Povezane vesti
Đukanović: Bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju
NIN pre 21 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da su "nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe". "Iskren da budem… »
Đukanović: Bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju
N1 Info pre 21 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da su "nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe". "Iskren da budem… »
Đukanović (SNS): Bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju
Beta pre 21 dana
Vladimir Đukanović: Bio bih ponosan da se nađem na listi za lustraciju
Radio 021 pre 21 dana
Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović naveo je da su "nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe". "Iskren da budem, bio bi me stid da me takvi… »
Đukanović o lustraciji: “Bio bih ponosan da se nađem na spisku”
Serbian News Media pre 21 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da su “nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe”. “Iskren da budem… »
Đukanović (SNS): Bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju
Radio sto plus pre 21 dana
“Iskren da budem, bio bi me stid da me takvi totalitaristi ne progone”, napisao je Đukanović u autorskom tekstu za današnje izdanje lista Politika. On je istakao da “građani moraju svesni da budu da je zaista nastupila takozvana nova realnost u politici… »
Novi magazin pre 21 dana
Vladimir Đukanović: Iskren da budem, bio bih ponosan da me totalitaristi stave na spisak za lustraciju
Danas pre 21 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da su „nekakvi zborovi izglasali spisak ko je sve na listi za lustraciju po padu Aleksandra Vučića i da bi bio vrlo ponosan da se na istom nađe“. „Iskren da budem… »
Vesti dana »

Za ovo nije želeo ni da čuje! Sin Viki i Tašketa postavio roditeljima ultimatum, ovako će proslaviti 18. rođendan (video)
Alo pre 7 minutajoš 39 povezanih

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Imaš dva dana da sastaviš vladu! Makron zatražio od Lekornija da još jednom pregovara sa partijama
Večernje novosti pre 48 minutajoš 29 povezanih

Plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 28 minutajoš 39 povezanih