Povezane vesti
Posle kralja, Tramp sa Starmerom: Sporazumi i investicije SAD i Britanije „obaraju sve rekorde“, Putin „zaista razočarao“…
Danas 18.09.2025
Predsednik SAD Donald Tramp, drugog dana posete Velikoj Britaniji, napustio je dvorac Vindzor i otišao u rezidenciju Čekers, gde je imao privatne razgovore sa premijerom Kirom Starmerom. Podsetimo, u svom govoru na državnoj večeri prošle noći, Tramp je… »
Tramp na sastanku sa Starmerom posle kraljevske pompe
NIN 18.09.2025
Posle pompe na kraljevskom imanju u Vindzoru, predsednik SAD Donald Tramp sastao se s premijerom Kirom Starmerom drugog, poslednjeg dana svoje zvanične posete Velikoj Britaniji. Tramp i Starmer su potpisali sporazum o tehnološkim investicijama, koji… »
Sastanak Trampa i Starmera: Ovo su teme o kojima će pregovarati
Nova 18.09.2025
Posle pompe na kraljevskom imanju u Vindzoru, vreme je za politiku i predsednik SAD Donald Tramp se sastao s premijerom Kirom Starmerom drugog, poslednjeg dana svoje zvanične posete Velikoj Britaniji, a na dnevnom redu su tehnološka ulaganja, carina na… »
Tramp u Britaniji: ‘Ovo mi je jedno od najvećih počasti u životu’
Danas 18.09.2025
„Ovo mi jedna od najvećih časti u životu“, rekao je američki predsednik Donald Tramp tokom gala večere u engleskom dvorcu Vindzor. Na banketu, koji su organizovali kralj Čarls i kraljica Kamila, Tramp je rekao i da su veze Vašingtona i Londona… »
Danas 18.09.2025
„Ovo mi jedna od najvećih časti u životu“, rekao je američki predsednik Donald Tramp tokom gala večere u engleskom dvorcu Vindzor. Na banketu, koji su organizovali kralj Čarls i kraljica Kamila, Tramp je rekao i da su veze Vašingtona i Londona… »
Posle kraljevske pompe, Tramp o politici na sastanku sa Starmerom
Radio sto plus 18.09.2025
Starmer je Trampa dočekao u Čekersu, 70 kilometara od Londona, na imanju vlastele iz 16. veka koje je seosko odmaralište britanskih premijera. Trampovi britanski domaćini žele da proslave snagu odnosa SAD i Velike Britanije, skoro 250 godina nakon… »
Posle kraljevske pompe, Tramp o politici na sastanku sa Starmerom
Beta 18.09.2025
Posle pompe na kraljevskom imanju u Vindzoru, vreme je za politiku i predsednik SAD Donald Tramp se sastao s premijerom Kirom Starmerom drugog, poslednjeg dana svoje zvanične posete Velikoj Britaniji, a na dnevnom redu su tehnološka ulaganja, carina na… »
Neprijatan trenutak u Vindzoru: Kamila „sklonila“ Kejt od Melanije
Politika 18.09.2025
U javnosti se ovakvi trenuci pažljivo beleže. Kraljica Kamila, supruga britanskog monarha Čarlsa III, našla se u nezgodnoj situaciji tokom posete američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije Velikoj Britaniji, preneo je Njujork post… »
Tramp u poseti Ujedinjenom Kraljevstvu: Prvi lider koji na poziv monarha dolazi u drugu zvaničnu posetu
Euronews 18.09.2025
Kralj Čarls III i drugi članovi britanske kraljevske porodice dočekali su Donalda Trampa u istorijskoj drugoj poseti Britaniji, koja je počela pompom bez presedana, jakim obezbeđenjem, investicijama u tehnologiju i protestima, a Tramp je položio venac na… »
Tramp u Britaniji: ‘Ovo mi je jedna od najvećih počasti u životu’
Danas 18.09.2025
Južne vesti 18.09.2025
Reuters „Ovo mi jedna od najvećih časti u životu“, rekao je američki predsednik Donald Tramp tokom gala večere u engleskom dvorcu Vindzor. Na banketu, koji su organizovali kralj Čarls i kraljica Kamila, Tramp je rekao i da su veze Vašingtona i Londona… »
Kraljevski, nema šta: Evo što se jelo i pilo za Trampov i Melanijin doček FOTO
B92 18.09.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp naveo je sinoć, na državnoj večeri u dvorcu Vindzor, koja je organizovana povodom njegove posete Ujedinjenom Kraljevstvu, da su veze Vašingtona i Londona "neprocenjive i večne" i naglasio da dve zemlje… »
Tramp: Veze Vašingtona i Londona neprocenjive i večne
NIN 18.09.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp naveo je danas, na državnoj večeri u dvorcu Vindzor, koja je organizovana povodom njegove posete Ujedinjenom Kraljevstvu, da su veze Vašingtona i Londona "neprocenjive i večne" i naglasio da dve zemlje… »
Tramp uživa u kraljevskoj raskoši tokom druge, bez presedana, posete Velikoj Britaniji (FOTO)
Danas 18.09.2025
Predsednik SAD Donald Tramp uživao je danas u sjaju raskošnog retko viđenog britanskog kraljevskog spektakla kada su ga u Vindzorskom zamku tokom zvanične posete dočekali Kralj Čarls III, vojna počasna garda i konjička trupa pre no što je lično odao… »
Tramp u Britaniji: Ceremonija u zamku Vindzor, u centru Londona protest
Danas 17.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp stigao je u prvu zvaničnu državnu posetu Ujedinjenom Kraljevstvu, drugu u svojstvu predsednika, posle 2019. godine u prvom mandatu. Povodom njegove posete organizovana je vojna ceremonija tokom koje su iznad Vindzorskog… »
Vesti dana »
Španija prihvatila ponudu Srbije za pomoć u gašenju požara, Dačić: Ekipe danas treba da krenu
Euronews pre 29 minutajoš 21 povezana
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 25 povezanih
Japan pogodio zemljotres jačine 7,1 stepen, izdato upozorenje na cunami
Insajder pre 44 minutajoš 17 povezanih
Metro u Barseloni ponovo radi normalno nakon požara u kom je povređeno 139 osoba
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Sukobi u Iranu i Ukrajini u kritičnoj fazi: Tramp u Vašingtonu sa Zelenskim i Netanjahuom
Danas pre 34 minutajoš 17 povezanih