kasno" Dobrila Čabrić u 97. godini iznova dokazuje da u godine samo broj. Ona je otkrila tajnu svoje vitalnosti i mladalačkog duha, te je istakla da joj vremenski uslovi ne utiču na raspoloženje. - Tajna je što je u meni… »
Vesti dana »

Ubijen Trampov bliski saradnik Čarli Kirk, ruski dronovi oboreni u Poljskoj: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 7 minutajoš 24 povezane

Kremlj testira crvene linije NATO: Upad dronovima u Poljsku nova faza strategije "rezanja salame": Putin je majstor te igre (foto)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Danas je dan strogog posta Evo šta još ne smete da radite, ovi običaji moraju da se poštuju
Alo pre 1 satjoš 4 povezane