Повезане вести

Анели претукла асминову сестру: Испливали докази и слике: Почупала јој грумен косе, кад се Дурџић вратио у стан дочекао га…

Анели претукла асминову сестру: Испливали докази и слике: Почупала јој грумен косе, кад се Дурџић вратио у стан дочекао га…

Курир пре 1 сат
Синоћ, током првог "Претреса недеље са Миланом Милошевићем", Асмин Дурџић имао је ексклузивну исповест, с обзиром на то да се већ две сезоне "Елите" прича о њему, те је тако проговорио о свим детаљима односа са Анели Ахмић… »
Анели Ахмић претукла Асминову сестру: Шок док је он у Елити, појавиле се и фотографије, ишчупала грумен косе?!

Анели Ахмић претукла Асминову сестру: Шок док је он у Елити, појавиле се и фотографије, ишчупала грумен косе?!

Телеграф пре 4 сати
Синоћ, током првог "Претреса недеље са Миланом Милошевићем" у Елити, Асмин Дурџић имао је велуку исповест, која је шокирала све. С обзиром на то да се већ две сезоне "Елите" прича о њему, Асмин је решио да изнесе своју страну… »
Анели претукла асминову сестру? Појавила се и фотографија, у кући настао хаос (фото)

Анели претукла асминову сестру? Појавила се и фотографија, у кући настао хаос (фото)

Ало пре 4 сати
Нацију је шокирала Асминова прича да је један дан, како каже, отишао код фризера, те када се вратио код куће је затекао хаос. Синоћ, током првог "Претреса недеље са Миланом Милошевићем" у Елити, Асмин Дурџић имао је велуку… »
"Не бих јој отишао на сахрану, она је за мене мртва" Асмин оголио душу и ударио на Анели никад јаче: Станију сам све слагао…

"Не бих јој отишао на сахрану, она је за мене мртва" Асмин оголио душу и ударио на Анели никад јаче: Станију сам све слагао…

Курир пре 7 сати
Асмин Дурџић на изненађење многих ушао је у Елиту 9 са жељом да након две године исприча своју страну приче и докаже да је његова бивша партнерка Анели Ахмић, како наводи, испричала разне неистине о њиховом односу. Када се… »
"Нора ми је рекла да је полиција дошла по њу": Огласила се мајка Асмина Дурџића: Први пут о односу са Анели Ахмић

"Нора ми је рекла да је полиција дошла по њу": Огласила се мајка Асмина Дурџића: Први пут о односу са Анели Ахмић

Блиц пре 19 сати
Откако је ушао у "Елиту 9", Асмин Дурџић изазива мноштво реакција јавности, а сада се огласила и његова мајка Мевлида. Асмин је на самом почетку изнео мноштво детаља о односу са бившом женом Анели Ахмић, а његова мајка каже… »
Станија проговорила о асминовом учешћу у "елиту 9": Открила праву све шта мисли, па признала зашто нема ниједну фотографију са…

Станија проговорила о асминовом учешћу у "елиту 9": Открила праву све шта мисли, па признала зашто нема ниједну фотографију са…

Блиц пре 19 сати
Старлета и ријалити учесница Станија Добројевић огласила се након што је њен партнер Асмин Дурџић постао део "Елите 9". Станија је истакла да није знала да Асмин планира да уђе у ријалити, те је прокоментарисала његово учешће… »

Вести дана »