Povezane vesti

"Gledaćete anonimuse i one što idu iz sezone u sezonu": Ava Karabatić oplela po učesnicima Elite 9

"Gledaćete anonimuse i one što idu iz sezone u sezonu": Ava Karabatić oplela po učesnicima Elite 9

Mondo pre 6 sati
Ava Karabatić oglasila se na društvenoj mreži Instagram gde je otkrila da neće biti učesnica Elite 9 iako je vodila pregovore u zgradi Pinka. Osim što je otkrila da neće biti učesnica, žestoko je oplela po učesnicima rijalitija. "Da, išla sam na razgovor… »
Ava sigurno neće u elitu ali je oplela po učesnicima: Uživaćete u novoj dozi anonimusa i onih što idu iz sezone u sezonu, koji…

Ava sigurno neće u elitu ali je oplela po učesnicima: Uživaćete u novoj dozi anonimusa i onih što idu iz sezone u sezonu, koji…

Kurir pre 7 sati
Ava Karabatić oglasila se na društvenoj mreži Instagram gde je otkrila da neće biti učesnica Elite 9 i ako su pregovori bili i starleta je bila u zgradi Pinka. Osim što je otkrila da neće biti učesnica, žestoko je oplela po učesnicima rijalitija. - Da… »
''Ako žele kraljicu u rijalitiju, neka...'' Ava Karabatić prekinula ćutnju nakon razgovora sa čelnicima Pinka oko Elite 9

''Ako žele kraljicu u rijalitiju, neka...'' Ava Karabatić prekinula ćutnju nakon razgovora sa čelnicima Pinka oko Elite 9

Alo pre 8 sati
Bez dlake na jeziku! Nekadašnja starleta Ava Karabatić išla je na razgovor kod čelnika Pinka, ali ipak dogovor nisu postigli jer su njeni uslovi bili previše za produkciju rijalitija. - Za sve koji pitaju, ne ulazim u Zadrugu/Elitu - napisala je ona i… »
Sad je sve jasno: Ava Karabatić se oglasila pred početak Elite 9: "Ponudila sam svoje uslove"

Sad je sve jasno: Ava Karabatić se oglasila pred početak Elite 9: "Ponudila sam svoje uslove"

Blic pre 8 sati
Nekadašnja starleta Ava Karabatić potvrdila je da neće učestvovati u novoj sezoni rijalitija „Zadruga“ ili „Elita“. Iako je bila na razgovoru sa čelnicima Pinka, dogovor nije postignut zbog, kako kaže, njenih specifičnih zahteva. - Da, išla sam na… »

Vesti dana »