Povezane vesti
"Nisam ja Tairović!" Sevnule varnice na slavlju: Glumac pecnuo Teu, ona ga iskulirala! Pred svima rekao...
Telegraf pre 3 sata
Veliki deo e strade sjatio se večeras u Sava centru, gde je uveliko u toku proslava punoletstva Tare Matić, ćerke pevača Saše Matića. Od 19 časova počele su da pristižu brojne zvanice, a u istom momentu stigli su glumac Dragan Marinković Maca i njegova… »
"Nisam ja Tairović": Maca u crvenom sakou sa bombastičnom ženom došao na rođendan ćerke Saše Matića, pa potkačio pevačicu: A…
Blic pre 6 sati
Dragan Marinković Maca sa suprugom je stigao na rođendan ćerke pevača Saše Matića, Tare Matić, a onda je "potkačio" pevačicu komentarom. Pošto su ga fotografi zamolili da stane da se slika, on je rekao "Nisam ja Tairović", aludirajući na Teu Tairović… »
Pevač posle operacije oka na rođendanu ćerke Saše Matića: Žika Jakšić došao nakon zdravstvenih problema, žena Nikole Rokvića u…
Blic pre 7 sati
Cela estrada sjatila se kako bi proslavili rođendan ćerke pevača Saše Matića, Tare Matić. Nasmejani i raspoloženi došli su na proslavu koju je organizovao njihov dragi kolega Saša Matić, a neke ni to što su nedavno operisani nije sprečilo da dođu na… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana

Rubio oštro reagovao na presudu Bolsonaru zbog pokušaja državnog udara: "Ovo je lov na veštice!"
Telegraf pre 3 satajoš 6 povezanih