Повезане вести
Бившу жену избо насмрт, па се овим речима обратио судији у Новом Саду: Сви су заћутали
Телеграф 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), оптуженом за тешко убиство своје бивше ванбрачне партнерке. Према наводима оптужнице, Јожеф Фаркаш је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина у… »
"Не знам да ли ми верујете, али мени је стварно жао и због себе самог" Брутално убио бившу жену у Новом Саду, па изјавом…
Курир 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), окривљеном за тешко убиство. Према наводима оптужнице, он је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина, у новосадском насељу Велики рит, са… »
Убио жену јер га је оставила На суђењу рекао да му је жао што је то урадио и њој и себи
Ало 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), окривљеном за тешко убиство. Према наводима оптужнице, он је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина 16, у новосадском насељу Велики рит, с… »
Физички и психички злостављао партнерку, па је избо ножем: Настављено суђење Новосађанину за тешко убиство
Мондо 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), окривљеном за тешко убиство. Према наводима оптужнице, он је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина 16, у новосадском насељу Велики рит, са… »
Настављено суђење новосађанину окривљеном да је убио невенчану супругу Фаркаш: Жао ми је што сам то урадио и њој и себи…
Дневник 12.09.2025
У Вишем суду у Новом Саду јуче је настављено суђење Јожефу Фаркашу (37), окривљеном за тешко убиство. Према наводима оптужнице, он је 20. априла прошле године, у Улици Баја Пивљанина 16, у новосадском насељу Велики рит, са… »
Вести дана »

Осумњичени за напад на девојчицу у Малом Звечану пуштени да се бране са слободе
Данас пре 55 минутајош 1 повезана

"Развела се, мужу препустила старатељство, уредно плаћа алиментацију, али као да је троје деце оставила у шуми!": Објава која је посвађала Србе
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Мапе) шок преокрет у октобру! Нестваран повратак лета, афрички ваздух доноси +25 степени! Захлађење ће нам после пасти теже него икад!
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Италија зауставила изручење: Украјински држављанин осумњичен за напад на "Северни ток" остаје у притвору
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Врела фотка раде Манојловић из хотелске собе: Хаљина у боји коже никад краћа, дуге ноге у првом плану
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана