Povezane vesti

Folkerka objavila fotku na kojoj izgleda kao tinejdžerka: Svi komentarišu da je preterala u fotošopu, a mnogi se iznenade kad…

Folkerka objavila fotku na kojoj izgleda kao tinejdžerka: Svi komentarišu da je preterala u fotošopu, a mnogi se iznenade kad…

Blic pre 20 dana
Folk pevačica Tina Ivanović ne eksponira se previše u javnosti, ali je i te kako aktivna na društvenim mrežama. Tina je neko ko je veoma mladolik, a poslednjom fotkom na Instagramu iznenadila je pratioce. Naime, ona se uslikala, te joj je lice ispalo kao… »
"Ju ženo, ne ličiš na sebe": Pevačicu (54) vređali zbog izgleda, ona sada šokirala promenom: "Pišu mi da sam matora baba"…

"Ju ženo, ne ličiš na sebe": Pevačicu (54) vređali zbog izgleda, ona sada šokirala promenom: "Pišu mi da sam matora baba"…

Blic pre 21 dana
Pevačica Natalija Ibraimov (54), poznatija kao Natalija Trik FX veoma je aktivna na društvenim mrežama gde je dobijala mnoštvo kritika zbog izgleda. Natalija je često na svom Instagramu delila fotografije bez filtera i trunke šminke, a sada je sve… »
Najzgodnija Hrvatica pokazala kako izgleda bez fotošopa: Prozivali je da koristi filtere, ona objavila snimak: "Još bolje"

Najzgodnija Hrvatica pokazala kako izgleda bez fotošopa: Prozivali je da koristi filtere, ona objavila snimak: "Još bolje"

Blic pre 21 dana
Pevačica Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, jedna je od najatraktivnijih Hrvatica poznata po izazovnim izdanjima. Nives je na svom Instagramu podelila fotografije u bikiniju, a pojedinci su je prozvali da koristi fotošop. Upravo zbog toga ona… »

Vesti dana »