Povezane vesti
Ekspert za sajber bezbednost: Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni na darknetu
Radio 021 14.09.2025
Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni su na darknetu, izjavio je ekspert za sajber bezbednost, Karl Emil Nika, prenose švedski mediji. Tome je prethodio sajber upad u avgustu na čijoj meti su se našli sistemi firme Miljodata koja oprema… »
Ekspert za sajber bezbednost: Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni na darknetu
Euronews 14.09.2025
Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni su na darknetu, izjavio je ekspert za sajber bezbednost, Karl Emil Nika, prenose danas švedski mediji. Tome je prethodio sajber upad u avgustu na čijoj meti su se našli sistemi firme Miljodata koja… »
Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni na darknetu
Sputnik 14.09.2025
Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni su na darknetu, izjavio je ekspert za sajber bezbednost, Karl Emil Nika, prenose danas švedski mediji. Tome je prethodio sajber upad u avgustu na čijoj meti su se našli sistemi firme Miljodata koja… »
Ekspert: Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni na darknetu
Politika 14.09.2025
Hakerska grupa „Datacarry“ tražila otkup, ali nakon neuspele ucene objavila ukradene informacije. Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni su na darknetu, izjavio je ekspert za sajber bezbednost, Karl Emil Nika, prenose danas švedski… »
Skandal trese zemlju! Lični podaci Šveđana osvanuli na dark netu
Alo 14.09.2025
Tom prilikom ukradeni su podaci građana, kao što su lični identifikacioni brojevi, adrese, brojevi telefona i legitimacije zaposlenih. Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni su na darknetu, izjavio je ekspert za sajber bezbednost, Karl… »
Šveđani u panici: Podaci više od milion građana osvanuli na darkentu
B92 14.09.2025
Lični podaci više od milion građana Švedske objavljeni su na darknetu, izjavio je ekspert za sajber bezbednost, Karl Emil Nika, prenose švedski mediji. Tome je prethodio sajber upad u avgustu na čijoj meti su se našli sistemi firme Miljodata koja oprema… »
Lični podaci više od milion građana objavljeni na darknetu: Velika afera u Švedskoj
Telegraf 14.09.2025
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 44 minutajoš 46 povezanih
Blumberg: Predlog SAD Ukrajini predviđa predaju Donbasa i prekid sankcija Rusiji
Vesti online pre 39 minutajoš 44 povezane
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Osmani zakazala izbore: Posle političkog haosa tzv. država Kosovo ide na vanredno glasanje
Euronews pre 29 minutajoš 32 povezane