Povezane vesti
Gde i kome pokloniti stare knjige u Srbiji
BBC News 11.09.2025
U Srbiji, put jedne stare knjige do novog čitaoca često je dug, neizvestan i prepun prepreka. Ali šta uraditi sa onima koje želite da poklonite? Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja - policama… »
NIN 11.09.2025
Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja - policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. "Mislio sam da će im značiti jer je bilo dosta knjiga… »
Danas 11.09.2025
Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja – policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. „Mislio sam da će im značiti jer je bilo dosta knjiga… »
Južne vesti 11.09.2025
Ahmed Jalil/EPA-EFE/REX/Shutterstock Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom bibliotekom njegovih roditelja – policama punim romana, enciklopedija i priručnika. Hteo je da ih pokloni gradskoj biblioteci u Čačku. „Mislio sam da će… »
Radio 021 11.09.2025
U Srbiji, put jedne stare knjige do novog čitaoca često je dug, neizvestan i prepun prepreka. Ali šta uraditi sa onima koje želite da poklonite? Ahmed Jalil/EPA-EFE/REX/Shutterstock Aleksandar Vasović je mesecima razmišljao šta da uradi sa starom… »
Vesti dana »
Tabaković: Inflacija u padu, rast BDP manji od očekivanog - ove godine 2,1 odsto
Novi magazin pre 38 minutajoš 40 povezanih
„To je za nas ozbiljna pretnja“: Jorgovanka Tabaković o upozorenju SAD Narodnoj banci Srbije
Nedeljnik pre 49 minutajoš 60 povezanih
Nemački TAZ o Srbiji: EU mora jasno reći „da“ Zapadnom Balkanu, ali i odlučno nastupiti prema „autokratskom“ Vučiću
Serbian News Media pre 3 satajoš 14 povezanih
Više hiljada građana Lučana, Gornjeg Milanovca i Čačka bez struje: Sneg napravio potpuni kolaps u ovom delu Srbije
Nova pre 2 satajoš 48 povezanih
Rusi pristali da prodaju svoj deo u NIS-u! Ministarka Đedović Handanović prvi put o trećoj strani u pregovorima (video)
Kurir pre 14 minutajoš 20 povezanih