Повезане вести

Бившу жену избо насмрт, па се овим речима обратио судији у Новом Саду: Сви су заћутали

Бившу жену избо насмрт, па се овим речима обратио судији у Новом Саду: Сви су заћутали

Телеграф 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), оптуженом за тешко убиство своје бивше ванбрачне партнерке. Према наводима оптужнице, Јожеф Фаркаш је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина у… »
"Не знам да ли ми верујете, али мени је стварно жао и због себе самог" Брутално убио бившу жену у Новом Саду, па изјавом…

"Не знам да ли ми верујете, али мени је стварно жао и због себе самог" Брутално убио бившу жену у Новом Саду, па изјавом…

Курир 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), окривљеном за тешко убиство. Према наводима оптужнице, он је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина, у новосадском насељу Велики рит, са… »
Убио жену јер га је оставила На суђењу рекао да му је жао што је то урадио и њој и себи

Убио жену јер га је оставила На суђењу рекао да му је жао што је то урадио и њој и себи

Ало 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), окривљеном за тешко убиство. Према наводима оптужнице, он је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина 16, у новосадском насељу Велики рит, с… »
Физички и психички злостављао партнерку, па је избо ножем: Настављено суђење Новосађанину за тешко убиство

Физички и психички злостављао партнерку, па је избо ножем: Настављено суђење Новосађанину за тешко убиство

Мондо 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), окривљеном за тешко убиство. Према наводима оптужнице, он је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина 16, у новосадском насељу Велики рит, са… »
Настављено суђење новосађанину окривљеном да је убио невенчану супругу Фаркаш: Жао ми је што сам то урадио и њој и себи…

Настављено суђење новосађанину окривљеном да је убио невенчану супругу Фаркаш: Жао ми је што сам то урадио и њој и себи…

Дневник 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), окривљеном за тешко убиство. Према наводима оптужнице, он је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина 16, у новосадском насељу Велики рит, са… »

Вести дана »