Povezane vesti
Gde i kome pokloniti stare knjige u Srbiji
BBC News pre 23 dana
U Srbiji, put jedne stare knjige do novog čitaoca često je dug, neizvestan i prepun prepreka. Ali šta uraditi sa onima koje želite da poklonite? Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja - policama… »
Južne vesti pre 23 dana
Ahmed Jalil/EPA-EFE/REX/Shutterstock Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja – policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. „Mislio sam da će… »
NIN pre 23 dana
Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja - policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. "Mislio sam da će im značiti jer je bilo dosta knjiga… »
Danas pre 23 dana
Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja – policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. „Mislio sam da će im značiti jer je bilo dosta knjiga… »
Radio 021 pre 23 dana
U Srbiji, put jedne stare knjige do novog čitaoca često je dug, neizvestan i prepun prepreka. Ali šta uraditi sa onima koje želite da poklonite? Ahmed Jalil/EPA-EFE/REX/Shutterstock Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom… »
Vesti dana »

Tanjga besan posle haosa: Sramota, stadion morao da se isprazni pet puta – sudija molio, kumio i plakao
Nova pre 24 satajoš 102 povezane

Izbori u Češkoj: Pobedio Babiš, propao referendum o izlasku iz EU/NATO
Serbian News Media pre 3 satajoš 27 povezanih

Ujutru nula stepeni: Oglasio se RHMZ: Prvi mraz na pomolu, a kiša i pljuskovi neće zaobići nikoga!
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih