Povezane vesti

"Sami naleću, lepe se kao buve" Pevačica (97) šokirala izjavom, pa otkrila recept za eliksir mladosti

"Sami naleću, lepe se kao buve" Pevačica (97) šokirala izjavom, pa otkrila recept za eliksir mladosti

Alo pre 2 dana
Iako je na pragu stote, pobednica „Nikad nije kasno“ Dobrila Čabrić kaže da joj se muškarci i dalje udvaraju. Pobednica emisije "Nikad nije kasno" Dobrila Čabrić u 97. godini iznova dokazuje da su godine samo broj. Ona je otkrila tajnu svoje vitalnosti i… »
"Muškarci se kao buve lepe za mene" Pevačica u 97. godini šokirala priznanjem, izlazi uveče i obožava kazino, ovo je tajna…

"Muškarci se kao buve lepe za mene" Pevačica u 97. godini šokirala priznanjem, izlazi uveče i obožava kazino, ovo je tajna…

Kurir pre 2 dana
Dobrila Čabrić, pobednica takmičenja " Nikad nije kasno" u 97. godini dokazuje da su u godine samo broj. Nedavno je otkrila tajnu svog mladalačkog duha. Pobednica takmičenja je za medije progovorila o svom životu i muškarcima. - Tajna je što je u meni… »
"Muškarci se kao buve lepe za mene": Pevačica u 97. šokirala, pa otkrila tajnu mladolikosti: Ovo uzima svako jutro

"Muškarci se kao buve lepe za mene": Pevačica u 97. šokirala, pa otkrila tajnu mladolikosti: Ovo uzima svako jutro

Blic pre 2 dana
Pobednica emisije "Nikad nije kasno" Dobrila Čabrić u 97. godini iznova dokazuje da u godine samo broj. Ona je otkrila tajnu svoje vitalnosti i mladalačkog duha, te je istakla da joj vremenski uslovi ne utiču na raspoloženje. - Tajna je što je u meni… »

Vesti dana »