Povezane vesti
"Povlačim se zbog jako lošeg zdravstvenog stanja" Nova objava Ivana Marinkovića uznemirila čitavu javnost
Kurir 10.09.2025
Ivan Marinković danas se oglasio na svom Instagram profilu i najnovijom objavom zabrinuo fanove i pratioce. Naime, Ivan je podelio video i kom se oprašta od fanova i najvaljuje povlačenje sa društvenih mreža, ali i iz medija. Sve vreme je nosio… »
Ivan Marinković u lošem stanju! Oglasio se hitno i saopštio tužne vesti, evo šta mu se dešava, mora da se povuče (video)
Alo 10.09.2025
Ivan Marinković sa maskom na licu šokirao sve. Ivan Marinković danas se oglasio na svom Instagram profilu i najnovijom objavom zabrinuo fanove i pratioce. Naime, Ivan je objavio video u kojem se oprašta od fanova i najavljuje povlačenje sa društvenih… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 20 minutajoš 46 povezanih
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 25 minutajoš 63 povezane
Na korak od primirja?! Objavljeni detalji iz nacrta sporazuma između SAD i Irana: Vojska SAD se povlači, otvara se Ormuski moreuz
Blic pre 3 satajoš 22 povezane
ANEM: Projektno sufinansiranje – Alou i Informeru 58 miliona, Radoici 50 miliona na medijskim konkursima! Milioni za Alo, Informer...
Volim Zrenjanin pre 6 satijoš 20 povezanih
Od 1. jula kazne za teretna vozila koja ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine
Biznis.rs pre 1 satjoš 16 povezanih