Povezane vesti
U saobraćajnoj nesreći u Lučanima povređene četiri osobe
Glas Zapadne Srbije 13.09.2025
- Četiri osobe primjene su na urgentno prijemno odeljenje. Motorcilkista posle odrađene dijagnistike i konstatovanih teških telesnih povreda u vidu preloma ramena primljen na odeljenje ortopedije, potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku. Iako je… »
Motociklista oborio roditelje s bebom: Užas u Lučanima: Pokosio ih na pešačkom prelazu, sa povredama prevezeni u bolnicu
Blic 13.09.2025
Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 19 časova u Lučanima, kada je motociklista udario roditelje koji su sa bebom prelazili pešački prelaz, nezvanično saznaje "Blic". Prema prvim nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je… »
U saobraćajnoj nesreći u Lučanima povređene četiri osobe
Glas Zapadne Srbije 13.09.2025
- Četiri osobe primjene su na urgentno prijemno odeljenje. Motorcilkista posle odrađene dijagnistike i konstatovanih teških telesnih povreda u vidu preloma ramena primljen na odeljenje ortopedije, potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku. Iako je… »
Posle sudara završili u bolnici Četiri osobe među kojima je i beba zadobili su povrede
Alo 13.09.2025
U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se juče tokom večernjih sati dogodila u Lučanima povređene su četiri osobe, koje su vozilom Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Čačku. - Četiri osobe primjene su na urgentno prijemno odeljenje. Motorcilkista posle… »
Vozač na pešačkom prelazu udario u tročlanu porodicu: Poznato stanje devetomesečene bebe
Alo 13.09.2025
U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se tokom večernjih sati dogodila u Lučanima povređene su četiri osobe, koje su vozilom Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Čačku. - Četiri osobe primjene su na urgentno prijemno odeljenje. Motorcilkista posle… »
Vesti dana »
I dalje traje potpisivanje podrške studentima: Lapovo, Kragujevac, Kraljevo… BLOG (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 55 povezanih
Do 18 časova na izborima na Kosovu glasalo 38.55 odsto glasača, najveća izlaznost na severu Kosova
Serbian News Media pre 10 minutajoš 58 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 5 minutajoš 67 povezanih
Poslanik Ekološkog ustanka: Napala me maskirana osoba kod Skupštine Srbije
NIN pre 26 minutajoš 21 povezana