Povezane vesti
"Odveo sam decu, brinem o njima" Kristijan Golubović sa sinovima napustio Beograd, doneo odluku nakon Kristininih optužbi
Alo pre 22 dana
Kristijan Golubović otišao iz Beograda sa sinovima. Krisitjan Golubović nakon što ga je njegova bivša žena Kristina Spalević optužila za pretnje smrću, spakovao je kofere i zajedno sa sinovima napustio je Beograd. Rijaliti igrač otišao je put Fruške… »
Kristijan uzeo decu od kristine! Odveo ih na planinu, daleko od svih pa se oglasio: Brinem o njima!
Kurir pre 22 dana
Krisitjan Golubović nakon što ga je njegova bivša žena Kristina Spalević optužila za pretnje smrću, oglasio se preko medija, a sad je objavio video snimak gde je otkrio da su njihova deca s njim na planini. - E ljudi, evo pošto Kristina kaže da ima… »
Kristijan uzeo decu od Kristine, spakovao ih i napustio Beograd: Usnimio se tokom puta, njoj se lično obratio
Telegraf pre 22 dana
Kristijan Golubović je spakovao kafoere, uzeo decu od Kristine, i sa njima napustio Beograd. Naime, Kristijan i Kristina su nedeljama u lošim odnosima, a sada su počeli da iznose i "prljav veš" iz svojih privatnih odnosa, pa je tako ona šokirala "izjavom… »
Kristijan Golubović sa decom napustio Beograd: Oglasio se nakon haosa sa Kristinom i otkrio gde ide: "Sam sam na putu, brinem…
Blic pre 22 dana
Nakon haosa sa Kristinom Spalević, Kristijan Golubović je sa sinovima napustio Beograd. Naime, Kristijan se oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio snimak i pokazao da je sa sinovima. Kako je rekao, on sa njima ide na Frušku goru gde ima svoje… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štiti građane od beskućništva
Beta pre 57 minutajoš 56 povezanih

Od rukometaša do manekena: Otkriveni detalji iz života Martina (21) koji je stradao u eksploziji u Kosovskoj
Blic pre 27 minutajoš 27 povezanih

"Držali su ih u otvorenom logoru, deca su bila mete vojnika!" Stručnjaci na dvogodišnjicu rata u Gazi: Govori se o etničkom čišćenju, ne nazire se kraj
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 7. oktobra 2025: promenljivo oblačno sa snegom i najava toplijeg vremena
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 31 povezana