Povezane vesti

Policija pratila misterioznu ženu zbog slučaja Medlin Meken: Isplivala nova teorija o nestanku devojčice

Policija pratila misterioznu ženu zbog slučaja Medlin Meken: Isplivala nova teorija o nestanku devojčice

Telegraf pre 1 dan
Osumnjičeni za nestanak Medlin Meken upozoren da se ne vraća u Portugal. Portugalska i britanska policiјa istraživale su Nemicu pre sedam godina, dok su se fokusirali na teoriјu da se Medlin Meken probudila, izašla iz porodičnog apartmana u Praјa da Luz… »
"Mislite da sam je isekla na komade i da ću je pojesti za večeru"? Jezivo otkriće u slučaju male Medlin: Novinari pronašli…

"Mislite da sam je isekla na komade i da ću je pojesti za večeru"? Jezivo otkriće u slučaju male Medlin: Novinari pronašli…

Alo pre 15 sati
Nemačku državljanku su portugalska i britanska policija istraživale pre sedam godina u okviru teorije o saobraćajnoj nesreći sa smrtnim ishodom. Nemačka državljanka, koju su portugalska i britanska policija pre sedam godina proveravale u okviru teorije o… »
"Mislite da sam je isekla na komade i da ću je pojesti za večeru?!" Šok otkriće u slučaje male Medlin:Novinari pronašli ženu…

"Mislite da sam je isekla na komade i da ću je pojesti za večeru?!" Šok otkriće u slučaje male Medlin:Novinari pronašli ženu…

Kurir pre 17 sati
Nemačka državljanka, koju su portugalska i britanska policija istraživale pre sedam godina u okviru teorije o saobraćajnoj nesreći sa smrtnim ishodom, izrazila je šok zbog interesovanja policije za nju. Istraga se odvijala neposredno pre nego što je… »

Vesti dana »