Povezane vesti
Grujičić: Macut je poverovao Vučiću kao i ja, podržavam studentsku listu
Jugmedia pre 6 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u „ovom trenutku podržava studentsku listu“ i da „nema ni snage“ da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, „osim ako se nešto ne desi“. Ocenila je i da je premijer Đuro Macut poverovao… »
„Pala sam na Vučićeve fore“: Šta je rekla profesorka Danica Grujičić u intervjuu za Nedeljnik
Nedeljnik pre 7 sati
Profesorka Danica Grujičić je na prošlim izborima bila prva na listi SNS-a, a onda je sve iznenadila pojavljivanjem na studentskom protestu u Kragujevcu u februaru, da bi nastavila da iznenađuje svojim izjavama, istupima u javnosti i kritikama vlade… »
Grujičić: Vučić me prevario kao i Macuta, podržavam studentsku listu
Vranje news pre 8 sati
Vranje/Beograd - Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u "ovom trenutku podržava studentsku listu" i da "nema ni snage" da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, "osim ako se nešto ne desi", piše Nedeljnik, a prenosi N1… »
Grujičić: U ovom trenutku podržavam studentsku listu, Macut je poverovao Vučiću kao i ja
Novi magazin pre 8 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u "ovom trenutku podržava studentsku listu" i da "nema ni snage" da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, "osim ako se nešto ne desi". "Svi mi koji smo zaista verovali i (Aleksandru)… »
Danica Grujičić: Macut je poverovao Vučiću kao i ja
Pravda pre 8 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u „ovom trenutku podržava studentsku listu“ i da „nema ni snage“ da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, „osim ako se nešto ne desi“. „Svi mi koji smo zaista verovali i (Aleksandru)… »
Grujičić: Macut je poverovao Vučiću kao i ja, podržavam studentsku listu
N1 Info pre 9 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u "ovom trenutku podržava studentsku listu" i da "nema ni snage" da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, "osim ako se nešto ne desi". Ocenila je i da je premijer Đuro Macut poverovao… »
Grujičić: U ovom trenutku podržavam studentsku listu
Radio 021 pre 8 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u "ovom trenutku podržava studentsku listu" i da "nema ni snage" da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, "osim ako se nešto ne desi". "Svi mi koji smo zaista verovali i (Aleksandru)… »
Danica Grujičić: Macut je poverovao Vučiću kao i ja
Danas pre 8 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u „ovom trenutku podržava studentsku listu“ i da „nema ni snage“ da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, „osim ako se nešto ne desi“. „Svi mi koji smo zaista verovali i (Aleksandru)… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 53 minutajoš 41 povezana

Poruka na metku za Čarlija Kirka! Fbi: Imamo slike i snimak ubice, skočio je sa zgrade i pobegao! Nema kraja američkom trileru! (video, foto)
Kurir pre 33 minutajoš 135 povezanih

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 33 minutajoš 12 povezanih