Povezane vesti
Asmin durdžić ušao u Elitu 9! Od samog starta udario na Aneli: "Ćerku nisam video dve godine"
Alo 13.09.2025
Odmah po ulasku u studio Asmin je žestoko udario na bivšu partnerku Aneli Ahmih. Elita 9 je počela večeras, a na iznenađenje mnogih jedan od učesnika je Asmin Duržić. Odmah po ulasku u studio Asmin je žestoko udario na bivšu partnerku Aneli Ahmih uz… »
"Nora priča samo o janjušu, ne daju mi da je vidim, prati samo rijaliti" Asmin Durdžić ušao u Elitu, pa otkrio bolne detalje o…
Kurir 13.09.2025
Asmin Durdžić ušao je večeras u " Elitu 9" i odmah na početku dotakao se odnosa sa svojom bivšom partnerkom Aneli Ahmić sa kojom ima ćerku Noru. "Ja sam svestan da će me neki razumeti, neki neće. Spuštao sam loptu sa njima 5, 6 puta, nismu mi dali da… »
Vesti dana »
Darkov toronto igra sjajno ove sezone! Peti trijumf Reptorsa u poslednjih šest utakmica!
Kurir pre 36 minutajoš 39 povezanih
Učenici 4 niške gimnazije danas bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 41 minutajoš 17 povezanih
Ujutru magla i mraz, a tokom dana sunce. Evo kakvo nas vreme očekuje danas i narednih dana
Glas juga pre 6 minutajoš 14 povezanih
"Da li prelaziš u Panatinaikos?": Parker o glasinama da napušta Partizan, imao je jasan odgovor
Mondo pre 30 minutajoš 18 povezanih
Svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona poginulo, kada se srušio u Gruziji
N1 Info pre 2 satajoš 11 povezanih