Povezane vesti

Učesnik ostavio pobednicu Zvezda Granda pred početak elite! Šokirao sve odlukom, saopštio joj neposredno pred ulazak!

Učesnik ostavio pobednicu Zvezda Granda pred početak elite! Šokirao sve odlukom, saopštio joj neposredno pred ulazak!

Alo pre 1 sat
Takmičari su spremni za izazove koji ih očekuju. Deveta sezona rijalitija Elita 9 počeće večeras u 21 čas, kada će se takmičari useliti na imanje u Šimanovcima. Takmičari su spremni za izazove koji ih očekuju, a među njima je i Miki Dudić, sin Zlate… »
Oni večeras ulaze u elitu 9: Ovo je spisak učesnika koji su prošli sistematski pregled, a čekaju se i iznenađenja: Biće ovo…

Oni večeras ulaze u elitu 9: Ovo je spisak učesnika koji su prošli sistematski pregled, a čekaju se i iznenađenja: Biće ovo…

Blic pre 2 sata
Večeras počinje nova sezona rijalitija Zadruga, tako da će ovo biti Elita 9! Prethodnih dana otkrili smo brojna imena onih koji će ući u renoviranu kuću u Šimanovcima, a mnoge od njih uhvatili smo što pri snimanju profila, što pri odlasku na sistematski… »
Ostavio pevačicu pred elitu: Sin Zlate Petrović morao da prekine vezu: "Rešili smo da budemo prijatelji"

Ostavio pevačicu pred elitu: Sin Zlate Petrović morao da prekine vezu: "Rešili smo da budemo prijatelji"

Blic pre 1 sat
Večeras počinje deveta sezona rijalitija "Zadruga - Elita", a među takmičarima je i Miki Dudić, sin poznatih pevača Zlate Petrović i Hasana Dudića. Na iznenađenje mnogih, Miki ulazi u rijaliti kao solo igrač, nakon što je raskinuo vezu sa Teodorom… »
Željko Mitrović pred samu elitu 9 najavio spektakl: Otkrio ko će biti prvi takmičar rijalitija, a ono što je napisano u…

Željko Mitrović pred samu elitu 9 najavio spektakl: Otkrio ko će biti prvi takmičar rijalitija, a ono što je napisano u…

Kurir pre 3 sata
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović nekoliko sati pred početak " Elite 9" oglasio se i otkrio veliko iznenađenje. "Večeras u 21 sata na otvaranju Elite 9, u prvih 20 minuta lično uvodim prvog takmičara Gošu i sa njim igram ludi trbušni ples! U… »
Do sada nikada ovo nisam uradio: Željko Mitrović doneo neočekivanu odluku pred sam početak Elite 9

Do sada nikada ovo nisam uradio: Željko Mitrović doneo neočekivanu odluku pred sam početak Elite 9

Svet & Skandal pre 3 sata
Večeras počinje nova sezona rijaliti šoua Elita, deveta po redu, a vlasnik Pink televizije Željko Mitrović obećava da će ovo biti najuzbudljivija sezona do sada, a sudeći po njegovoj objavi gledaoce ovog šoua očekuju brojna iznenađenja. Tako će se kuću u… »
"Večeras ga ja lično uvodim": Tik pred početak Elite 9, Željko Mitrović otkrio prvog takmičara

"Večeras ga ja lično uvodim": Tik pred početak Elite 9, Željko Mitrović otkrio prvog takmičara

Mondo pre 5 sati
Večeras počinje "Elita 9", a na otvaranju, kao i svaki put, učestvuje lično čelnik Pinka Željko Mitrović. Najavio je spektakularan nastup, uključujući trbušni ples i specijalne efekte. Željko je najavio mnogo promena, a sada je iznenadio i kako će početi… »
Stiglo saopštenje sa pinka Željko Mitrović pred ulazak igrača u Elitu 9 doneo je odluku i napravio presedan!

Stiglo saopštenje sa pinka Željko Mitrović pred ulazak igrača u Elitu 9 doneo je odluku i napravio presedan!

Alo pre 6 sati
Željko Mitorvić doneo konačnu odluku uoči početka Elite 9. Uoči početka rijalitija Elite 9, oglasio se čelnik Pink televizije, Željko Mitrović koji je doneo odluku da ovogodišnji šou bude potpuno drugačiji od prethodnih. Sada je Mitrović otkrio ko je… »
"Večeras ga lično ja uvodim" Oglasio se Mitrović pre početka Elite 9: Ovo je prvi takmičar i ima zadatak

"Večeras ga lično ja uvodim" Oglasio se Mitrović pre početka Elite 9: Ovo je prvi takmičar i ima zadatak

Telegraf pre 7 sati
U "Elitu 9" večeras će se useliti brojni takmičari, a tik pred početka rijaliti programa oglasio se Željko Mitrović. Vlasnik ružičaste televizije najavio je brojne promene i novine u ovom formatu. Sada je otkrio ko je prvi takmičar i šta mu je zadatak. -… »
"Večeras ga lično ja uvodim": Željko Mitrović se oglasio nekoliko sati pre početka "Elite", otkrio da je on prvi takmičar…

"Večeras ga lično ja uvodim": Željko Mitrović se oglasio nekoliko sati pre početka "Elite", otkrio da je on prvi takmičar…

Blic pre 7 sati
U "Elitu 9" večeras će se useliti brojni takmičari, a tik pred početka rijaliti programa oglasio se Željko Mitrović. Naime, u ovoj sezoni biće mnogo promena i novina, a sada je vlasnik ružičaste televizije na Instagramu otkrio šta je još pripremio… »

Vesti dana »