Povezane vesti
"Znam da ne možeš da me podneseš": Prva velika svađa Zorice i Lepog Miće zbog dodele bužeta
Mondo pre 1 dan
Lepi Mića izabran je za vođu ove nedelje od strane ukućana, a već tokom podele budžeta došlo je do prvog ozbiljnijeg sukoba sa njegovom rijaliti suparnicom i koleginicom Zoricom Marković. Pogledajte fotografije Zorice Marković: Kada je na red došla… »
"Ja tebe Ne mrzim, ti mene da" Okršaj Lepog Miće i Zorice Marković, haos na prvoj podeli budžeta Elite 9
Kurir pre 1 dan
Lepi Mića postao je izborom ukućana ovonedeljni vođa, a tokom podele budžeta doščo je do prvog velikog sukoba sa njegovom koleginicom i rijaliti suparnicom, Zoricom Marković. Kada je došao red na Zoricu, Mića je saopštio da joj da je mali budžet. -… »
Lepi mića izgubio poverenje u zoricu Marković Jasno joj stavio do znanja da u rijalitiju ne mogu da budu prijatelji!
Alo pre 1 dan
Rasprava je započeta zbog komentara Lepog Miće na račun pevačice. Tokom podele budžeta došlo je do brutalne svađe između ovonedeljnog vođe Lepog Miće i pevačice Zorice Marković. Rasprava je započeta zbog komentara Lepog Miće na račun pevačice ž - Zorice… »
Žestoka rasprava Lepog Miće i Zorice Marković: Sve se ori u Eliti 9! On joj poručio da će ratovati, ni pevačica mu nije ostala…
Blic pre 1 dan
Tokom podele budžeta došlo je do brutalne svađe između pevačice Zorice Marković i Lepog Miće koji je izabran za ovonedeljnog vođu. - Zorice, mali budžet. Jedno je naša relacija muzička, nešto sasvim drugo je ono što smo mi ovde. Ovde ne mogu ništa da ti… »
Vesti dana »

Napao vojne policajce na VMA i razbio respirator: Podignuta optužnica protiv Zdravka zbog divljanja na toksikologiji!
Kurir pre 2 satajoš 51 povezana

MUP: Uhapšena četvorica poljoprivrednika zbog nasilnog ponašanja na protestu u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih

Izrael je počinio genocid u Gazi, saopštila istražna komisija Ujedinjenih nacija
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih