Povezane vesti
Gde i kome pokloniti stare knjige u Srbiji
BBC News 11.09.2025
U Srbiji, put jedne stare knjige do novog čitaoca često je dug, neizvestan i prepun prepreka. Ali šta uraditi sa onima koje želite da poklonite? Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja - policama… »
Radio 021 11.09.2025
U Srbiji, put jedne stare knjige do novog čitaoca često je dug, neizvestan i prepun prepreka. Ali šta uraditi sa onima koje želite da poklonite? Ahmed Jalil/EPA-EFE/REX/Shutterstock Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom… »
Južne vesti 11.09.2025
Ahmed Jalil/EPA-EFE/REX/Shutterstock Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja – policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. „Mislio sam da će… »
NIN 11.09.2025
Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja - policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. "Mislio sam da će im značiti jer je bilo dosta knjiga… »
Danas 11.09.2025
Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja – policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. „Mislio sam da će im značiti jer je bilo dosta knjiga… »
Vesti dana »
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 65 povezanih
Rasim Ljajić napustio funkciju predsednika Socijaldemokratske partije Srbije
Insajder pre 57 minutajoš 24 povezane
Tramp odložio napade na Iran uz uslov postizanja sporazuma, Teheran negira dogovor
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih
Ministarka pozvala građane da racionalno troše struju: Najniža proizvodnja na Đerdapu od kad je pušten u rad
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih