Повезане вести

Турска и Грчка су у полуфиналу Евробаскета

Турска и Грчка су у полуфиналу Евробаскета

Спутник 09.09.2025
Кошаркаши Турске пласирали су се у полуфинале Европског првенства, пошто су у Риги у четвртфиналу победили селекцију Пољске резултатом 91:77 (19:19, 27:13, 19:18, 26:27), а потом им се придружила и Грчка која је са 87:76 (24:19… »
Кенан стао на страну Србије: Можда бисмо и ми завршили такмичење...

Кенан стао на страну Србије: Можда бисмо и ми завршили такмичење...

Курир 09.09.2025
Кошаркашка репрезентација Турске пласирала се у полуфинале Европског првенства, пошто је у Риги у четвртфиналу победила Пољску 91:77 (19:19, 27:13, 19:18, 26:27). Турску је до победе предводио Алперен Шенгун са 19 поена, 12… »
Кенан Сипахи бранио Србију: "Можда бисмо и ми испали од Финске"

Кенан Сипахи бранио Србију: "Можда бисмо и ми испали од Финске"

Дневник 09.09.2025
Репрезентативац Турске Кенан Сипахи изјавио је да га је изненадила елиминација Србије са Европског првенства, али је нагласио да такви исходи нису реткост на великим такмичењима. Сипахи је против Пољске одиграо веома запажено –… »
"Могли смо да испаднемо пре Србије": Сипахи на српском признао да је Турска дошла по злато на Еуробаскет

"Могли смо да испаднемо пре Србије": Сипахи на српском признао да је Турска дошла по злато на Еуробаскет

Мондо 09.09.2025
Турска је на два корака до злата. Прошла је у полуфинале Еуробаскета пошто је у четвртфиналу рутински победила Пољску. Све иде по плану, а после тог меча је Кенан Сипахи причао на српском са српским медијима. "Изгледало је лепо… »
„Мислио сам да је Ембид најбољи играч с којим сам играо – сада можемо рећи да је то Шенгун“

„Мислио сам да је Ембид најбољи играч с којим сам играо – сада можемо рећи да је то Шенгун“

Нова 09.09.2025
Фуркан Коркмаз, крилни кошаркаш Турске, срећан је што у репрезентацији има прилику да терен дели са Алпереном Шенгуном. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Турска је у четвртфиналу Евробаскета победила Пољску са 91:77, а Шенгун је још… »
"Новинари су изокренули моју изјаву о Србији": Ларкин се правдао, а Миличић га гурао пред камерама

"Новинари су изокренули моју изјаву о Србији": Ларкин се правдао, а Миличић га гурао пред камерама

Мондо 09.09.2025
Турска је још у игри за злато. Налази се на два корака до најсјајнијег одличја пошто је победила Пољску прилично рутински у четвртфиналу Еуробаскета. Сада чека исход меча Грчке и Литваније. Пред српске медије стао је Шејн… »
Сипахи проговорио о Србији: Изненадило ме је, али можда бисмо и ми завршили такмичење

Сипахи проговорио о Србији: Изненадило ме је, али можда бисмо и ми завршили такмичење

Вечерње новости 09.09.2025
ТУРСКА ће играти у полуфиналу Европског првенства, а после победе над Пољском (91:77) утиске је изнео Кенан Сипахи, који се током обраћања дотакао и Србије. ФОТО: Профимедиа Кошаркаш Бахчешехира је најпре истакао да он и… »
Шенгун: Тужан сам због Србије…

Шенгун: Тужан сам због Србије…

Вести онлине 09.09.2025
Алперен Шенгун, највећа звезда турске репрезентације, говорио је пред српским новинарима после проласка у полуфинале Евробаскета. Турска је са 91:77 победила Пољску и тако у полуфиналу у Риги заказала окршај против бољег из… »
Ушао у историју Еуробаскета, Па говорио о теми која боли целу Србију! "Бејби Јокић" је видео већ Орлове у финалу, а сад је…

Ушао у историју Еуробаскета, Па говорио о теми која боли целу Србију! "Бејби Јокић" је видео већ Орлове у финалу, а сад је…

Курир 09.09.2025
Почеле су данас битке за полуфинале Еуробаскета, а прва репрезентација која је обезбедила пласман међу четири најбоље екипе је селекција Турске која је победила Пољску резултатом 91:77. Турску је до победе предводио Алперен… »
"Сад коначно то можете да напишете": Атаман се смејао у лице новинарима на Еуробаскету

"Сад коначно то можете да напишете": Атаман се смејао у лице новинарима на Еуробаскету

Мондо 09.09.2025
Кошаркашка репрезентација Турске прва је обезбедила пласман у полуфинале Еуробаскета 2025, а селектор Ергин Атаман био је изузетно расположен због тога. На конференцију за медије стигао је како би се шалио са новинарима, углавном… »
Шенгун о Србији: "Видећемо се - сигуран сам"

Шенгун о Србији: "Видећемо се - сигуран сам"

Б92 09.09.2025
Алперен Шенгун, кошаркаш Турске, говорио је о испадању Србије у осмини финала Евробаскета. Центар Хјустона је предводио свој тим до победе над Пољском (91:77) и пласмана у полуфинале у Риги, после чега се осврнуо на изненађење… »
Атаман: "Шенгун? Најбољи у НБА"

Атаман: "Шенгун? Најбољи у НБА"

Б92 09.09.2025
Ергин Атаман се обратио новинарима након пласмана Турске у полуфинале Евробаскета. Кошаркашка репрезентација Турске постала је први полуфиналиста Евробаскета, пошто је убедљиво савладала Пољску резултатом 91:77. Изабраници… »
Сипахи брани Србију: "Можда бисмо и ми испали од Финске"

Сипахи брани Србију: "Можда бисмо и ми испали од Финске"

Б92 09.09.2025
Репрезентативац Турске Кенан Сипахи изјавио је да га је изненадила елиминација Србије са Европског првенства, али је нагласио да такви исходи нису реткост на великим такмичењима. Сипахи је против Пољске одиграо веома запажено –… »
Турска преко Пољске до полуфинала Евробаскета, Шенгун ушао у историју

Јужне вести 09.09.2025
Реутерс Шенгун (десно) триплдаблом ушао у историју европских првенстава О њима се прво говорило као о потенцијалним кандидатима за медаљу, што су прво потврдили победом против фаворизоване Србије у групној фази, али сада то већ… »
Шенгун исписао историју, па говорио о чуду: Тужан сам због Србије, једва чекамо да поново играмо

Шенгун исписао историју, па говорио о чуду: Тужан сам због Србије, једва чекамо да поново играмо

Нова 09.09.2025
Алперен Шенгун, центар турске репрезентације, говорио је пред српским новинарима након проласка у полуфинале Евробаскета. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Турска је са 91:77 победила Пољску и тако у полуфиналу у Риги заказала окршај… »
Шенгун: Србија би стигла до финала да није повреда…

Шенгун: Србија би стигла до финала да није повреда…

Спорт клуб 09.09.2025
Турка је први полуфиналиста Евробаскета након тријумфа над Пољском, заблистала је прва звезда Турака Алперен Шенгун који је стигао до трипл-дабл учинка. Шенгун је након утакмице одговарао на питања новинара, а једно се односило… »
"Верујем да ћете ви новинари бити срећни" Атаман направио шоу на конференцији после пласмана Турске у полуфинале Еуробаскета…

"Верујем да ћете ви новинари бити срећни" Атаман направио шоу на конференцији после пласмана Турске у полуфинале Еуробаскета…

Курир 09.09.2025
Кошаркашка репрезентација Турске остварила је пласман у полуфинале Европског првенства, пошто је у Риги у четвртфиналу победила Пољску резултатом 91:77. Турска, која је уз Немачку једини непоражени тим на овом турниру, била је… »

Радио 021 09.09.2025
Кошаркашка репрезентација Турске без превише проблема савладала је Пољску у четвртфиналу Европског првенства и крупним корацима иде ка медаљи. Реутерс Шенгун (десно) триплдаблом ушао у историју европских првенстава О њима се… »

НИН 09.09.2025
О њима се прво говорило као о потенцијалним кандидатима за медаљу, што су прво потврдили победом против фаворизоване Србије у групној фази, али сада то већ показују свом силом и крупним кораци грабе ка борби за најсјајније… »
Турска у полуфиналу евробаскета: Побеђена Пољска у четвртфиналу, Шенгун се уписао у историју

Турска у полуфиналу евробаскета: Побеђена Пољска у четвртфиналу, Шенгун се уписао у историју

Дневник 09.09.2025
Кошаркаши Турске пласирали су се у полуфинале Европског првенства, пошто су у Риги у четвртфиналу победили селекцију Пољске резултатом 91:77 (19:19, 27:13, 19:18, 26:27). Турска кошаркашка репрезентација изборила је пласман међу… »
"Жао ми је Србије!" Турска звезда Алперен Шенгун запањио многе изјавом после историјског подвига на Евробаскету

"Жао ми је Србије!" Турска звезда Алперен Шенгун запањио многе изјавом после историјског подвига на Евробаскету

Вечерње новости 09.09.2025
ТУРСКА је на крилима сјајног Алперена Шенгуна изборила пласман у полуфинале Европског првенства. Кошаркаша Хјустон је након победе над Пољском (91:77) говорио и о Србији. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ТОМС КАЛНИНС За све љубитеље игре под… »
"Бејби Јокић" после пласмана у полуфинале причао о Србији: "Могли су до финала, жао ми је због..."

"Бејби Јокић" после пласмана у полуфинале причао о Србији: "Могли су до финала, жао ми је због..."

Телеграф 09.09.2025
Кошаркашка репрезентација Турске пласирала се у полуфинале Еуробаскета, и то као први полуфиналиста, пошто су у Риги савладали селекцију Пољске са 91:77. Најбољи у победничком тиму био је Алперен Шенгун, популарни "Бејби… »
"Победа над Србијом је највећа у историји": Тренер Финске открио шта га је Мика питао после тријумфа

"Победа над Србијом је највећа у историји": Тренер Финске открио шта га је Мика питао после тријумфа

Мондо 09.09.2025
Репрезентација Финске многе је изненадила кад је савладала Србију у осмини финала Европског првенства. Наш тим је можда имао улогу фаворита, али лоша игра "орлова" коштала их је пораза у даљу фазу такмичења. И можда Финска нема… »

Вести дана »