Povezane vesti
"Odveo sam decu, brinem o njima" Kristijan Golubović sa sinovima napustio Beograd, doneo odluku nakon Kristininih optužbi
Alo pre 3 sata
Kristijan Golubović otišao iz Beograda sa sinovima. Krisitjan Golubović nakon što ga je njegova bivša žena Kristina Spalević optužila za pretnje smrću, spakovao je kofere i zajedno sa sinovima napustio je Beograd. Rijaliti igrač otišao je put Fruške… »
Kristijan uzeo decu od kristine! Odveo ih na planinu, daleko od svih pa se oglasio: Brinem o njima!
Kurir pre 4 sati
Krisitjan Golubović nakon što ga je njegova bivša žena Kristina Spalević optužila za pretnje smrću, oglasio se preko medija, a sad je objavio video snimak gde je otkrio da su njihova deca s njim na planini. - E ljudi, evo pošto Kristina kaže da ima… »
Kristijan uzeo decu od Kristine, spakovao ih i napustio Beograd: Usnimio se tokom puta, njoj se lično obratio
Telegraf pre 5 sati
Kristijan Golubović je spakovao kafoere, uzeo decu od Kristine, i sa njima napustio Beograd. Naime, Kristijan i Kristina su nedeljama u lošim odnosima, a sada su počeli da iznose i "prljav veš" iz svojih privatnih odnosa, pa je tako ona šokirala "izjavom… »
Kristijan Golubović sa decom napustio Beograd: Oglasio se nakon haosa sa Kristinom i otkrio gde ide: "Sam sam na putu, brinem…
Blic pre 5 sati
Nakon haosa sa Kristinom Spalević, Kristijan Golubović je sa sinovima napustio Beograd. Naime, Kristijan se oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio snimak i pokazao da je sa sinovima. Kako je rekao, on sa njima ide na Frušku goru gde ima svoje… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 6 minutajoš 2 povezane

28 godina kasnije: Hram kostiju: Pogledajte novi trejler i saznajte kada nastavak ove franšize stiže u naše bioskope
Danas pre 2 satajoš 1 povezana