Povezane vesti
Masovna racija u Ekvadoru: Policija oduzela 313 miliona dolara u nekretninama od naoružane kriminalne grupe
Euronews 09.09.2025
Stotine ekvadorskih policajaca zaplenile su više od 313 miliona dolara u nekretninama tokom masovne racije u objektima koje je posedovala naoružana grupa Comandos de la Frontera, ili "Grupa za granicu", saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih… »
Ekvador: zaplenjeno 313 miliona dolara u nekretninama
Politika 09.09.2025
Najveći udar na kriminalnu ekonomiju. Stotine ekvadorskih policajaca zaplenile su više od 313 miliona dolara u nekretninama tokom masovne racije u objektima koje je posedovala naoružana grupa Comandos de la Frontera, ili „Grupa za granicu", saopštilo je… »
Zaplenjeno 313 miliona dolara u nekretninama: Rekordna zaplena na Evadoru
Večernje novosti 09.09.2025
STOTINE ekvadorskih policajaca zaplenile su više od 313 miliona dolara u nekretninama tokom masovne racije u objektima koje je posedovala naoružana grupa Comandos de la Frontera, ili "Grupa za granicu", saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih… »
Vesti dana »
Skandal u najavi: Otkriveno 12 lažnih lista SNS-a, a sumnja se da su lažne i još četiri dodatno!
Pravda pre 11 minutajoš 35 povezanih
Novinarka tvrdi: Tramp mi je rekao da misli da je rat u Iranu već skoro gotov...
Pravda pre 31 minutajoš 34 povezane
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Đoković posle nove pobede: Težak meč, ali drago mi je da sam iskoristio šanse i slavio
Večernje novosti pre 11 minutajoš 59 povezanih