Povezane vesti

"Da sam mu rodila dete, prošla bih kao goca tržan i miljana" Jelena Ilić uništila Ivana Marinkovića za sva vremena: Evo kakve…

"Da sam mu rodila dete, prošla bih kao goca tržan i miljana" Jelena Ilić uništila Ivana Marinkovića za sva vremena: Evo kakve…

Kurir pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Jelena Ilić otvorila dušu i priznala da joj je krenulo u životu posle razvoda od Ivana Marinkovića. Kako Jelena ističe, Ivan ne može da podnese to što je ona kupila stan i skućila se. - Ne može da podnese da sam kupila stan. Bilo… »
''Da sam rodila, prošla bih kao miljana i goca tržan'' Jelena Ilić o kupljenom stanu i novom dečku: ''Ne smeta mu sajt za…

''Da sam rodila, prošla bih kao miljana i goca tržan'' Jelena Ilić o kupljenom stanu i novom dečku: ''Ne smeta mu sajt za…

Alo pre 1 dan
Pokrenula teme o kojima pre nije pričala javno. U razgovoru za Alo tokom kog je Jelena Ilić otvorila dušu i priznala da joj je krenulo u životu posle razvoda od Ivana Marinkovića, Ilićeva je prokomentarisala i naslove koji se tiču njenog novog dečka kog… »

Vesti dana »