Повезане вести

"Треба да је буде срамота": Дарка жена варала са другом, после 12 година ставио тачку на брак

"Треба да је буде срамота": Дарка жена варала са другом, после 12 година ставио тачку на брак

Мондо 09.09.2025
Певач Дарко Филиповић окончао је брак са супругом Јасмином након што је, према његовим речима, сазнао за њену превару са његовим блиским пријатељем. Њихова љубав трајала је 12 година, а венчање је било гламурозно и дуго се… »
"Дуго времена ме је варала" Дарко Филиповић после 12 година брака ставио тачку и открио детаље: Треба да је буде срамота, јер…

"Дуго времена ме је варала" Дарко Филиповић после 12 година брака ставио тачку и открио детаље: Треба да је буде срамота, јер…

Курир 09.09.2025
Певач Дарко Филиповић развео се од супруге Јасмине након што га је, како је испричао, бивша жена преварила са његовим пријатељем. Њихова љубав трајала је 12 година, а њихова свадба била је веома раскошна и дуго се причало о… »
"Мени је образ чист" Пукла брука на естради, певача жена преварила са најбољим другом: "Треба да је буде срамота, сви су је…

"Мени је образ чист" Пукла брука на естради, певача жена преварила са најбољим другом: "Треба да је буде срамота, сви су је…

Ало 09.09.2025
Певач само једном говорио о превари. Певач Дарко Филиповић развео се од супруге Јасмине након што га је преварила са његовим пријатељем, како су тада преносили домаћи медији. Дарко Филиповић и Јасмина су у браку били 12 година… »

Вести дана »