Povezane vesti

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku

Pravda pre 21 dana
NATO pokreće operaciju „Istočna garda“ nakon napada drona na Poljsku. Cilj vojne aktivnosti je „jačanje pozicija na istočnom krilu“, rekao je generalni sekretar NATO-a Mark Rute. U operaciji će učestvovati snage brojnih članica bloka, uključujući… »
Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane

Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane

Nedeljnik pre 21 dana
Poljski premijer Donald Tusk izjavio je danas da je nova misija jačanja istočnog krila NATO, Istočni stražar, solidaran odgovor saveznika na upad ruskih dronova u Poljsku i da Rusiji neće poći za rukom da se prihvati lažna interpretacija takvih… »
NATO pokreće operaciju „Istočni stražar“ da ojača odbranu na istočnom krilu

NATO pokreće operaciju „Istočni stražar“ da ojača odbranu na istočnom krilu

Nedeljnik pre 21 dana
NATO je danas saopštio da će ojačati odbranu na svom istočnom krilu, posle nedavnog upada ruskih dronova u vazdušni prostor Poljske. Alijansa će pokrenuti operaciju kako bi „dodatno ojačala naš položaj duž našeg istočnog krila“, rekao je generalni… »
Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije

Novi magazin pre 21 dana
Poljski premijer Donald Tusk izjavio je danas da je nova misija jačanja istočnog krila NATO, Istočna straža, solidaran odgovor saveznika na upad ruskih dronova u Poljsku i da Rusiji neće poći za rukom da se prihvati lažna interpretacija takvih… »
Rute: NATO će ojačati odbranu na svom istočnom krilu

N1 Info pre 21 dana
NATO je saopštio da će ojačati odbranu na svom istočnom krilu, posle nedavnog upada ruskih dronova u vazdušni prostor Poljske. Alijansa će pokrenuti operaciju kako bi "dodatno ojačala naš položaj duž našeg istočnog krila", rekao je generalni sekretar… »

Novi magazin pre 21 dana
NATO je danas saopštio da će ojačati odbranu na svom istočnom krilu, posle nedavnog upada ruskih dronova u vazdušni prostor Poljske. Alijansa će pokrenuti operaciju kako bi "dodatno ojačala naš položaj duž našeg istočnog krila", rekao je generalni… »
NATO pokrenuo akciju: Počinje operacija "Istočna straža"

NATO pokrenuo akciju: Počinje operacija "Istočna straža"

B92 pre 21 dana
NATO danas pokreće novu misiju za jačanje odbrane istočnog krila Evrope kao odgovor na upade ruskih dronova u poljski vazdušni prostor ranije ove sedmice, izjavio je generalni sekretar Alijanse Mark Rute. Rute je najavio da će operacija pod nazivom… »
Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"

Večernje novosti pre 21 dana
NATO pokreće operaciju "Istočni stražar", koja ima za cilj jačanje odbrane njegovog istočnog krila nakon incidenta sa dronovima u Poljskoj, izjavio je generalni sekretar NATO-a Mark Rute, prenosi "Gardijan". Foto: Shutterstock - Ova vojna aktivnost… »
Tramp: Upad dronova u Poljsku mogla je da bude greška

RTV pre 21 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je upad devetnaest raketa i dronova u poljski vazdušni prostor mogla da bude greška i da "nije zadovoljan" situacijom u regionu. "Mogla je biti greška. Ali bez obzira na to, nisam srećan… »
Rute: NATO je pokrenuo novu misiju za jačanje odbrane istočnog krila Evrope

Rute: NATO je pokrenuo novu misiju za jačanje odbrane istočnog krila Evrope

RTV pre 21 dana
BRISEL - NATO danas pokreće novu misiju za jačanje odbrane istočnog krila Evrope kao odgovor na upade ruskih dronova u poljski vazdušni prostor ranije ove sedmice, izjavio je generalni sekretar Alijanse Mark Rute. Rute je najavio da će operacija pod… »
Pokreće se "Istočna straža": NATO spremio odgovor nakon upada ruskih dronova na teritoriju Poljske

