Повезане вести

Осумњичени за убиство Чарлија Кирка признао злочин?

Осумњичени за убиство Чарлија Кирка признао злочин?

Б92 пре 7 сати
Тајлер Робинсон, осумњичени за убиство Чарлија Кирка, очигледно је признао убиство десничарског активисте у групном чету на онлајн платформи Дискорд, објавио је данас Вашингтон пост. У низу порука које је послао малој групи… »
Ово је кирков убица урадио два сата пре хапшења "То сам био ја..."

Ово је кирков убица урадио два сата пре хапшења "То сам био ја..."

Ало пре 7 сати
Тајлер Робинсон, осумњичени за убиство Чарлија Кирка, очигледно је признао убиство десничарског активисте у групном чету на онлајн платформи Дискорд, објавио је данас Вашингтон пост. У низу порука које је послао малој групи… »
"То сам био ја" Робинсон признао убиство Чарлија Кирка

"То сам био ја" Робинсон признао убиство Чарлија Кирка

Вечерње новости пре 7 сати
ТАЈЛЕР Робинсон, осумњичени за убиство Чарлија Кирка, очигледно је признао убиство америчког родољуба у групном чету на онлајн платформи Дискорд, објавио је данас Вашингтон пост. Фото: Америчка полиција У низу порука које је… »
"То сам био ја" Осумњичени за убиство Чарлија Кирка признао злочин у онлајн чету 2 сата пре хапшења?

"То сам био ја" Осумњичени за убиство Чарлија Кирка признао злочин у онлајн чету 2 сата пре хапшења?

Телеграф пре 7 сати
Тајлер Робинсон (22) наводно је признао убиство конзервативног подкастера Чарлија Кирка у поруци коју је објавио у онлајн групи са тридесет корисника дан након атентата! - Ћао људи, имам лоше вести за све вас, ја сам био то јуче… »

Вести дана »