Povezane vesti
Turska i Grčka su u polufinalu Evrobasketa
Sputnik pre 13 sati
Košarkaši Turske plasirali su se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su u Rigi u četvrtfinalu pobedili selekciju Poljske rezultatom 91:77 (19:19, 27:13, 19:18, 26:27), a potom im se pridružila i Grčka koja je sa 87:76 (24:19, 20:19, 20:14, 24:22)… »
Kenan stao na stranu Srbije: Možda bismo i mi završili takmičenje...
Kurir pre 15 sati
Košarkaška reprezentacija Turske plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u Rigi u četvrtfinalu pobedila Poljsku 91:77 (19:19, 27:13, 19:18, 26:27). Tursku je do pobede predvodio Alperen Šengun sa 19 poena, 12 skokova i 10 asistencija, a… »
Kenan Sipahi branio Srbiju: "Možda bismo i mi ispali od Finske"
Dnevnik pre 15 sati
Reprezentativac Turske Kenan Sipahi izjavio je da ga je iznenadila eliminacija Srbije sa Evropskog prvenstva, ali je naglasio da takvi ishodi nisu retkost na velikim takmičenjima. Sipahi je protiv Poljske odigrao veoma zapaženo – za 16 minuta na parketu… »
"Mogli smo da ispadnemo pre Srbije": Sipahi na srpskom priznao da je Turska došla po zlato na Eurobasket
Mondo pre 15 sati
Turska je na dva koraka do zlata. Prošla je u polufinale Eurobasketa pošto je u četvrtfinalu rutinski pobedila Poljsku. Sve ide po planu, a posle tog meča je Kenan Sipahi pričao na srpskom sa srpskim medijima. "Izgledalo je lepo, nismo dugo bili ovde… »
„Mislio sam da je Embid najbolji igrač s kojim sam igrao – sada možemo reći da je to Šengun“
Nova pre 15 sati
Furkan Korkmaz, krilni košarkaš Turske, srećan je što u reprezentaciji ima priliku da teren deli sa Alperenom Šengunom. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Turska je u četvrtfinalu Evrobasketa pobedila Poljsku sa 91:77, a Šengun je još jednom potvrdio da je… »
"Novinari su izokrenuli moju izjavu o Srbiji": Larkin se pravdao, a Miličić ga gurao pred kamerama
Mondo pre 15 sati
Turska je još u igri za zlato. Nalazi se na dva koraka do najsjajnijeg odličja pošto je pobedila Poljsku prilično rutinski u četvrtfinalu Eurobasketa. Sada čeka ishod meča Grčke i Litvanije. Pred srpske medije stao je Šejn Larkin. "Dobra pobeda, shvatili… »
Sipahi progovorio o Srbiji: Iznenadilo me je, ali možda bismo i mi završili takmičenje
Večernje novosti pre 14 sati
TURSKA će igrati u polufinalu Evropskog prvenstva, a posle pobede nad Poljskom (91:77) utiske je izneo Kenan Sipahi, koji se tokom obraćanja dotakao i Srbije. FOTO: Profimedia Košarkaš Bahčešehira je najpre istakao da on i saigrači ne razmišljaju o… »
Šengun: Tužan sam zbog Srbije…
Vesti online pre 15 sati
Alperen Šengun, najveća zvezda turske reprezentacije, govorio je pred srpskim novinarima posle prolaska u polufinale Evrobasketa. Turska je sa 91:77 pobedila Poljsku i tako u polufinalu u Rigi zakazala okršaj protiv boljeg iz duela Grčke i Litvanije… »
Ušao u istoriju Eurobasketa, Pa govorio o temi koja boli celu Srbiju! "Bejbi Jokić" je video već Orlove u finalu, a sad je…
Kurir pre 16 sati
Počele su danas bitke za polufinale Eurobasketa, a prva reprezentacija koja je obezbedila plasman među četiri najbolje ekipe je selekcija Turske koja je pobedila Poljsku rezultatom 91:77. Tursku je do pobede predvodio Alperen Šengun sa 19 poena, 12… »
"Sad konačno to možete da napišete": Ataman se smejao u lice novinarima na Eurobasketu
Mondo pre 16 sati
Košarkaška reprezentacija Turske prva je obezbedila plasman u polufinale Eurobasketa 2025, a selektor Ergin Ataman bio je izuzetno raspoložen zbog toga. Na konferenciju za medije stigao je kako bi se šalio sa novinarima, uglavnom oko najboljeg igrača… »
Šengun o Srbiji: "Videćemo se - siguran sam"
B92 pre 16 sati
Alperen Šengun, košarkaš Turske, govorio je o ispadanju Srbije u osmini finala Evrobasketa. Centar Hjustona je predvodio svoj tim do pobede nad Poljskom (91:77) i plasmana u polufinale u Rigi, posle čega se osvrnuo na iznenađenje koje je priredila… »
Ataman: "Šengun? Najbolji u NBA"
B92 pre 16 sati
Ergin Ataman se obratio novinarima nakon plasmana Turske u polufinale Evrobasketa. Košarkaška reprezentacija Turske postala je prvi polufinalista Evrobasketa, pošto je ubedljivo savladala Poljsku rezultatom 91:77. Izabranici Ergina Atamana kontrolisali… »
Sipahi brani Srbiju: "Možda bismo i mi ispali od Finske"
B92 pre 15 sati
Reprezentativac Turske Kenan Sipahi izjavio je da ga je iznenadila eliminacija Srbije sa Evropskog prvenstva, ali je naglasio da takvi ishodi nisu retkost na velikim takmičenjima. Sipahi je protiv Poljske odigrao veoma zapaženo – za 16 minuta na parketu… »
Turska preko Poljske do polufinala Evrobasketa, Šengun ušao u istoriju
Južne vesti pre 17 sati
Reuters Šengun (desno) tripldablom ušao u istoriju evropskih prvenstava O njima se prvo govorilo kao o potencijalnim kandidatima za medalju, što su prvo potvrdili pobedom protiv favorizovane Srbije u grupnoj fazi, ali sada to već pokazuju svom silom i… »
Šengun ispisao istoriju, pa govorio o čudu: Tužan sam zbog Srbije, jedva čekamo da ponovo igramo
Nova pre 16 sati
Alperen Šengun, centar turske reprezentacije, govorio je pred srpskim novinarima nakon prolaska u polufinale Evrobasketa. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Turska je sa 91:77 pobedila Poljsku i tako u polufinalu u Rigi zakazala okršaj protiv boljeg iz duela… »
Šengun: Srbija bi stigla do finala da nije povreda…
Sport klub pre 16 sati
Turka je prvi polufinalista Evrobasketa nakon trijumfa nad Poljskom, zablistala je prva zvezda Turaka Alperen Šengun koji je stigao do tripl-dabl učinka. Šengun je nakon utakmice odgovarao na pitanja novinara, a jedno se odnosilo i na rerprezentaciju… »
"Verujem da ćete vi novinari biti srećni" Ataman napravio šou na konferenciji posle plasmana Turske u polufinale Eurobasketa…
Kurir pre 16 sati
Košarkaška reprezentacija Turske ostvarila je plasman u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u Rigi u četvrtfinalu pobedila Poljsku rezultatom 91:77. Turska, koja je uz Nemačku jedini neporaženi tim na ovom turniru, bila je apsolutni favorit na ovom… »
Radio 021 pre 17 sati
Košarkaška reprezentacija Turske bez previše problema savladala je Poljsku u četvrtfinalu Evropskog prvenstva i krupnim koracima ide ka medalji. Reuters Šengun (desno) tripldablom ušao u istoriju evropskih prvenstava O njima se prvo govorilo kao o… »
NIN pre 17 sati
O njima se prvo govorilo kao o potencijalnim kandidatima za medalju, što su prvo potvrdili pobedom protiv favorizovane Srbije u grupnoj fazi, ali sada to već pokazuju svom silom i krupnim koraci grabe ka borbi za najsjajnije odličje. Košarkaška… »
Turska u polufinalu evrobasketa: Pobeđena Poljska u četvrtfinalu, Šengun se upisao u istoriju
Dnevnik pre 17 sati
Košarkaši Turske plasirali su se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su u Rigi u četvrtfinalu pobedili selekciju Poljske rezultatom 91:77 (19:19, 27:13, 19:18, 26:27). Turska košarkaška reprezentacija izborila je plasman među najbolje četiri… »
"Žao mi je Srbije!" Turska zvezda Alperen Šengun zapanjio mnoge izjavom posle istorijskog podviga na Evrobasketu
Večernje novosti pre 16 sati
TURSKA je na krilima sjajnog Alperena Šenguna izborila plasman u polufinale Evropskog prvenstva. Košarkaša Hjuston je nakon pobede nad Poljskom (91:77) govorio i o Srbiji. Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS Za sve ljubitelje igre pod obručima eliminacija… »
"Bejbi Jokić" posle plasmana u polufinale pričao o Srbiji: "Mogli su do finala, žao mi je zbog..."
Telegraf pre 17 sati
Košarkaška reprezentacija Turske plasirala se u polufinale Eurobasketa, i to kao prvi polufinalista, pošto su u Rigi savladali selekciju Poljske sa 91:77. Najbolji u pobedničkom timu bio je Alperen Šengun, popularni "Bejbi Jokić", koji je meč okončao sa… »
"Pobeda nad Srbijom je najveća u istoriji": Trener Finske otkrio šta ga je Mika pitao posle trijumfa
Mondo pre 24 sata
Reprezentacija Finske mnoge je iznenadila kad je savladala Srbiju u osmini finala Evropskog prvenstva. Naš tim je možda imao ulogu favorita, ali loša igra "orlova" koštala ih je poraza u dalju fazu takmičenja. I možda Finska nema veliki broj poznatih… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 31 minutajoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 1 satjoš 10 povezanih

Vojska na pustim ulicama prestonice Nepala, policijski čas i izgoreli automobili: U toku pripreme za dijalog predstavnika vlasti i demonstranata?
Danas pre 36 minutajoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 15 satijoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 31 minutajoš 55 povezanih