Povezane vesti
"Znao sam da mi otac ima kancer, a nisam mu otišao na sahranu zbog ovoga..." Pevačev život obeležila tragedija, nikad se nije…
Kurir pre 1 dan
Rade Lacković doživeo je tragediju koja mu je potpuno promenila život. Naime, 1989. godine kada je počeo karijeru, tek što je otišao u Nemačku saznao je da mu je otac preminuo. - Znali smo da ima kancer pluća, doktor je rekao da nema leka. Kad sam dobio… »
Pevačev život obeležila tragedija Nikada se nije pomirio sa gubitkom: "Znao sam da ima kancer, a nisam mu otišao na sahranu"…
Alo pre 1 dan
Rade Lacković o tragediji. Rade Lacković doživeo je tragediju koja mu je potpuno promenila život. Naime, 1989. godine kada je počeo karijeru, tek što je otišao u Nemačku saznao je da mu je otac preminuo. - Znali smo da ima kancer pluća, doktor je rekao… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava da se sutra u Srbiji očekuju lokalne nepogode sa gradom i jakim vetrom
RTV pre 1 minutjoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 1 satjoš 10 povezanih

Nepal u vanrednom stanju: Vojska patrolira ulicama, policijski čas bez ograničenja
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 4 satijoš 5 povezanih