Povezane vesti
Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka priznao zločin?
B92 pre 27 dana
Tajler Robinson, osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka, očigledno je priznao ubistvo desničarskog aktiviste u grupnom četu na onlajn platformi Diskord, objavio je danas Vašington post. U nizu poruka koje je poslao maloj grupi ljudi Robinson je naveo da… »
Ovo je kirkov ubica uradio dva sata pre hapšenja "To sam bio ja..."
Alo pre 27 dana
Tajler Robinson, osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka, očigledno je priznao ubistvo desničarskog aktiviste u grupnom četu na onlajn platformi Diskord, objavio je danas Vašington post. U nizu poruka koje je poslao maloj grupi ljudi Robenson je naveo da… »
"To sam bio ja" Robinson priznao ubistvo Čarlija Kirka
Večernje novosti pre 27 dana
TAJLER Robinson, osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka, očigledno je priznao ubistvo američkog rodoljuba u grupnom četu na onlajn platformi Diskord, objavio je danas Vašington post. Foto: Američka policija U nizu poruka koje je poslao maloj grupi ljudi… »
"To sam bio ja" Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka priznao zločin u onlajn četu 2 sata pre hapšenja?
Telegraf pre 27 dana
Taјler Robinson (22) navodno je priznao ubistvo konzervativnog podkastera Čarliјa Kirka u poruci koju je objavio u onlajn grupi sa trideset korisnika dan nakon atentata! - Ćao ljudi, imam loše vesti za sve vas, ja sam bio to јuče na univerzitetu. Žao mi… »
Vesti dana »

Tramp: Počela druga faza pregovora o Gazi, Iran bi mogao da se priključi
NIN pre 47 minutajoš 154 povezane

Istraživanje Crte: Više građana podržava studentsku listu nego Vučićev blok
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih

EU u Srbiji i S.Makedoniji otvara centre za razvoj veštačke inteligencije
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih

Danas je dobio Nobelovu nagradu za ekonomiju, a evo šta je Mokir pre 2 godine pričao za regionalne medije
Telegraf pre 3 satajoš 29 povezanih