Povezane vesti
Emotivno: Veterani Zvezde se oprostili od Milovanovića
Sport klub 17.09.2025
Velika je tuga zbog smrti Dejana Milovanovića među navijačima i različitim generacijama Zvezdinih fudbalera. Emotivan oproštaj od Dejana Milovanovića ima i Sekcija veterana Crvene zvezde, oglašavanje sa potpisom Boška Đurovskog u ime svih veterana kluba… »
Zvezda se emotivnim snimkom oprostila od Dekija Milovanovića:
Telegraf 17.09.2025
Fudbalski klub Crvena zvezda emotivnim snimkom oprostio se od svog nekadašnjeg kapitena Dejana Milovanovića, koji je u utorak veče preminuo u 41. godini! Milovanović je u dresu Zvezde odigrao ukupno 321 utakmicu i postigao 40 golova. Osvoјio јe tri… »
Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas 17.09.2025
I Fudbalski savez Srbije se oprostio od prerano preminulog Dejana Milovanovića (41), nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde i reprezentativca naše zemlje. – Užasna vest potresla je fudbalsku Srbiju. Iznenada, u 42. godini života, preminuo je nekadašnji… »
Crvena zvezda se oprostila od Dejana Milovanovića: Deki, hvala ti za svaki udarac, golove, titule…
Danas 17.09.2025
Fubalski klub Crvena zvezda se putem klupskog sajta oglasio nakon užasne vesti da je iznenada preminuo nekadašnji kapiten crveno-belih Dejan Milovanović. U klubu iz Ljutice Bogdana u neverici su primili vest da je Milovanović (41) preminuo. – Sa velikom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut: Plenković raspoložen za iznalaženje problema u vezi JANAF-a i NIS-a
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana