Povezane vesti

"Znam da ne možeš da me podneseš": Prva velika svađa Zorice i Lepog Miće zbog dodele bužeta

"Znam da ne možeš da me podneseš": Prva velika svađa Zorice i Lepog Miće zbog dodele bužeta

Mondo 15.09.2025
Lepi Mića izabran je za vođu ove nedelje od strane ukućana, a već tokom podele budžeta došlo je do prvog ozbiljnijeg sukoba sa njegovom rijaliti suparnicom i koleginicom Zoricom Marković. Pogledajte fotografije Zorice Marković: Kada je na red došla… »
"Ja tebe Ne mrzim, ti mene da" Okršaj Lepog Miće i Zorice Marković, haos na prvoj podeli budžeta Elite 9

"Ja tebe Ne mrzim, ti mene da" Okršaj Lepog Miće i Zorice Marković, haos na prvoj podeli budžeta Elite 9

Kurir 15.09.2025
Lepi Mića postao je izborom ukućana ovonedeljni vođa, a tokom podele budžeta doščo je do prvog velikog sukoba sa njegovom koleginicom i rijaliti suparnicom, Zoricom Marković. Kada je došao red na Zoricu, Mića je saopštio da joj da je mali budžet. -… »
Lepi mića izgubio poverenje u zoricu Marković Jasno joj stavio do znanja da u rijalitiju ne mogu da budu prijatelji!

Lepi mića izgubio poverenje u zoricu Marković Jasno joj stavio do znanja da u rijalitiju ne mogu da budu prijatelji!

Alo 15.09.2025
Rasprava je započeta zbog komentara Lepog Miće na račun pevačice. Tokom podele budžeta došlo je do brutalne svađe između ovonedeljnog vođe Lepog Miće i pevačice Zorice Marković. Rasprava je započeta zbog komentara Lepog Miće na račun pevačice ž - Zorice… »
Žestoka rasprava Lepog Miće i Zorice Marković: Sve se ori u Eliti 9! On joj poručio da će ratovati, ni pevačica mu nije ostala…

Žestoka rasprava Lepog Miće i Zorice Marković: Sve se ori u Eliti 9! On joj poručio da će ratovati, ni pevačica mu nije ostala…

Blic 15.09.2025
Tokom podele budžeta došlo je do brutalne svađe između pevačice Zorice Marković i Lepog Miće koji je izabran za ovonedeljnog vođu. - Zorice, mali budžet. Jedno je naša relacija muzička, nešto sasvim drugo je ono što smo mi ovde. Ovde ne mogu ništa da ti… »

Vesti dana »