Повезане вести
"Узимала сам дрогу, нисам хтела да престанем" Скандалозно признање наше младе певачице, а тек да чујете који се разлог крије…
Курир 12.09.2025
Мими Мерцедез, позната српска реперка, у једном поткасту испричала је како је свој хит "Клеопатра" написала под дејством недозвољених супстанци. Мими Мерцедес открила је како је пробала дрогу. - Ово је све кренуло тако безазлено… »
"Пробала сам дрогу, нисам хтела да престанем": Шок исповест срспске реперке: "Радио нас је сиротињски понос"
Блиц 12.09.2025
Мими Мерцедез, позната српска реперка, у једном поткасту испричала је како је свој хит "Клеопатра" написала под дејством недозвољених супстанци. Мими Мерцедес открила је како је пробала дрогу. - Ово је све кренуло тако безазлено… »
Наша певачица признала да конзумира дрогу! Шокантна исповет: "Први пут у животу сам пробала када..."
Ало 12.09.2025
Свој познати хит написала је под дејством опијата. Реперка Милена Јанковић, познатија под псеудонимом Мими Мерцедез, изненадила је јавност искреном исповешћу о конзумирању недозвољених супстанци. Како је недавно открила, свој… »
Вести дана »
Скупштински одбор утврдио листу кандидата за Савет РЕМ које су предложиле националне мањине
Бета пре 1 сатјош 16 повезаних
Хладна и магловита недеља пред Новосађанима: Минимална температура у минусу
Радио 021 пре 4 сатијош 19 повезаних
(ВИДЕО) Судијски експерт: Ово је највећа грешка на штету Звезде
Спорт клуб пре 20 минутајош 106 повезаних
ПУ Зајечар: Пронађено тело мушкарца, у току увиђај и утврђивање чињеница
РТВ пре 2 сатајош 15 повезаних