Povezane vesti

"Gledaćete anonimuse i one što idu iz sezone u sezonu": Ava Karabatić oplela po učesnicima Elite 9

"Gledaćete anonimuse i one što idu iz sezone u sezonu": Ava Karabatić oplela po učesnicima Elite 9

Mondo pre 20 dana
Ava Karabatić oglasila se na društvenoj mreži Instagram gde je otkrila da neće biti učesnica Elite 9 iako je vodila pregovore u zgradi Pinka. Osim što je otkrila da neće biti učesnica, žestoko je oplela po učesnicima rijalitija. "Da, išla sam na razgovor… »
Ava sigurno neće u elitu ali je oplela po učesnicima: Uživaćete u novoj dozi anonimusa i onih što idu iz sezone u sezonu, koji…

Ava sigurno neće u elitu ali je oplela po učesnicima: Uživaćete u novoj dozi anonimusa i onih što idu iz sezone u sezonu, koji…

Kurir pre 20 dana
Ava Karabatić oglasila se na društvenoj mreži Instagram gde je otkrila da neće biti učesnica Elite 9 i ako su pregovori bili i starleta je bila u zgradi Pinka. Osim što je otkrila da neće biti učesnica, žestoko je oplela po učesnicima rijalitija. - Da… »
''Ako žele kraljicu u rijalitiju, neka...'' Ava Karabatić prekinula ćutnju nakon razgovora sa čelnicima Pinka oko Elite 9

''Ako žele kraljicu u rijalitiju, neka...'' Ava Karabatić prekinula ćutnju nakon razgovora sa čelnicima Pinka oko Elite 9

Alo pre 20 dana
Bez dlake na jeziku! Nekadašnja starleta Ava Karabatić išla je na razgovor kod čelnika Pinka, ali ipak dogovor nisu postigli jer su njeni uslovi bili previše za produkciju rijalitija. - Za sve koji pitaju, ne ulazim u Zadrugu/Elitu - napisala je ona i… »
Sad je sve jasno: Ava Karabatić se oglasila pred početak Elite 9: "Ponudila sam svoje uslove"

Sad je sve jasno: Ava Karabatić se oglasila pred početak Elite 9: "Ponudila sam svoje uslove"

Blic pre 20 dana
Nekadašnja starleta Ava Karabatić potvrdila je da neće učestvovati u novoj sezoni rijalitija „Zadruga“ ili „Elita“. Iako je bila na razgovoru sa čelnicima Pinka, dogovor nije postignut zbog, kako kaže, njenih specifičnih zahteva. - Da, išla sam na… »

Vesti dana »