Повезане вести

Ко би могао да наследи Светислава Пешиц́а?

Ко би могао да наследи Светислава Пешиц́а?

Спутник пре 41 минута
Светислав Пешиц́ ускоро и званично више нец́е бити селектор Србије, а то значи да увелико следи потрага за његовим наследником. То је питање које највише голица машту кошаркашким заљубљеницима, а на прву лопту на памет пада… »
Ко после Пешића? Ово су кандидати за селектора Србије

Спорт клуб пре 2 сата
Званично је завршено једно турбулентно поглавље у српској репрезентативној кошарци. Србија је Евробаскет завршила неуспехом, а сада дефинитивно мења и селектора. /од репортера Спорт клуба на Евробаскету Светислав Пешић је свој… »
Албанац опет провоцира: Разбеснео Србе након елиминације, а сада наставио...

Албанац опет провоцира: Разбеснео Србе након елиминације, а сада наставио...

Вечерње новости пре 1 сат
Кошаркашка репрезентација Финске направила је највећи бум на овогодишњем Европском првенству у кошарци пласманом у полуфинале. Фото: ФИБА Финци су приредили сензацију у осмини финала победом над Србијом, а о тој утакмици се и… »
Пешић: Дошло је време да се пронађе нови селектор, помоћи ћу у том избору

Пешић: Дошло је време да се пронађе нови селектор, помоћи ћу у том избору

РТС пре 2 сата
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је у интервјуу за дневни лист "Политика" да је дошло време да се пронађе нови селектор који ће бити у стању да настави оно што је започето у претходном периоду… »
Пешић: Време је да се пронађе нови тренер кошаркашке репрезентације, помоћи ћу Човићу у томе

Пешић: Време је да се пронађе нови тренер кошаркашке репрезентације, помоћи ћу Човићу у томе

Радио сто плус пре 2 сата
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да је “дошло време да се пронађе нови тренер” који ће бити у стању да настави оно што је започето у претходном периоду и “да ће му пружити апсолутну подршку”… »
Не погађају ме критике људи до којих ми није стало

Не погађају ме критике људи до којих ми није стало

Политика пре 2 сата
Селектор кошаркашке репрезентације Србије анализира неуспех на „Евробаскету 2025” и за „Политику” открива шта је после шампионата рекао играчима и какви су му даљи планови. Александар Милетић У документарном серијалу „Терен од… »
Пешић: 'Време је за неког новог селектора'

BBC News пре 4 сати
Све је извесније да ће српска мушка кошаркашка репрезентација добити новог селектора. Али времена за избор је мало. Скоро је сасвим извесно да ће кошаркашку репрезентацију Србије у квалификације за Светско првенство, које почињу… »

Вести онлине пре 4 сати
Званично је завршено једно турбулентно поглавље у српској репрезентативној кошарци. Србија је Евробаскет завршила неуспехом, а сада дефинитивно мења и селектора. Душан Алимпијевић Саша Обрадовић Повратник – Александар Ђорђевић… »
Пешић развезао језик: Селектор оплео по квази стручњацима!

Пешић развезао језик: Селектор оплео по квази стручњацима!

Хот спорт пре 4 сати
Имао је оштре коментаре поводом реакција са Евробаскета Селектор Србије Светислав Пешић жестоко је критиковао аналитичаре, стручне консултанте и „Твитер новинаре“ због оцена учинка „орлова“ на Евробаскету, називајући их… »
Пешић најавио крај ере: Тражи се нови стратег за кошаркашку репрезентацију

Пешић најавио крај ере: Тражи се нови стратег за кошаркашку репрезентацију

Сербиан Невс Медиа пре 4 сати
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да је “дошло време да се пронађе нови тренер” који ће бити у стању да настави оно што је започето у претходном периоду и “да ће му пружити апсолутну подршку”… »
Пешиц́: Дошло је време за новог селектора

Пешиц́: Дошло је време за новог селектора

Спутник пре 4 сати
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешиц́ рекао је да је дошло време да се нађе нови селектор и да је обец́ао председнику Кошаркашког Савеза Србије Небојши Човиц́у да ц́е му помоц́и у избору његовог наследника на клупи. „Дошло… »
Албанац показао своје право лице: Једно прича српским новинарима на ЕП, а сасвим друго албанским репортерима!

Албанац показао своје право лице: Једно прича српским новинарима на ЕП, а сасвим друго албанским репортерима!

Курир пре 4 сати
Кошаркашка репрезентација Финске направила је највећи бум на овогодишњем Европском првенству у кошарци пласманом у полуфинале. Финци су приредили сензацију у осмини финала победом над Србијом, а о тој утакмици се и даље прича… »
Светислав Пешић најавио одлазак са клупе репрезентације Србије

Светислав Пешић најавио одлазак са клупе репрезентације Србије

Данас пре 6 сати
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, најавио је одлазак са клупе „орлова“. Иако је по повратку у Београд након елиминације са Европског првенства после пораза од Финске у Риги рекао да „не намерава да… »
"Видео сам то на њиховим лицима" Пешић отворио душу после дебакла на Еуробаскету: Оно што сам рекао после Париза мислим и…

"Видео сам то на њиховим лицима" Пешић отворио душу после дебакла на Еуробаскету: Оно што сам рекао после Париза мислим и…

Курир пре 5 сати
Селектор наше кошаркашке репрезентације, Светислав Пешић, анализирао је неуспех на Еуробаскету у Риги. У опширном интервјуу који је дао за "Политику" Пешић је о свом одласку са места селектора, разлозима неуспеха, атмосфери у… »

Нови магазин пре 5 сати
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да је "дошло време да се пронађе нови тренер" који ће бити у стању да настави оно што је започето у претходном периоду и "да ће му пружити апсолутну подршку"… »
Пешић: ‘Време је за неког новог селектора’

Јужне вести пре 5 сати
РЕУТЕРС/Интс Калнинс Скоро је сасвим извесно да ће кошаркашку репрезентацију Србије у квалификације за Светско првенство, које почињу већ у новембру, водити неки нови селектор. По повратку са неуспешног Европског првенства у… »
Пешић жестоко одговорио на критике: Неуспешни аналитичари и "твитер новинари" омаловажавају и измишљају изјаве!

Пешић жестоко одговорио на критике: Неуспешни аналитичари и "твитер новинари" омаловажавају и измишљају изјаве!

Курир пре 6 сати
Кошаркашка репрезентација Србије дожевела је бродолом на Еуробаскету. Испраћени су Орлови са великим очеивањима у Ригу, а вратили су се погнутих глава. Такмичење су завршили у осмини финала, пошто су доживели шокантан пораз од… »
Ексклузивно за Политику - Пешић: Не погађају ме критике оних до којих ми није стало

Ексклузивно за Политику - Пешић: Не погађају ме критике оних до којих ми није стало

Спортски журнал пре 6 сати
Дошло је време да се пронађе нови тренер који ће бити у стању да настави оно што смо започели. Обећао сам председнику Човићу да ћу све урадити да испуним до краја улогу коју ми је доделио у избору новог селектора. У… »

НИН пре 5 сати
Скоро је сасвим извесно да ће кошаркашку репрезентацију Србије у квалификације за Светско првенство, које почињу већ у новембру, водити неки нови селектор. По повратку са неуспешног Европског првенства у Летонији, селектор… »

Радио 021 пре 5 сати
Све је извесније да ће српска мушка кошаркашка репрезентација добити новог селектора. Али времена за избор је мало. РЕУТЕРС/Интс Калнинс Скоро је сасвим извесно да ће кошаркашку репрезентацију Србије у квалификације за Светско… »

Данас пре 5 сати
Скоро је сасвим извесно да ће кошаркашку репрезентацију Србије у квалификације за Светско првенство, које почињу већ у новембру, водити неки нови селектор. По повратку са неуспешног Европског првенства у Летонији, селектор… »
Пешић: Дошло је време да се пронађе нови селектор

Пешић: Дошло је време да се пронађе нови селектор

Радио 021 пре 5 сати
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић рекао је да је дошло време да се нађе нови селектор и да је обећао председнику Кошаркашког савеза Србије Небојши Човићу да ће му помоћи у избору његовог наследника на клупи. "Дошло је… »
„Рекао сам им да…“: Ево шта је Пешић поручио играчима након пораза, сада је све познато

„Рекао сам им да…“: Ево шта је Пешић поручио играчима након пораза, сада је све познато

Нова пре 6 сати
Није било лако кошаркашима Србије после пораза на Евробаскету од Финске (92:86) у осмини финала, а поготово је тешко било селектору Светиславу Пешићу. Пешић је у интервјуу за „Политику“ изјавио да је играчима пружио подршку… »
Пешић: "Играчи су устали и аплаудирали ми"

Пешић: "Играчи су устали и аплаудирали ми"

Б92 пре 5 сати
Селектор Србије Светислав Пешић говорио је о свом односу са кошаркашким репрезентативцима наше земље. После неочекивано ране елиминације са Светског првенства у Риги, у медијима је почело да се спекулише да је Пешић изгубио… »
Кари Пешић најавио да напушта клупу репрезентације

Кари Пешић најавио да напушта клупу репрезентације

Недељник пре 6 сати
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да је „дошло време да се пронађе нови тренер“ који ће бити у стању да настави оно што је започето у претходном периоду и „да ће му пружити апсолутну подршку“… »
Пешић најављује одлазак са селекторске позиције

Пешић најављује одлазак са селекторске позиције

Време пре 6 сати
После лошег резултата репрезентације на Европском првенству, Светислав Пешић најављује одлазак с места селектора. Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да је „дошло време да се пронађе нови тренер“… »
Пешиц́: Обец́ао сам Човиц́у…

Пешиц́: Обец́ао сам Човиц́у…

Вести онлине пре 6 сати
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешиц́ рекао је да је дошло време да се нађе нови селектор и да је обец́ао председнику Кошаркашког савеза Србије Небојши Човиц́у да ц́е му помоц́и у избору његовог наследника на клупи. – Дошло… »
Пешић се повлачи: Кари најавио одлазак са места селектора Србије!

