Povezane vesti

Đukanović: Bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju

NIN pre 21 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da su "nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe". "Iskren da budem… »

N1 Info pre 21 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da su "nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe". "Iskren da budem… »
Đukanović (SNS): Bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju

Đukanović (SNS): Bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju

Beta pre 21 dana
Vladimir Đukanović: Bio bih ponosan da se nađem na listi za lustraciju

Vladimir Đukanović: Bio bih ponosan da se nađem na listi za lustraciju

Radio 021 pre 21 dana
Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović naveo je da su "nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe". "Iskren da budem, bio bi me stid da me takvi… »
Đukanović o lustraciji: “Bio bih ponosan da se nađem na spisku”

Đukanović o lustraciji: “Bio bih ponosan da se nađem na spisku”

Serbian News Media pre 21 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da su “nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe”. “Iskren da budem… »

Radio sto plus pre 21 dana
“Iskren da budem, bio bi me stid da me takvi totalitaristi ne progone”, napisao je Đukanović u autorskom tekstu za današnje izdanje lista Politika. On je istakao da “građani moraju svesni da budu da je zaista nastupila takozvana nova realnost u politici… »

Novi magazin pre 21 dana
Vladimir Đukanović: Iskren da budem, bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju

Vladimir Đukanović: Iskren da budem, bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju

Danas pre 21 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da su „nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe“. „Iskren da budem… »

Vesti dana »