Povezane vesti
"Znao sam da mi otac ima kancer, a nisam mu otišao na sahranu zbog ovoga..." Pevačev život obeležila tragedija, nikad se nije…
Kurir 08.09.2025
Rade Lacković doživeo je tragediju koja mu je potpuno promenila život. Naime, 1989. godine kada je počeo karijeru, tek što je otišao u Nemačku saznao je da mu je otac preminuo. - Znali smo da ima kancer pluća, doktor je rekao da nema leka. Kad sam dobio… »
Pevačev život obeležila tragedija Nikada se nije pomirio sa gubitkom: "Znao sam da ima kancer, a nisam mu otišao na sahranu"…
Alo 08.09.2025
Rade Lacković o tragediji. Rade Lacković doživeo je tragediju koja mu je potpuno promenila život. Naime, 1989. godine kada je počeo karijeru, tek što je otišao u Nemačku saznao je da mu je otac preminuo. - Znali smo da ima kancer pluća, doktor je rekao… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Šef Pentagona: "Vatrena moć" dolazi u Ukrajinu; Lavrov: Isporuka "tomahavka" veoma opasan korak
RTV pre 1 satjoš 4 povezane

Skupština nastavlja rad — poslanici razmatraju amandmane na izmene Zakona o Ekspu
RTS pre 1 satjoš 4 povezane