Povezane vesti
"Uzimala sam drogu, nisam htela da prestanem" Skandalozno priznanje naše mlade pevačice, a tek da čujete koji se razlog krije…
Kurir 12.09.2025
Mimi Mercedez, poznata srpska reperka, u jednom potkastu ispričala je kako je svoj hit "Kleopatra" napisala pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Mimi Mercedes otkrila je kako je probala drogu. - Ovo je sve krenulo tako bezazleno jer smo mi stalno igrale… »
"Probala sam drogu, nisam htela da prestanem": Šok ispovest srspske reperke: "Radio nas je sirotinjski ponos"
Blic 12.09.2025
Mimi Mercedez, poznata srpska reperka, u jednom potkastu ispričala je kako je svoj hit "Kleopatra" napisala pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Mimi Mercedes otkrila je kako je probala drogu. - Ovo je sve krenulo tako bezazleno jer smo mi stalno igrale… »
Naša pevačica priznala da konzumira drogu! Šokantna ispovet: "Prvi put u životu sam probala kada..."
Alo 12.09.2025
Svoj poznati hit napisala je pod dejstvom opijata. Reperka Milena Janković, poznatija pod pseudonimom Mimi Mercedez, iznenadila je javnost iskrenom ispovešću o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. Kako je nedavno otkrila, svoj poznati hit "Kleopatra"… »
Vesti dana »
Vučić danas na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost predstavlja energetske mere
RTK pre 21 minutajoš 50 povezanih
Evropski indeksi rastu, nafta Brent 107 dolara po barelu, tržište energenata pod pritiskom
RTV pre 41 minutajoš 34 povezane
Šok u Majamiju: Eliminisana treća igračica sveta, ovo pet godina nije doživela
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih