Повезане вести
Ђукановић: Био бих поносан да ме тоталитаристи ставе на списак за лустрацију
НИН 15.09.2025
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и посланик Владимир Ђукановић навео је да су "некакви зборови изгласали списак ко је све на листи за лустрацију по паду Александра Вучића и да би био врло поносан да се на истом… »
Ђукановић: Био бих поносан да ме тоталитаристи ставе на списак за лустрацију
Н1 Инфо 15.09.2025
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и посланик Владимир Ђукановић навео је да су "некакви зборови изгласали списак ко је све на листи за лустрацију по паду Александра Вучића и да би био врло поносан да се на истом… »
Ђукановић (СНС): Био бих поносан да ме тоталитаристи ставе на списак за лустрацију
Бета 15.09.2025
Владимир Ђукановић: Био бих поносан да се нађем на листи за лустрацију
Радио 021 15.09.2025
Члан Председништва СНС Владимир Ђукановић навео је да су "некакви зборови изгласали списак ко је све на листи за лустрацију по паду Александра Вучића и да би био врло поносан да се на истом нађе". "Искрен да будем, био би ме стид… »
Ђукановић о лустрацији: “Био бих поносан да се нађем на списку”
Сербиан Невс Медиа 15.09.2025
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и посланик Владимир Ђукановић навео је да су “некакви зборови изгласали списак ко је све на листи за лустрацију по паду Александра Вучића и да би био врло поносан да се на истом… »
Ђукановић (СНС): Био бих поносан да ме тоталитаристи ставе на списак за лустрацију
Радио сто плус 15.09.2025
“Искрен да будем, био би ме стид да ме такви тоталитаристи не прогоне”, написао је Ђукановић у ауторском тексту за данашње издање листа Политика. Он је истакао да “грађани морају свесни да буду да је заиста наступила такозвана… »
Нови магазин 15.09.2025
Владимир Ђукановић: Искрен да будем, био бих поносан да ме тоталитаристи ставе на списак за лустрацију
Данас 15.09.2025
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и посланик Владимир Ђукановић навео је да су „некакви зборови изгласали списак ко је све на листи за лустрацију по паду Александра Вучића и да би био врло поносан да се на истом… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Еуроневс пре 1 сатјош 31 повезана
Ђукановић: Високи савет судства да реагује на све судије које су дале подршку студентима
Нови магазин пре 35 минутајош 23 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 2 сатајош 51 повезана
Саинц одушевљен титулом Британца: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних