Povezane vesti
On je nova zver Jovane Jeremić Voditeljka nakon raskida sa Draganom javno pokazala kakvog partnera želi!
Alo 18.09.2025
Jasno je poručila da je on njen tip. Jovana Jeremić nakon raskida sa Draganom Stankovićem tvrdi da još uvek nije našla pravog. U prilog tome, na društvenoj mreži Instagram objavila je stori sa opisom "moj tip" i time, svima stavila do znanja šta traži od… »
Hoće svoju zver: Jovana Jeremić o muškarcu kojeg čeka: Nakon raskida sa Draganom evo šta traži
Blic 18.09.2025
Jovana Jeremić od kako je raskinula sa bivšim dečkom, privrednikom Draganom Stankovićem, tvrdi da još uvek nije našla onog pravog. Jovana Jeremić na Instagramu je sad podelila stori, sa opisom "moj tip" i time, svima stavila do znanja šta traži od tog… »
Vesti dana »
Đoković progovorio o paklu kroz koji je prošao u Parizu: "Stvarno mi nije jasno zašto nemaju pravilo o toploti"
Nova pre 36 minutajoš 51 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB - Rubio: Postignut izvestan napredak u pregovorima; Broj poginulih u Libanu se povećao na 3.269
RTV pre 1 minutjoš 26 povezanih
Kakva senzacija na Rolan Garosu: Eliminisana druga teniserka planete!
Kurir pre 2 satajoš 54 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 3 satajoš 65 povezanih