Повезане вести

"Знам да не можеш да ме поднесеш": Прва велика свађа Зорице и Лепог Миће због доделе бужета

"Знам да не можеш да ме поднесеш": Прва велика свађа Зорице и Лепог Миће због доделе бужета

Мондо пре 30 дана
Лепи Мића изабран је за вођу ове недеље од стране укућана, а већ током поделе буџета дошло је до првог озбиљнијег сукоба са његовом ријалити супарницом и колегиницом Зорицом Марковић. Погледајте фотографије Зорице Марковић… »
"Ја тебе Не мрзим, ти мене да" Окршај Лепог Миће и Зорице Марковић, хаос на првој подели буџета Елите 9

"Ја тебе Не мрзим, ти мене да" Окршај Лепог Миће и Зорице Марковић, хаос на првој подели буџета Елите 9

Курир пре 30 дана
Лепи Мића постао је избором укућана овонедељни вођа, а током поделе буџета дошчо је до првог великог сукоба са његовом колегиницом и ријалити супарницом, Зорицом Марковић. Када је дошао ред на Зорицу, Мића је саопштио да јој… »
Лепи мића изгубио поверење у зорицу Марковић Јасно јој ставио до знања да у ријалитију не могу да буду пријатељи!

Лепи мића изгубио поверење у зорицу Марковић Јасно јој ставио до знања да у ријалитију не могу да буду пријатељи!

Ало пре 30 дана
Расправа је започета због коментара Лепог Миће на рачун певачице. Током поделе буџета дошло је до бруталне свађе између овонедељног вође Лепог Миће и певачице Зорице Марковић. Расправа је започета због коментара Лепог Миће на… »
Жестока расправа Лепог Миће и Зорице Марковић: Све се ори у Елити 9! Он јој поручио да ће ратовати, ни певачица му није остала…

Жестока расправа Лепог Миће и Зорице Марковић: Све се ори у Елити 9! Он јој поручио да ће ратовати, ни певачица му није остала…

Блиц пре 30 дана
Током поделе буџета дошло је до бруталне свађе између певачице Зорице Марковић и Лепог Миће који је изабран за овонедељног вођу. - Зорице, мали буџет. Једно је наша релација музичка, нешто сасвим друго је оно што смо ми овде… »

Вести дана »