Повезане вести

Фолкерка објавила фотку на којој изгледа као тинејџерка: Сви коментаришу да је претерала у фотошопу, а многи се изненаде кад…

Фолкерка објавила фотку на којој изгледа као тинејџерка: Сви коментаришу да је претерала у фотошопу, а многи се изненаде кад…

Блиц пре 2 сата
Фолк певачица Тина Ивановић не експонира се превише у јавности, али је и те како активна на друштвеним мрежама. Тина је неко ко је веома младолик, а последњом фотком на Инстаграму изненадила је пратиоце. Наиме, она се усликала… »
"Ју жено, не личиш на себе": Певачицу (54) вређали због изгледа, она сада шокирала променом: "Пишу ми да сам матора баба"…

"Ју жено, не личиш на себе": Певачицу (54) вређали због изгледа, она сада шокирала променом: "Пишу ми да сам матора баба"…

Блиц пре 7 сати
Певачица Наталија Ибраимов (54), познатија као Наталија Трик ФКС веома је активна на друштвеним мрежама где је добијала мноштво критика због изгледа. Наталија је често на свом Инстаграму делила фотографије без филтера и трунке… »
Најзгоднија Хрватица показала како изгледа без фотошопа: Прозивали је да користи филтере, она објавила снимак: "Још боље"

Најзгоднија Хрватица показала како изгледа без фотошопа: Прозивали је да користи филтере, она објавила снимак: "Још боље"

Блиц пре 17 сати
Певачица Нивес Зељковић, познатија као Нивес Целзијус, једна је од најатрактивнијих Хрватица позната по изазовним издањима. Нивес је на свом Инстаграму поделила фотографије у бикинију, а појединци су је прозвали да користи… »

Вести дана »