Повезане вести
Мерц заплакао током говора: Срамота ме је (ВИДЕО)
Вести онлине пре 4 сати
Немачки канцелар Фридрих Мерц био је дирнут до суза у понедељак док је говорио о одговорности Немачке за Холокауст, обећавајући борбу против антисемитизма, у говору поводом поновног отварања обновљене историјске синагоге у… »
Фридрих Мерц заплакао у јавности: "Стид ме је као Немца и канцелара!“
Ало пре 6 сати
Немачки канцелар Фридрих Мерц расплакао се док је говорио о одговорности Немачке за Холокауст и расту антисемитизма, обећавајући одлучну борбу против мржње и дискриминације у земљи. Немачки канцелар Фридрих Мерц био је емотивно… »
Мерц сломљен, заплакао током говора: Срамота ме је као Немца ВИДЕО
Б92 пре 6 сати
Немачки канцелар Фридрих Мерц био је дирнут до суза у понедељак док је говорио о одговорности Немачке за Холокауст, обећавајући борбу против антисемитизма, у говору поводом поновног отварања обновљене историјске синагоге у… »
(Видео) Мерц плаче као киша док говори о Немачкој одговорности за холокауст! "Желео бих да кажем колико ме је срамота!" Једна…
Курир пре 6 сати
Мерц је рекао да је згрожен што се антисемитизам поново распламсао у Немачкој. „Желео бих да вам кажем колико ме је због тога срамота: као канцелар Савезне Републике Немачке, али и као Немац, као дете послератне генерације, као… »
Мерц плаче као мало дете: Канцелар Немачке дирнут до суза током говора о Холокаусту (видео)
Вечерње новости пре 6 сати
НЕМАЧКИ канцелар Фридрих Мерц био је дирнут до суза у понедељак док је говорио о одговорности Немачке за Холокауст, обећавајући борбу против антисемитизма, у говору поводом поновног отварања обновљене историјске синагоге у… »
Мерц заплакао у синагоги: Рекао да се стиди као канцелар Немачке, па објавио рат (видео)
Политика пре 10 сати
Све се одиграло приликом поновног отварања синагоге у Рајхенбахштрасе. Берлин – Канцелар Немачке Фридрих Мерц бризнуо је у плач током говора у синагоги у Берлину, обраћајући се поводом пораста антисемитских осећања у земљи… »
Вести дана »

Оштетили државни буџет за 16 милиона динара: Ухапшено двоје - ево како су утајили порез
Курир пре 54 минутајош 61 повезана

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 4 сатијош 21 повезана

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних