Povezane vesti

Grujičić: Macut je poverovao Vučiću kao i ja, podržavam studentsku listu

Jugmedia pre 6 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u „ovom trenutku podržava studentsku listu“ i da „nema ni snage“ da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, „osim ako se nešto ne desi“. Ocenila je i da je premijer Đuro Macut poverovao… »
„Pala sam na Vučićeve fore“: Šta je rekla profesorka Danica Grujičić u intervjuu za Nedeljnik

„Pala sam na Vučićeve fore“: Šta je rekla profesorka Danica Grujičić u intervjuu za Nedeljnik

Nedeljnik pre 7 sati
Profesorka Danica Grujičić je na prošlim izborima bila prva na listi SNS-a, a onda je sve iznenadila pojavljivanjem na studentskom protestu u Kragujevcu u februaru, da bi nastavila da iznenađuje svojim izjavama, istupima u javnosti i kritikama vlade… »
Grujičić: Vučić me prevario kao i Macuta, podržavam studentsku listu

Grujičić: Vučić me prevario kao i Macuta, podržavam studentsku listu

Vranje news pre 8 sati
Vranje/Beograd - Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u "ovom trenutku podržava studentsku listu" i da "nema ni snage" da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, "osim ako se nešto ne desi", piše Nedeljnik, a prenosi N1… »
Grujičić: U ovom trenutku podržavam studentsku listu, Macut je poverovao Vučiću kao i ja

Grujičić: U ovom trenutku podržavam studentsku listu, Macut je poverovao Vučiću kao i ja

Novi magazin pre 8 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u "ovom trenutku podržava studentsku listu" i da "nema ni snage" da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, "osim ako se nešto ne desi". "Svi mi koji smo zaista verovali i (Aleksandru)… »
Danica Grujičić: Macut je poverovao Vučiću kao i ja

Pravda pre 8 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u „ovom trenutku podržava studentsku listu“ i da „nema ni snage“ da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, „osim ako se nešto ne desi“. „Svi mi koji smo zaista verovali i (Aleksandru)… »

N1 Info pre 9 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u "ovom trenutku podržava studentsku listu" i da "nema ni snage" da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, "osim ako se nešto ne desi". Ocenila je i da je premijer Đuro Macut poverovao… »
Grujičić: U ovom trenutku podržavam studentsku listu

Grujičić: U ovom trenutku podržavam studentsku listu

Radio 021 pre 8 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u "ovom trenutku podržava studentsku listu" i da "nema ni snage" da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, "osim ako se nešto ne desi". "Svi mi koji smo zaista verovali i (Aleksandru)… »

Danas pre 8 sati
Nekadašnja ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila da u „ovom trenutku podržava studentsku listu“ i da „nema ni snage“ da izađe na izbore sa svojom listom, kako je navela, „osim ako se nešto ne desi“. „Svi mi koji smo zaista verovali i (Aleksandru)… »

Vesti dana »