Povezane vesti
"Večno sećanje Heroju" Poginuo ukrajinski pilot, upravljao Su-27 pa stradao kod Zaporožja! (foto)
Alo pre 5 sati
Ukrajinski pilot Oleksandr Borovik (30) poginuo je tokom borbene misije kod Zaporožja na prvoj liniji fronta. Oleksandr Borovik, 30-godišnji pilot iz 39. ukrajinske taktičke avio-brigade, poginuo je juče tokom izvršavanja borbene misije u sektoru… »
Rusi oborili Ukrajinski borbeni avion! Pilot Aleksandar poginuo u Zaporožju
Blic pre 6 sati
Ruske vazduhoplovne snage oborile su avion Su-27 ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane, prenosi RIA Novosti. Ukrajinske oružane snage su u četvrtak potvrdile gubitak lovca Su-27 i pogibiju pilota u pravcu Zaporoške… »
Ministarstvo odbrane Rusije: Ruske oružane snage oborile ukrajinski avion Su-27
RTV pre 7 sati
MOSKVA - Ruske vazduhoplovne snage oborile su avion Su-27 ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. "Ruske vazduhoplovne snage oborile su avion Su-27 ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva", navodi se u nedeljnom izveštaju… »
"Večno sećanje Heroju" Poginuo ukrajinski pilot, upravljao Su-27 pa stradao kod Zaporožja! (foto)
Kurir pre 9 sati
Oleksandr Borovik, 30-godišnji pilot iz 39. ukrajinske taktičke avio-brigade, poginuo je juče tokom izvršavanja borbene misije u sektoru Zaporožjana prvoj liniji fronta, potvrdila je njegova brigada. Borovik je leteo oko 13:30 sati po lokalnom vremenu… »
Srušio se Su-21, poginuo ukrajinski pilot Jeziva tragedija kod Zaporožja (foto)
Alo pre 8 sati
Ruske vazduhoplovne snage oborile su avion Su-27 ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Ukrajinske oružane snage su u četvrtak potvrdile gubitak lovca Su-27 i pogibiju pilota u pravcu Zaporoške oblasti, navodi se u… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 14 minutajoš 65 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 24 minutajoš 37 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 1 satjoš 29 povezanih

Un usvojila deklaraciju: Biće osnovana palestinska država bez Hamasa
Kurir pre 4 minutajoš 22 povezane