Povezane vesti
Recept za slatki kuvani kupus koji svi traže!
Vesti online 16.09.2025
U svetu u kome nas svakodnevno bombarduju egzotičnim receptima i novim trendovima u ishrani, ponekad nam duša zatraži ono poznato, jednostavno i toplo – jelo koje miriše na detinjstvo, bakinu kuhinju i one dane kada se kuvalo „s dušom“. Kuvani slatki… »
Italijanski recept za domaći kečap: Toliko je slastan i ukusan da će vam svi tražiti još
Kurir 16.09.2025
Ako ste ljubitelj bogatog ukusa i želite da obogatite svoja jela domaćim specijalitetom, ovaj italijanski recept za kečap je savršen izbor. Napravljen od svežih, zrelih sastojaka, ovaj domaći kečapdonosi neodoljiv miris i autentičan ukus Italije u vašu… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 13 minutajoš 58 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 5 satijoš 6 povezanih
Prenos, Srbija - Crna Gora: Vaterpolo spektakl na Evropskom prvenstvu!
Večernje novosti pre 13 minutajoš 37 povezanih