Povezane vesti
Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška; Broj prijavljenih ruskih dronova porastao na 21
RTV pre 3 sata
VARŠAVA - Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. "I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo", naveo je Tusk u objavi na… »
Tusk odgovorio Trampu o ruskim dronovima
Danas pre 3 sata
Poljski premijer Donald Tusk a i drugi poljski zvaničnici odgovorili su danas američkom predsedniku Donaldu Trampu da bi oni voleli da je 19 ruskih dronova koji su u noći u sredu upali u Poljsku, skoro do Varšave, slučajno tu zalutalo. „I mi bismo želeli… »
Tusk žestoko odbrusio trampu "Mi znamo..."
Alo pre 3 sata
Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. "I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo", naveo je Tusk u objavi na društvenoj mreži Iks… »
Tusk odgovorio trampu: "Nije greška i mi to znamo"
Večernje novosti pre 4 sati
POLjSKI premijer Donald Tusk izjavio je da je upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. Foto: Tanjug/AP - I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo - naveo je Tusk u objavi na Iks… »
"Možda je greška": Trampova izjava o upadu ruskih dronova u Poljsku će razbesneti Evropu: Nisam srećan!
Blic pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "ruski upad dronova u Poljsku mogao biti greška", ali je takođe izrazio frustraciju zbog incidenta koji je uznemirio Varšavu i druge saveznike NATO. - Mogla je biti greška, ali bez obzira na to… »
Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
NIN pre 5 sati
Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. "I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo", naveo je Donald Tusk u objavi na društvenoj… »
Pobesneo je i poslao poruku Trampu: Nije greška i mi to znamo!
B92 pre 5 sati
Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. "I mi bismo želeli da je napad dronova na Poljsku bila greška. Ali nije. I mi to znamo", naveo je Tusk u objavi na društvenoj mreži… »
Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
Politika pre 5 sati
Poljska je zatražila od saveznika dodatne sisteme protivvazdušne odbrane i tehnologiju za borbu protiv dronova. VARŠAVA - Premijer Poljske Donald Tusk izjavio je danas da upad ruskih dronova u vazdušni prostor njegove zemlje nije bila greška. „I mi bismo… »
Bes u Evropi posle Trampove izjave o ruskim dronovima u Poljskoj
Vesti online pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp sugerisao je sinoć da su ruski dronovi koji su narušili poljski vazdušni prostor to možda učinili slučajno, nazvavši incident “greškom”. Takav komentar izazvao je oštru osudu Poljske i evropskih saveznika, koji su ga… »
Tramp razbesneo Evropu komentarima o ruskim dronovima u Poljskoj
Danas pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp je sinoć nagovestio da su ruski dronovi koji su narušili poljski vazdušni prostor možda to učinili slučajno, nazivajući incident „greškom“. Komentar je izazvao oštru osudu Poljske i njenih evropskih saveznika, koji su… »
Tramp: A možda je greška VIDEO
B92 pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da je "ruski upad dronova u Poljsku mogao biti greška", ali je takođe izrazio frustraciju zbog incidenta koji je uznemirio Varšavu i druge saveznike NATO-a. "Mogla je biti greška, ali bez obzira na to… »
Tramp o ruskim dronovima u Poljskoj: "Upad bi mogao biti greška, ali nisam srećan"
Telegraf pre 9 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da je "ruski upad dronova u Poljsku mogao biti greška", ali je takođe izrazio frustraciju zbog incidenta koji je uznemirio Varšavu i druge saveznike NATO-a. "Mogla je biti greška, ali bez obzira na to… »
Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška
Politika pre 15 sati
Poljska je zatražila od saveznika dodatne sisteme protivvazdušne odbrane. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je „ruski upad dronova u Poljsku mogao biti greška”, ali je takođe izrazio frustraciju zbog incidenta koji je… »
Vesti dana »

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 2 satajoš 20 povezanih

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičeni ima 22 godine i priznao je ocu šta je uradio, tvrde američki mediji
BBC News pre 19 minutajoš 24 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 8 minutajoš 16 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 34 povezane