Povezane vesti

Posle kralja, Tramp sa Starmerom: Sporazumi i investicije SAD i Britanije „obaraju sve rekorde“, Putin „zaista razočarao“…

Posle kralja, Tramp sa Starmerom: Sporazumi i investicije SAD i Britanije „obaraju sve rekorde“, Putin „zaista razočarao“…

Danas pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp, drugog dana posete Velikoj Britaniji, napustio je dvorac Vindzor i otišao u rezidenciju Čekers, gde je imao privatne razgovore sa premijerom Kirom Starmerom. Podsetimo, u svom govoru na državnoj večeri prošle noći, Tramp je… »
Tramp na sastanku sa Starmerom posle kraljevske pompe

Tramp na sastanku sa Starmerom posle kraljevske pompe

NIN pre 2 dana
Posle pompe na kraljevskom imanju u Vindzoru, predsednik SAD Donald Tramp sastao se s premijerom Kirom Starmerom drugog, poslednjeg dana svoje zvanične posete Velikoj Britaniji. Tramp i Starmer su potpisali sporazum o tehnološkim investicijama, koji… »
Sastanak Trampa i Starmera: Ovo su teme o kojima će pregovarati

Sastanak Trampa i Starmera: Ovo su teme o kojima će pregovarati

Nova pre 2 dana
Posle pompe na kraljevskom imanju u Vindzoru, vreme je za politiku i predsednik SAD Donald Tramp se sastao s premijerom Kirom Starmerom drugog, poslednjeg dana svoje zvanične posete Velikoj Britaniji, a na dnevnom redu su tehnološka ulaganja, carina na… »
Tramp u Britaniji: ‘Ovo mi je jedno od najvećih počasti u životu’

Danas pre 2 dana
„Ovo mi jedna od najvećih časti u životu“, rekao je američki predsednik Donald Tramp tokom gala večere u engleskom dvorcu Vindzor. Na banketu, koji su organizovali kralj Čarls i kraljica Kamila, Tramp je rekao i da su veze Vašingtona i Londona… »
Posle kraljevske pompe, Tramp o politici na sastanku sa Starmerom

Radio sto plus pre 2 dana
Starmer je Trampa dočekao u Čekersu, 70 kilometara od Londona, na imanju vlastele iz 16. veka koje je seosko odmaralište britanskih premijera. Trampovi britanski domaćini žele da proslave snagu odnosa SAD i Velike Britanije, skoro 250 godina nakon… »

Danas pre 2 dana
„Ovo mi jedna od najvećih časti u životu“, rekao je američki predsednik Donald Tramp tokom gala večere u engleskom dvorcu Vindzor. Na banketu, koji su organizovali kralj Čarls i kraljica Kamila, Tramp je rekao i da su veze Vašingtona i Londona… »

Beta pre 2 dana
Posle pompe na kraljevskom imanju u Vindzoru, vreme je za politiku i predsednik SAD Donald Tramp se sastao s premijerom Kirom Starmerom drugog, poslednjeg dana svoje zvanične posete Velikoj Britaniji, a na dnevnom redu su tehnološka ulaganja, carina na… »
Neprijatan trenutak u Vindzoru: Kamila „sklonila“ Kejt od Melanije

Neprijatan trenutak u Vindzoru: Kamila „sklonila“ Kejt od Melanije

Politika pre 2 dana
U javnosti se ovakvi trenuci pažljivo beleže. Kraljica Kamila, supruga britanskog monarha Čarlsa III, našla se u nezgodnoj situaciji tokom posete američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije Velikoj Britaniji, preneo je Njujork post… »
Tramp u poseti Ujedinjenom Kraljevstvu: Prvi lider koji na poziv monarha dolazi u drugu zvaničnu posetu

Tramp u poseti Ujedinjenom Kraljevstvu: Prvi lider koji na poziv monarha dolazi u drugu zvaničnu posetu

Euronews pre 2 dana
Kralj Čarls III i drugi članovi britanske kraljevske porodice dočekali su Donalda Trampa u istorijskoj drugoj poseti Britaniji, koja je počela pompom bez presedana, jakim obezbeđenjem, investicijama u tehnologiju i protestima, a Tramp je položio venac na… »

Južne vesti pre 2 dana
Reuters „Ovo mi jedna od najvećih časti u životu“, rekao je američki predsednik Donald Tramp tokom gala večere u engleskom dvorcu Vindzor. Na banketu, koji su organizovali kralj Čarls i kraljica Kamila, Tramp je rekao i da su veze Vašingtona i Londona… »
Tramp u Britaniji: ‘Ovo mi je jedna od najvećih počasti u životu’

Tramp u Britaniji: ‘Ovo mi je jedna od najvećih počasti u životu’

Danas pre 2 dana
Kraljevski, nema šta: Evo što se jelo i pilo za Trampov i Melanijin doček FOTO

Kraljevski, nema šta: Evo što se jelo i pilo za Trampov i Melanijin doček FOTO

B92 pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp naveo je sinoć, na državnoj večeri u dvorcu Vindzor, koja je organizovana povodom njegove posete Ujedinjenom Kraljevstvu, da su veze Vašingtona i Londona "neprocenjive i večne" i naglasio da dve zemlje… »
Tramp: Veze Vašingtona i Londona neprocenjive i večne

Tramp: Veze Vašingtona i Londona neprocenjive i večne

NIN pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp naveo je danas, na državnoj večeri u dvorcu Vindzor, koja je organizovana povodom njegove posete Ujedinjenom Kraljevstvu, da su veze Vašingtona i Londona "neprocenjive i večne" i naglasio da dve zemlje… »
Tramp uživa u kraljevskoj raskoši tokom druge, bez presedana, posete Velikoj Britaniji (FOTO)

Tramp uživa u kraljevskoj raskoši tokom druge, bez presedana, posete Velikoj Britaniji (FOTO)

Danas pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp uživao je danas u sjaju raskošnog retko viđenog britanskog kraljevskog spektakla kada su ga u Vindzorskom zamku tokom zvanične posete dočekali Kralj Čarls III, vojna počasna garda i konjička trupa pre no što je lično odao… »
Tramp u Britaniji: Ceremonija u zamku Vindzor, u centru Londona protest

Tramp u Britaniji: Ceremonija u zamku Vindzor, u centru Londona protest

Danas pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp stigao je u prvu zvaničnu državnu posetu Ujedinjenom Kraljevstvu, drugu u svojstvu predsednika, posle 2019. godine u prvom mandatu. Povodom njegove posete organizovana je vojna ceremonija tokom koje su iznad Vindzorskog… »

Vesti dana »