Povezane vesti

Maja i Janjuš već završili u krevetu! Ne odvajaju se, a tek ušli: Marinkovićeva se istopila, Marko je uhvatio i ne pušta (foto)…

Maja i Janjuš već završili u krevetu! Ne odvajaju se, a tek ušli: Marinkovićeva se istopila, Marko je uhvatio i ne pušta (foto)…

Kurir pre 2 sata
Starleta Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš otkako su ušli u Elitu 9 ne odvajaju se jedno od drugog. Maja i Janjuš su otišli u rehabilitaciju gde su su se prisećali starih uspomena, a u jednom momentu su oboje ležali na krevetu. - Ja moram sam da… »
Opa! Maja i Janjuš završili u krevetu Ne odvajaju se otkako su ušli u Elitu 9, Marinkovićeva se istopila

Opa! Maja i Janjuš završili u krevetu Ne odvajaju se otkako su ušli u Elitu 9, Marinkovićeva se istopila

Blic pre 5 sati
Starleta Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš otkako su ušli u Elitu 9 ne odvajaju se jedno od drugog. Maja i Janjuš su otišli u rehabilitaciju gde su su se prisećali starih uspomena, a u jednom momentu su oboje ležali na krevetu. - Ja moram sam da… »
Maja i Janjuš već završili u krevetu Ne mogu da se obuzdaju, osamili se u izolaciji i prešli na stvar (video)

Maja i Janjuš već završili u krevetu Ne mogu da se obuzdaju, osamili se u izolaciji i prešli na stvar (video)

Alo pre 6 sati
Nisu gubili vreme. Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković se ne odvajaju od kako su ušli u Elitu 9. Njih dvoje su se sada našli u rehabilitaciji gde su su se prisećali starih uspomena, a u jednom momentu su oboje ležali na krevetu. - Moram sam da… »
Maja i Janjuš završili u krevetu: Osamili se, on je odmah "dohvatio", Marinkovićeva se topi! Isplivao snimak

Maja i Janjuš završili u krevetu: Osamili se, on je odmah "dohvatio", Marinkovićeva se topi! Isplivao snimak

Telegraf pre 6 sati
Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković se ne odvajaju od kako su ušli u Elitu 9. Njih dvoje su se sada našli u rehabilitaciji gde su su se prisećali starih uspomena, a u jednom momentu su oboje ležali na krevetu. - Ja moram sam da spavam, ako ti dođeš… »
Janjuš ušao u studio, pa odmah zagrlio Maju Marinković: Ovako je protekao susret bivših ljubavnika, on priznao: "Ne mogu da…

Janjuš ušao u studio, pa odmah zagrlio Maju Marinković: Ovako je protekao susret bivših ljubavnika, on priznao: "Ne mogu da…

Blic pre 8 sati
Voditeljka Dušica Jakovljević nakon Asmina Durdžića i Maje Marinković, u studiju je ugostila Marka Janjuševića Janjuša, koji je pri ulasku u studio odmah zagrlio bivšu devojku Maju. - Ova atmosfera mi je odlična...Gde me čeka?! Ima ih koji me čekaju… »

Vesti dana »