Povezane vesti
Tuga se pretvorila u nevericu Posle bakine smrti, unuka pronašla skriveni dnevnik – ono što je pročitala slomilo joj srce…
Alo pre 24 dana
U teškim danima nakon smrti svoje bake, Natali Karlomagno sa Floride pronašla je utehu na neočekivan način – u dnevniku u kojem je baka zapisivala uspomene iz njenog života. Ova dirljiva priča iz Amerike otkriva neverovatnu vezu između bake i unuke, ali… »
"Posle bakine smrti pronašla sam dnevnik koji je vodila o meni - ono što sam u njemu pročitala me je duboko potreslo"
Blic pre 24 dana
U tužnim danima nakon smrti svoje bake, Natali Karlomagno sa Floride u Americi pronašla je utehu u neočekivanom blagu - dnevniku u kojem je njena baka utkala mozaik uspomena, otkrivajući njihovu prelepu vezu na način koji Natali nikada nije mogla ni da… »
Vesti dana »

Od ovog datuma nova tura snega i zahlađenje: Stiže "miholjski" obrt, ali ruska zima ne popušta: Ovo je detaljna prognoza
Blic pre 16 minutajoš 17 povezanih

Na brzoj pruzi Beograd-Subotica od podneva redovan putnički saobraćaj, do 12. oktobra besplatne karte
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Ovo je bila zadnja želja halida bešlića Do poslednjeg daha je razmišljao o njima, samo mu je jedna stvar bila bitna
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih