Povezane vesti
Potresni iskaz optuženog za ubistvo zeta u Batajnici Nešto mi je "puklo", mahinalno sam uzeo nož sa stola i ubo sam ga
Alo 09.09.2025
Miodrag Bojić negirao je danas u Višem sudu u Beogradu optužbu za ubistvo bivšeg zeta Daneta Ninića, kojeg je ubo nožem posle svađe u kući u Batajnici nakon slave Svetog Jovana 20. januara ove godine. On tvrdi da nije počinio krivično delo. - On je sedeo… »
"Nešto mi je puklo i ubo sam ga": Miodrag iz Batajnice pred sudom ispričao zašto je ubio bivšeg zeta
Blic 09.09.2025
Miodrag Bojić negirao je danas u Višem sudu u Beogradu optužbu za ubistvo bivšeg zeta Daneta Ninića, kojeg je ubo nožem posle svađe u kući u Batajnici nakon slave Svetog Jovana 20. januara ove godine. On tvrdi da nije počinio krivično delo. - On je sedeo… »
"Pretio je da će me ubiti i počeo da me davi, mahinalno sam zgrabio nož" Miodrag Bojić na sudu ispričao kako je ubio bivšeg…
Alo 09.09.2025
Kada je ubo Ninića nožem, imao je 1,93 promila alkohola u krvi. Veštak psihijatar Uroš Lazarević kaže da je tada kod njega bila opijenost srednjeg intenziteta i da mu nisu utvrdili znake patološke opijenosti. Miodrag Bojić negirao je danas u Višem sudu u… »
Vesti dana »
Sećanje na žrtve zločina u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva
RTV pre 2 satajoš 79 povezanih
Saobraćajci za četiri dana uhvatili 1.239 pijanih i 35 drogiranih vozača: MUP saopštio rezultate pojačane kontrole
Nova pre 31 minutajoš 29 povezanih
"Bićete uništeni" Iranska garda žestoko preti brodovima, objavljene poruke upozorenja (video)
Večernje novosti pre 32 minutajoš 29 povezanih
Raste napetost na luksuznom kruzeru smrti: Putnici u strahu od širenja opasne zaraze, preklinju za pomoć: "Nije nam dozvoljeno da se iskrcamo, moloimo vas..."
Kurir pre 27 minutajoš 32 povezane
Iran tvrdi da je pogodio američki ratni brod kod Ormuza; Centralna komanda SAD demantuje
RTS pre 12 minutajoš 45 povezanih