Povezane vesti

Ko bi mogao da nasledi Svetislava Pešića?

Ko bi mogao da nasledi Svetislava Pešića?

Sputnik pre 21 dana
Svetislav Pešić uskoro i zvanično više neće biti selektor Srbije, a to znači da uveliko sledi potraga za njegovim naslednikom. To je pitanje koje najviše golica maštu košarkaškim zaljubljenicima, a na prvu loptu na pamet pada nekoliko imena. Uprkos… »
Ko posle Pešića? Ovo su kandidati za selektora Srbije

Sport klub pre 21 dana
Zvanično je završeno jedno turbulentno poglavlje u srpskoj reprezentativnoj košarci. Srbija je Evrobasket završila neuspehom, a sada definitivno menja i selektora. /od reportera Sport kluba na Evrobasketu Svetislav Pešić je svoj drugi mandat na poziciji… »
Albanac opet provocira: Razbesneo Srbe nakon eliminacije, a sada nastavio...

Albanac opet provocira: Razbesneo Srbe nakon eliminacije, a sada nastavio...

Večernje novosti pre 21 dana
Košarkaška reprezentacija Finske napravila je najveći bum na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u košarci plasmanom u polufinale. Foto: FIBA Finci su priredili senzaciju u osmini finala pobedom nad Srbijom, a o toj utakmici se i dalje priča. Veliko… »
Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor, pomoći ću u tom izboru

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor, pomoći ću u tom izboru

RTS pre 21 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je u intervjuu za dnevni list "Politika" da je došlo vreme da se pronađe novi selektor koji će biti u stanju da nastavi ono što je započeto u prethodnom periodu. Pešić je obećao da će pomoći… »
Pešić: Vreme je da se pronađe novi trener košarkaške reprezentacije, pomoći ću Čoviću u tome

Pešić: Vreme je da se pronađe novi trener košarkaške reprezentacije, pomoći ću Čoviću u tome

Radio sto plus pre 21 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da je “došlo vreme da se pronađe novi trener” koji će biti u stanju da nastavi ono što je započeto u prethodnom periodu i “da će mu pružiti apsolutnu podršku”. “Bila je privilegija biti… »
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 21 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije analizira neuspeh na „Evrobasketu 2025” i za „Politiku” otkriva šta je posle šampionata rekao igračima i kakvi su mu dalji planovi. Aleksandar Miletić U dokumentarnom serijalu „Teren od zlata” američki selektor… »

Vesti online pre 21 dana
Zvanično je završeno jedno turbulentno poglavlje u srpskoj reprezentativnoj košarci. Srbija je Evrobasket završila neuspehom, a sada definitivno menja i selektora. Dušan Alimpijević Saša Obradović Povratnik – Aleksandar Đorđević ili Igor Kokoškov Darko… »
Pešić razvezao jezik: Selektor opleo po kvazi stručnjacima!

Pešić razvezao jezik: Selektor opleo po kvazi stručnjacima!

Hot sport pre 21 dana
Imao je oštre komentare povodom reakcija sa Evrobasketa Selektor Srbije Svetislav Pešić žestoko je kritikovao analitičare, stručne konsultante i „Tviter novinare“ zbog ocena učinka „orlova“ na Evrobasketu, nazivajući ih nekompetentnima i neobjektivnima… »
Pešić najavio kraj ere: Traži se novi strateg za košarkašku reprezentaciju

Pešić najavio kraj ere: Traži se novi strateg za košarkašku reprezentaciju

Serbian News Media pre 21 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da je “došlo vreme da se pronađe novi trener” koji će biti u stanju da nastavi ono što je započeto u prethodnom periodu i “da će mu pružiti apsolutnu podršku” “Bila je privilegija biti… »
Albanac pokazao svoje pravo lice: Jedno priča srpskim novinarima na EP, a sasvim drugo albanskim reporterima!

Albanac pokazao svoje pravo lice: Jedno priča srpskim novinarima na EP, a sasvim drugo albanskim reporterima!

Kurir pre 21 dana
Košarkaška reprezentacija Finske napravila je najveći bum na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u košarci plasmanom u polufinale. Finci su priredili senzaciju u osmini finala pobedom nad Srbijom, a o toj utakmici se i dalje priča. Veliko zadovoljstvo zbog… »
Pešić: Došlo je vreme za novog selektora

Pešić: Došlo je vreme za novog selektora

Sputnik pre 21 dana
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da je došlo vreme da se nađe novi selektor i da je obećao predsedniku Košarkaškog Saveza Srbije Nebojši Čoviću da će mu pomoći u izboru njegovog naslednika na klupi. „Došlo je vreme da se pronađe… »
Svetislav Pešić najavio odlazak sa klupe reprezentacije Srbije

Svetislav Pešić najavio odlazak sa klupe reprezentacije Srbije

Danas pre 21 dana
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, najavio je odlazak sa klupe „orlova“. Iako je po povratku u Beograd nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva posle poraza od Finske u Rigi rekao da „ne namerava da podnese ostavku“, nešto se… »
"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i…

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i…

Kurir pre 21 dana
Selektor naše košarkaške reprezentacije, Svetislav Pešić, analizirao je neuspeh na Eurobasketu u Rigi. U opširnom intervjuu koji je dao za "Politiku" Pešić je o svom odlasku sa mesta selektora, razlozima neuspeha, atmosferi u timu, svom poslednjem govoru… »
Pešić žestoko odgovorio na kritike: Neuspešni analitičari i "tviter novinari" omalovažavaju i izmišljaju izjave!

Pešić žestoko odgovorio na kritike: Neuspešni analitičari i "tviter novinari" omalovažavaju i izmišljaju izjave!

Kurir pre 21 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doževela je brodolom na Eurobasketu. Ispraćeni su Orlovi sa velikim očeivanjima u Rigu, a vratili su se pognutih glava. Takmičenje su završili u osmini finala, pošto su doživeli šokantan poraz od selekcije Finske. Nakon… »
Pešić: ‘Vreme je za nekog novog selektora’

Danas pre 21 dana
Skoro je sasvim izvesno da će košarkašku reprezentaciju Srbije u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje počinju već u novembru, voditi neki novi selektor. Po povratku sa neuspešnog Evropskog prvenstva u Letoniji, selektor Svetislav Pešić rekao je da… »
Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor

Radio 021 pre 21 dana
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da je došlo vreme da se nađe novi selektor i da je obećao predsedniku Košarkaškog saveza Srbije Nebojši Čoviću da će mu pomoći u izboru njegovog naslednika na klupi. "Došlo je vreme da se pronađe novi… »
Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo

Sportski žurnal pre 21 dana
Došlo je vreme da se pronađe novi trener koji će biti u stanju da nastavi ono što smo započeli. Obećao sam predsedniku Čoviću da ću sve uraditi da ispunim do kraja ulogu koju mi je dodelio u izboru novog selektora. U dokumentarnom serijalu „Teren od… »
„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato

Nova pre 21 dana
Nije bilo lako košarkašima Srbije posle poraza na Evrobasketu od Finske (92:86) u osmini finala, a pogotovo je teško bilo selektoru Svetislavu Pešiću. Pešić je u intervjuu za „Politiku“ izjavio da je igračima pružio podršku, rekavši da je uz njih i kada… »
Pešić: 'Vreme je za nekog novog selektora'

NIN pre 21 dana
Skoro je sasvim izvesno da će košarkašku reprezentaciju Srbije u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje počinju već u novembru, voditi neki novi selektor. Po povratku sa neuspešnog Evropskog prvenstva u Letoniji, selektor Svetislav Pešić rekao je da… »

Radio 021 pre 21 dana
Sve je izvesnije da će srpska muška košarkaška reprezentacija dobiti novog selektora. Ali vremena za izbor je malo. REUTERS/Ints Kalnins Skoro je sasvim izvesno da će košarkašku reprezentaciju Srbije u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje počinju već… »

Novi magazin pre 21 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da je "došlo vreme da se pronađe novi trener" koji će biti u stanju da nastavi ono što je započeto u prethodnom periodu i "da će mu pružiti apsolutnu podršku" "Bila je privilegija biti… »

Južne vesti pre 21 dana
REUTERS/Ints Kalnins Skoro je sasvim izvesno da će košarkašku reprezentaciju Srbije u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje počinju već u novembru, voditi neki novi selektor. Po povratku sa neuspešnog Evropskog prvenstva u Letoniji, selektor Svetislav… »
Pešić: "Igrači su ustali i aplaudirali mi"

Pešić: "Igrači su ustali i aplaudirali mi"

B92 pre 21 dana
Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je o svom odnosu sa košarkaškim reprezentativcima naše zemlje. Posle neočekivano rane eliminacije sa Svetskog prvenstva u Rigi, u medijima je počelo da se spekuliše da je Pešić izgubio svlačionicu, te da se sa… »
Pešić najavljuje odlazak sa selektorske pozicije

Pešić najavljuje odlazak sa selektorske pozicije

Vreme pre 21 dana
Posle lošeg rezultata reprezentacije na Evropskom prvenstvu, Svetislav Pešić najavljuje odlazak s mesta selektora. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da je „došlo vreme da se pronađe novi trener“ koji će biti u stanju da… »
Kari Pešić najavio da napušta klupu reprezentacije

Kari Pešić najavio da napušta klupu reprezentacije

Nedeljnik pre 21 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da je „došlo vreme da se pronađe novi trener“ koji će biti u stanju da nastavi ono što je započeto u prethodnom periodu i „da će mu pružiti apsolutnu podršku“ „Bila je privilegija biti… »
Pešić se povlači: Kari najavio odlazak sa mesta selektora Srbije!

Pešić se povlači: Kari najavio odlazak sa mesta selektora Srbije!

Hot sport pre 21 dana
Sada se čeka ko će da ga nasledi Svetislav Pešić potvrdio odlazak sa klupe Srbije posle poraza od Finske, najavio da će pomoći Nebojši Čoviću da izabere novog selektora. U razgovoru za „Politiku“ potvrdio je da se povlači i da će učestvovati u procesu… »
Pešić: Obećao sam Čoviću…

Pešić: Obećao sam Čoviću…

Vesti online pre 21 dana
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da je došlo vreme da se nađe novi selektor i da je obećao predsedniku Košarkaškog saveza Srbije Nebojši Čoviću da će mu pomoći u izboru njegovog naslednika na klupi. – Došlo je vreme da se pronađe… »
Pešić: Igrači su ustali i aplaudirali mojim rečima

Pešić: Igrači su ustali i aplaudirali mojim rečima

Sport klub pre 21 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić otkrio je u intervjuu za "Politiku" kako je izgledala komunikacija u okviru nacionalnog tima nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva u Rigi. Nacionalni tim Srbije završio je Evrobasket porazom u… »
"Ustali su i aplaudirali" Pešić otkrio šta je rekao igračima u svlačionici posle eliminacije na Eurobasketu: Kada sledeći put…

"Ustali su i aplaudirali" Pešić otkrio šta je rekao igračima u svlačionici posle eliminacije na Eurobasketu: Kada sledeći put…

Kurir pre 21 dana
Selektor naše košarkaške reprezentacije, Svetislav Pešić, otkrio je šta je rekao igračima nakon šokantne eliminacije u osmini finala Eurobasketa. Reprezentacija Srbije doživela je veliki neuspeh na Eurobasketu. Orlovi su u Rigu otišli kao glavni favoriti… »
Svetislav Pešić progovorio o kritičarima: Uglavnom komentarišu oni neuspešni, koji nemaju kapaciteta

Svetislav Pešić progovorio o kritičarima: Uglavnom komentarišu oni neuspešni, koji nemaju kapaciteta

Euronews pre 21 dana
Svetislav Pešić, selektor reprezentacije Srbije otvorio je dušu u opširnom razgovoru za Politiku gde je otkrio šta se sve dešavalo na Evropskom prvenstvu. Osim što je najavio odlazak sa klupe "orlova", on je pričao i o odnosu sa čelnicima KSS, igračima… »
Ko posle Karija?

Ko posle Karija?

B92 pre 21 dana
Sa najavom odlaska Svetislava Pešića sa mesta selektora košarkaške reprezentacije Srbije, nameće se pitanje njegovog naslednika. Posle debakla na Evrobasketu, Pešić je najavio povlačenje uz napomenu da će pomoći u izboru novog selektora reprezentacije… »
"Oni su ustali i aplaudirali": Pešić otkrio šta je rekao igračima nakon ispadanja od Finske

"Oni su ustali i aplaudirali": Pešić otkrio šta je rekao igračima nakon ispadanja od Finske

SRPSKA javnost i dalje ne prestaje da bruji o eliminaciji srpskih košarkaša na Evropskom prvenstvu i to od Finske u osmini finala. Selektor Pešić se nedelju dana kasnije bavio eliminacijom. FOTO: FIBA.Basketball Prekaljeni stručnjak prednjači na udaru… »
Oproštajni intervju Svetislava Pešića! Najavio kraj, pa poručio: "Kad se doživi neuspeh, onda se pitaš..."

Oproštajni intervju Svetislava Pešića! Najavio kraj, pa poručio: "Kad se doživi neuspeh, onda se pitaš..."

Telegraf pre 21 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu već u osmini finala, poraz od Finske doneo je bolno ispadanje i šok navijačima. Nakon svega, selektor Svetislav Pešić dao je veliki intervju za " Politiku", u kojem je… »
"Obećao sam Čoviću..." Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor

"Obećao sam Čoviću..." Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor

SELEKTOR košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da je došlo vreme da se nađe novi selektor i da je obećao predsedniku Košarkaškog Saveza Srbije Nebojši Čoviću da će mu pomoći u izboru njegovog naslednika na klupi. FOTO: M. Vukadinović - Došlo je vreme… »
Svetislav Pešić odgovorio na kritike: "Bez adekvatne stručne analize, razni, nazovi stručnjaci..."

Svetislav Pešić odgovorio na kritike: "Bez adekvatne stručne analize, razni, nazovi stručnjaci..."

Telegraf pre 21 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je pravu bruku na ovogodišnjem Eurobasketu, gde je u osmini finala takmičenja od naše selekcije bila bolja Finska sa 92:86. Od tada, na udaru košarkaške i sportske javnosti, našao se predvodnik Orlova, selektor… »
Pešić otkrio šta je rekao igračima posle ispadanja: "Oni su ustali i aplaudirali..."

Pešić otkrio šta je rekao igračima posle ispadanja: "Oni su ustali i aplaudirali..."

Telegraf pre 21 dana
Srpska košarkaška javnost i dalje bruji o razočaravajućem nastupu naše reprezentacije na Eurobasketu, a nakon ispadanja od Finske u osmini finala, postalo je jasno da je u našoj selekciji potrebno osveženje, i to na klupi i u stručnom štabu. Upravo… »

Vesti dana »