Пешић се повлачи: Кари најавио одлазак са места селектора Србије!

Хот спорт пре 7 сати
Сада се чека ко ће да га наследи Светислав Пешић потврдио одлазак са клупе Србије после пораза од Финске, најавио да ће помоћи Небојши Човићу да изабере новог селектора. У разговору за „Политику“ потврдио је да се повлачи и да ће… »
Пешић: Играчи су устали и аплаудирали мојим речима

Пешић: Играчи су устали и аплаудирали мојим речима

Спорт клуб пре 6 сати
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић открио је у интервјуу за "Политику" како је изгледала комуникација у оквиру националног тима након елиминације са Европског првенства у Риги. Национални тим Србије завршио… »
"Устали су и аплаудирали" Пешић открио шта је рекао играчима у свлачионици после елиминације на Еуробаскету: Када следећи пут…

"Устали су и аплаудирали" Пешић открио шта је рекао играчима у свлачионици после елиминације на Еуробаскету: Када следећи пут…

Курир пре 6 сати
Селектор наше кошаркашке репрезентације, Светислав Пешић, открио је шта је рекао играчима након шокантне елиминације у осмини финала Еуробаскета. Репрезентација Србије доживела је велики неуспех на Еуробаскету. Орлови су у Ригу… »
Светислав Пешић проговорио о критичарима: Углавном коментаришу они неуспешни, који немају капацитета

Светислав Пешић проговорио о критичарима: Углавном коментаришу они неуспешни, који немају капацитета

Еуроневс пре 7 сати
Светислав Пешић, селектор репрезентације Србије отворио је душу у опширном разговору за Политику где је открио шта се све дешавало на Европском првенству. Осим што је најавио одлазак са клупе "орлова", он је причао и о односу са… »
Ко после Карија?

Ко после Карија?

Б92 пре 6 сати
Са најавом одласка Светислава Пешића са места селектора кошаркашке репрезентације Србије, намеће се питање његовог наследника. После дебакла на Евробаскету, Пешић је најавио повлачење уз напомену да ће помоћи у избору новог… »
"Они су устали и аплаудирали": Пешић открио шта је рекао играчима након испадања од Финске

"Они су устали и аплаудирали": Пешић открио шта је рекао играчима након испадања од Финске

Вечерње новости пре 7 сати
СРПСКА јавност и даље не престаје да бруји о елиминацији српских кошаркаша на Европском првенству и то од Финске у осмини финала. Селектор Пешић се недељу дана касније бавио елиминацијом. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Прекаљени… »
Опроштајни интервју Светислава Пешића! Најавио крај, па поручио: "Кад се доживи неуспех, онда се питаш..."

Опроштајни интервју Светислава Пешића! Најавио крај, па поручио: "Кад се доживи неуспех, онда се питаш..."

Телеграф пре 6 сати
Кошаркашка репрезентација Србије завршила је своје учешће на Европском првенству већ у осмини финала, пораз од Финске донео је болно испадање и шок навијачима. Након свега, селектор Светислав Пешић дао је велики интервју за "… »
"Обећао сам Човићу..." Пешић: Дошло је време да се пронађе нови селектор

"Обећао сам Човићу..." Пешић: Дошло је време да се пронађе нови селектор

Вечерње новости пре 7 сати
СЕЛЕКТОР кошаркаша Србије Светислав Пешић рекао је да је дошло време да се нађе нови селектор и да је обећао председнику Кошаркашког Савеза Србије Небојши Човићу да ће му помоћи у избору његовог наследника на клупи. ФОТО: М… »
Пешић открио шта је рекао играчима после испадања: "Они су устали и аплаудирали..."

Пешић открио шта је рекао играчима после испадања: "Они су устали и аплаудирали..."

Телеграф пре 7 сати
Српска кошаркашка јавност и даље бруји о разочаравајућем наступу наше репрезентације на Еуробаскету, а након испадања од Финске у осмини финала, постало је јасно да је у нашој селекцији потребно освежење, и то на клупи и у… »
Светислав Пешић одговорио на критике: "Без адекватне стручне анализе, разни, назови стручњаци..."

Светислав Пешић одговорио на критике: "Без адекватне стручне анализе, разни, назови стручњаци..."

Телеграф пре 7 сати
Кошаркашка репрезентација Србије доживела је праву бруку на овогодишњем Еуробаскету, где је у осмини финала такмичења од наше селекције била боља Финска са 92:86. Од тада, на удару кошаркашке и спортске јавности, нашао се… »

Вести дана »