Povezane vesti
"Plakala sam i otrčala kod raše": Goca Tržan progovorila o ćerki i njenom odrastanju: Evo šta je brine
Blic pre 23 minuta
Pevačica Goca Tržan otkrila je kako je podnela to što je njena naslednica zakoračila u svet odrasih. Uvek otvorena u razgovoru, pevačica s nama deli zebnje koje oseća kao majka naslednice koja posle četvrte godine srednje škole zakoračuje u nov… »
''Sve je starija, manje ću joj biti potrebna'' Goca Tržan zaplakala dok je Raši pričala o odrastanju ćerke Lene
Alo pre 2 sata
Savladale je emocije. Goca Tržan proslavila je punoletstvo svoje ćerke Lene nedavno, a sada je govorila o tome kako se osećala kada joj je naslednica postala punoletna ili što bi se reklo, svoj čovek. Foto: Ataimages - Jedne večeri sam se, pod dejstvom… »
"Jedne večeri sam se zaplakla I rekla Raši..." Goca Tržan o odnosu s ćerkom, a ovo je brine u odrastanju naslednice
Kurir pre 4 sati
Goca Tržan proslavila je punoletstvo svoje ćerke Lene nedavno, a sada je govorila o tome kako se osećala kada joj je ćerka postala punoletna ili što bi se reklo - svoj čovek. - Jedne večeri sam se, pod dejstvom hormonsko-emotivnog sloma, zaplakala i Raši… »
Goca Tržan za Story o roditeljstvu: Greška je menjati sve navike zbog deteta
Story pre 7 sati
Popularna pevačica Goca Tržan (51) za Story govori kako je podnela što je njena naslednica zakoračila u svet odraslih. Uvek otvorena u razgovoru, pevačica s nama deli zebnje koje oseća kao majka naslednice koja posle četvrte godine srednje škole… »
Vesti dana »

Šta znamo o uhapšenom za Kirkovo ubistvo? Otac prepoznao osumnjičenog i rekao mu da se preda, policiju pozvao pastor
Nova pre 23 minutajoš 55 povezanih

Osim grejanja i vode, Borani će više plaćati i odvoženje smeća i pogrebne usluge
Ist media pre 5 satijoš 20 povezanih

Građani, upravo je saopštena zvanična odluka! Evo šta nas očekuje 15. Septembra: Stupiće na snagu u ponedeljak u 8 časova ujutru, stigla je informacija iz NBS
Alo pre 58 minutajoš 34 povezane

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 16 povezanih