Pokreće se "Istočna straža": NATO spremio odgovor nakon upada ruskih dronova na teritoriju Poljske

Euronews pre 21 dana
NATO saveznici izrazili su punu solidarnost sa Poljskom nakon kršenja njenog vazdušnog prostora od strane ruskih dronova. Takozvana inicijativa "Istočna straža" ojačaće istočni bok, piše Euronews. Nakon što je ranije ove nedelje najmanje 19 ruskih… »
NATO pokreće operaciju jačanja odbrane istočnog krila na granici sa Rusijom

NATO pokreće operaciju jačanja odbrane istočnog krila na granici sa Rusijom

Sputnik pre 21 dana
NATO pokreće operaciju „Istočna straža“ kako bi ojačao odbranu na granici sa Rusijom nakon incidenta sa dronovima u Poljskoj, izjavio je generalni sekretar NATO-a Mark Rute. Prema Ruteovim rečima, operacija će takođe uključivati elemente usmerene na… »

Euronews pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je upad devetnaest raketa i dronova u poljski vazdušni prostor mogla da bude greška i da "nije zadovoljan" situacijom u regionu. "Mogla je biti greška. Ali bez obzira na to, nisam srećan zbog bilo čega… »
Alarm na istoku Evrope: Nato aktivira operaciju "Istočna straža" nakon ruskog upada u Poljsku

Alarm na istoku Evrope: Nato aktivira operaciju "Istočna straža" nakon ruskog upada u Poljsku

Mondo pre 21 dana
NATO je u petak najavio pokretanje operacije "Istočna straža" radi zaštite istočnog krila Saveza nakon što je Rusija ušla u poljski vazdušni prostor. "NATO pokreće misiju 'Istočna straža' kako bi ojačao naš položaj na istočnom krilu", izjavio je… »
Početak nove NATO misije na granici sa rusijom Da li je ovo objava rata?

Početak nove NATO misije na granici sa rusijom Da li je ovo objava rata?

Alo pre 21 dana
NATO je najavio početak nove misije pod nazivom „Istočna straža“, čiji je cilj dodatno jačanje istočnog krila Alijanse nakon ruskog upada u vazdušni prostor Poljske. Generalni sekretar NATO Mark Rute izjavio je na konferenciji za medije, održanoj zajedno… »
NATO pokreće misiju „Istočna straža“

NATO pokreće misiju „Istočna straža“

Politika pre 21 dana
Rute: Nećemo tolerisati narušavanje vazdušnog prostora; više zemalja već se pridružilo misiji, SB UN zaseda povodom incidenta. NATO danas pokreće novu misiju za jačanje odbrane istočnog krila Evrope kao odgovor na upade ruskih dronova u poljski vazdušni… »
NATO pokreće operaciju jačanja odbrane istočnog krila

NATO pokreće operaciju jačanja odbrane istočnog krila

Vesti online pre 21 dana
NATO pokreće operaciju “Istočna straža”, koja ima za cilj jačanje odbrane njegovog istočnog krila nakon incidenta sa dronovima u Poljskoj, izjavio je generalni sekretar NATO-a Mark Rute. – Ova vojna aktivnost počeće narednih dana i uključivaće razne… »
Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška; Broj prijavljenih ruskih dronova porastao na 21

Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška; Broj prijavljenih ruskih dronova porastao na 21

RTV pre 22 dana
VARŠAVA - Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. "I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo", naveo je Tusk u objavi na… »
Tusk odgovorio Trampu o ruskim dronovima

Tusk odgovorio Trampu o ruskim dronovima

Danas pre 22 dana
Poljski premijer Donald Tusk a i drugi poljski zvaničnici odgovorili su danas američkom predsedniku Donaldu Trampu da bi oni voleli da je 19 ruskih dronova koji su u noći u sredu upali u Poljsku, skoro do Varšave, slučajno tu zalutalo. „I mi bismo želeli… »
Tusk žestoko odbrusio trampu "Mi znamo..."

Tusk žestoko odbrusio trampu "Mi znamo..."

Alo pre 22 dana
Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. "I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo", naveo je Tusk u objavi na društvenoj mreži Iks… »
Tusk odgovorio trampu: "Nije greška i mi to znamo"

Tusk odgovorio trampu: "Nije greška i mi to znamo"

Večernje novosti pre 22 dana
POLjSKI premijer Donald Tusk izjavio je da je upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. Foto: Tanjug/AP - I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo - naveo je Tusk u objavi na Iks… »
"Možda je greška": Trampova izjava o upadu ruskih dronova u Poljsku će razbesneti Evropu: Nisam srećan!

"Možda je greška": Trampova izjava o upadu ruskih dronova u Poljsku će razbesneti Evropu: Nisam srećan!

Blic pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "ruski upad dronova u Poljsku mogao biti greška", ali je takođe izrazio frustraciju zbog incidenta koji je uznemirio Varšavu i druge saveznike NATO. - Mogla je biti greška, ali bez obzira na to… »
Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo

NIN pre 22 dana
Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. "I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo", naveo je Donald Tusk u objavi na društvenoj… »
Pobesneo je i poslao poruku Trampu: Nije greška i mi to znamo!

Pobesneo je i poslao poruku Trampu: Nije greška i mi to znamo!

B92 pre 22 dana
Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. "I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo", naveo je Tusk u objavi na društvenoj mreži… »

Politika pre 22 dana
Poljska je zatražila od saveznika dodatne sisteme protivvazdušne odbrane i tehnologiju za borbu protiv dronova. VARŠAVA - Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. „I mi bismo… »
Bes u Evropi posle Trampove izjave o ruskim dronovima u Poljskoj

Bes u Evropi posle Trampove izjave o ruskim dronovima u Poljskoj

Vesti online pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp sugerisao je sinoć da su ruski dronovi koji su narušili poljski vazdušni prostor to možda učinili slučajno, nazvavši incident “greškom”. Takav komentar izazvao je oštru osudu Poljske i evropskih saveznika, koji su ga… »
Tramp razbesneo Evropu komentarima o ruskim dronovima u Poljskoj

Tramp razbesneo Evropu komentarima o ruskim dronovima u Poljskoj

Danas pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp je sinoć nagovestio da su ruski dronovi koji su narušili poljski vazdušni prostor možda to učinili slučajno, nazivajući incident „greškom“. Komentar je izazvao oštru osudu Poljske i njenih evropskih saveznika, koji su… »
Tramp: A možda je greška VIDEO

Tramp: A možda je greška VIDEO

B92 pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da je "ruski upad dronova u Poljsku mogao biti greška", ali je takođe izrazio frustraciju zbog incidenta koji je uznemirio Varšavu i druge saveznike NATO-a. "Mogla je biti greška, ali bez obzira na to… »
Tramp o ruskim dronovima u Poljskoj: "Upad bi mogao biti greška, ali nisam srećan"

Tramp o ruskim dronovima u Poljskoj: "Upad bi mogao biti greška, ali nisam srećan"

Telegraf pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da je "ruski upad dronova u Poljsku mogao biti greška", ali je takođe izrazio frustraciju zbog incidenta koji je uznemirio Varšavu i druge saveznike NATO-a. "Mogla je biti greška, ali bez obzira na to… »
Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška

Politika pre 22 dana
Poljska je zatražila od saveznika dodatne sisteme protivvazdušne odbrane. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je „ruski upad dronova u Poljsku mogao biti greška”, ali je takođe izrazio frustraciju zbog incidenta koji je… »

Vesti dana »